piescofajnyjest Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 oj :( a tego to nie znosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Cioteczko aimez. Myslalam ze twoja przesylke dostalam a tu dupa. Bransoletki;) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 AltaCaraya napisał(a):Cioteczko aimez. Myslalam ze twoja przesylke dostalam a tu dupa. Bransoletki;) To na pewno bedzie na bank w poniedzialek....:) Quote
danavas Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 byłam u teściowej;) na paleniu świczek...;) moja teściowa to fajna babka..... dogadujemy się wybornie;) tylko ona nie może przeżyć że ja mięsa nie jem...a oni wszyscy to typowi miesożercy.... mój mąż pomagał szwagrowi wczoraj przy jakichś remontach..... i wyobraźcie sobie że szwagra babcia chcąc nam podziękowac...zaciukała kaczkę i wręczyła mi ją oskubaną w ramach wdzięczności.... ja się zastrzele.... wszyscy ze mnie grzali...że czy jem czy nie jem to i tak przezemnie giną....;) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Bo wiesz....ja tez nie bardzo rozumiem.....jak miesa mozna nie jesc...... chociaz moze na starosc cos powinnam zmienic? Quote
danavas Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Aimez_moi napisał(a):Bo wiesz....ja tez nie bardzo rozumiem.....jak miesa mozna nie jesc...... chociaz moze na starosc cos powinnam zmienic? jak masz chęć ciotka to zmieniaj.... mnie jest dobrze tak jak jest...;) dobrze sie z tym czuje.... Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dokladnie. Kazdy ma swoje nawyki zywieniowe. Quote
danavas Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 tylko lipa jest na weselach...bo ja tam głoduje...ostatnio pozjadałam wszystkie pomidorki z dekoracji;) co mi więc zostaje??? w pierwszy dzień wódeczka a na poprawinach wineczko:):): a w poniedziałek....o mamo jaka ja głupia....nigdy więcej...;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dobry pomidor nie jest zly;) A co do ptasiwka oskubanego to coz. Rarytasik;) Czesc boczkens- jak tam bandyto?:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Boczkens wez sie troche wzbij niech cioteczki zobacza twoja dupke w wersji fit :cool3: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 cioteczko aimez zadna przesylka do mnie nie doszla. Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Poszla listem poleconym w tamtym tygodniu na adres ktory podalas...... jezeli do konca tygodnia nie przyjdzie to bedziemy reklamowac na poczcie..... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Baty im a nie. Za 3 lata konczy im sie monopol na tego typu uslugi;) pozaluja:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) no wlasnie jakas przyszla sie okazuje tesciowa jest dupa wolowa. sory za zamieszanie. zaraz kaze tesciowce otworzyc i niech gada co tam jest:) Edited November 6, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Wiola&Miłosz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 kazalam jej zrobic zdjecie i wyslac mmsem bo ona powiedziala ze nie wie co to;) Aimez dziekuje. Choc jakby bylo troszke wiecej materialu nie przecielo by mi dupska na pol:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mam nadzieje, ze tesciowa cala i zdrowa? Naprawde nie chcialam narazac jej na stres.....material jest nie istotny....:) fajowe sa gumeczki. A maly piesio na poprawe nastroju....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Tesciowa zyje choc teraz wrocilam do domu i ona do tej pory zachodzi w glowe co to bylo i do czego to sluzy;) Jeszcze raz dzieki aimez:) Boczkensie co tam u ciebie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ale pogoda.. Pada i zimno. Ciekawe czy boczkensa tluszczyczek dalej grzeje:) Quote
danavas Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Aimez ja też dostałam piekne różowe sznurówki.... jak tyle je rozplątam to sobie wciągnę je do trampeczek...;) Quote
danavas Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 bo Ty masz czarną duszę i maltretujesz pseudohodowcę...a ja.... różowa landrynka..;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 powiedziala ta co mu w nery przydzwonila;) Teraz mam tez czarne gacie nie tylko dusze:eviltong: Quote
Recommended Posts