Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cześć! Wpadłam tylko na moment wrzucić kilka fotek i wracam do nauki... Jak przeżyję ten tydzień to przeżyję wszystko:/

a kto tam jest za oknem?

tak sobie siedzimy

widać to podobieństwo, prawda?:evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akurat nadrabiam zaległości z wczoraj, to i jak zobaczyłam, że u ciebie jest coś nowego z Twojej strony, to od razu zajrzałam:)
Widze, że sporo osób lubi storczyki. Na moim osiedlu jest kilka okien, na których jest co najmniej 8-10 storczyków, w różnych kolorach. A na jednym sa tylko fioletowe, różowe i białe...
Chciałabym zrobić fotkę, ale trochę głupio tak fotografować czyjeś okna. Jeszcze sobie ktoś pomyśli, że ja jakiś włamywacz jestem albo co...;)

Pzdr.

Posted

Cześć! Melduję że przeżyłam, dziś udało mi się przespać prawie 7 godzin więc odżyłam:D Wczoraj miałam 3 zaliczenia i wszystkie do przodu, czekam na wyniki z zeszłego tygodnia a dziś jadę do domu!!! Chwila oddechu przed sesją, tzn. nauka w domu ale zawsze to w DOMU:)

Asiaczku
, ja zawsze uwielbiałam storczyki, tylko kiedyś były koszmarnie drogie, na szczęście można je już dostać w bardziej przystępnych cenach;)
Kaho, facet sam sobie zamknął buzię, chociaż raz:evil_lol: A wypuściliśmy się na nadmorską promenadę;)
Doginko, wyszedł może i pięknie, ale ofiara która robiła to zdjęcie przekręciła aparat:roll:

reszta fot:)

Posted

Doginka napisał(a):
To Ty Kasiu jesteś w lepszej sytuacji niż ja - bo ja nie mam w tym roku wyjazdu nad morze:-(

Szczerze Ci wspolczuje :glaszcze:ale i tak zazdroszcze Desperze tych wyludnionych, pieknych plaz:evil_lol:.

Posted

Doginka napisał(a):
Despera pewnie ciężko pracuje nad zaliczankiem sesji;-)

:hmmmm: chyba bedziemy musialy uzbroic sie w cierpliwosc:cool3::evil_lol:.

Posted

[FONT=Times New Roman]Cześć, dzięki za odwiedziny! wpadłam tylko "dać głos":lol: Umęczona jestem niemiłosiernie, a i trochę zniechęcona bo pomimo najszczerszych chęci i naprawdę dużej ilości nauki mam już "plany na wrzesień":( sesja trwa do 25.06, ale jako że w sesji nie zmieściła nam się diagnostyka(!), mam ją 29. lub 30.06, jeszcze nie wiem:/[/FONT]
[FONT=&quot] [FONT=Times New Roman]chciałam wrzucić kilka fot Nesa i koniowatych ale Tinypic nie chce ze mną współpracować:angryy: więc jednak cierpiwość się przyda...;)[/FONT]
[/FONT]