Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powstała z martwych:cool3: A nadrabiać jeszcze nie ma co;)
Rano padało więc nie poszliśmy na plażę tylko...w pole, potaplać się w błotku:evil_lol: Nad morze wybraliśmy się po południu, prawie nie było ludzi i Szczeniak mógł się wyszaleć:loveu: Teraz mam pół plaży w mieszkaniu:mad: Wstawiam kilka fotek:

Ciekawe czemu mewa ucieka...:diabloti:

Posted

Czesć:lol: cieszę się, że fotki się podobają:multi: to jeszcze kilka i zmykamy na spacer;)

Nes tropiący basseta:cool1:(którego minęliśmy chwilę wcześniej:evil_lol:)

z patyczkiem

:evil_lol:

Posted

Ja tez się cieszę, że jesteś z nami po..... dłuuugiej nieobecności.
Plażowe fotki - super, szczególnie mokry Nesik!

I na przyszłośc - nie opuszczaj nas na tak długo, please...
Pzdr.

Posted

Rasa nie ta sama, ale coś mimo wszystko wspólnego mają. Dzieci mojego psa mają przydomek hodowlany "Mnichowa Dolina". Może pochodzenie takie same? :cool3:
Zdecydowanie lubię duże psy, im większy tym lepszy. Dlatego sznaucer olbrzym.... fajna sprawa :)

Pozdrawiam i zapraszam do naszej nowo powstałej galerii :)

Posted

od dawna mam problemy ze wzrokiem ale :crazyeye: żeby aż takie żebym widziała nowe foty Nesa ??? :crazyeye::crazyeye:
eeeee niech mnie ktoś uszczypnie:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

Despera nie znikaj już w ten sposób:placz:

ahh te Nesikowe futroooo:loveu:

Posted

Jestem jestem!! Jutro wyjazd do Warszawy więc zamieszanie-pakowanie, sprzątanie, pożegnania... Ale w tym roku postaram się załatwić sobie Internet więc postaram się tak nie znikać;)
Iwa-R, witamy w nesikowej galerii:multi:
Z nanjowszych wieści-jeździłam na Klusce!!!! To znaczym jeździłam... Póki tata prowadził mnie na lonży, to było w porządku, gorzej jak próbowałam sama jechać... Ta małpa stanęła w miejscu i ogłosiła strajk:evil_lol: Mogłam robić na niej wszstko, na nic nie reagowała i po prostu stała:evil_lol: Po próbach założenia siodła spodziewałam się, że odwali jakieś rodeo, ale widocznie nie wrodziła się w mamusię:shake:;)
Kilka różnozwierzakowych fotek na pożegnanie

Widać kto dominuje w tym stadzie;)

Ami i Whisky(od Whiskas;)), kotka-przybłęda która pomieszkiwała u nas przez jakieś 2 miesiące

Koza z cudowną trwałą:lol:

Posted

Karolina, czyżby Nett nie lubił kąpieli?;) Zapraszamy na nauki do Nesa:evil_lol:

Salamandra spotkana na wycieczce w górach:)

:evil_lol:

:loveu:

Powrót Nessie...

Hamowanie awaryjne:diabloti:

I znowu wyjazd, Warszawa, nauka... I muszę zostawić Nesa, Kluchę i morze:shake: Ale w tym roku będzie mi łatwiej, wiem że Nesowi krzywda się nie stanie, a i do Warszawy da się przyzwyczaić;) Pozdrawiamy wszystkich:multi:

• 1 month later...
Posted

http://i33.tinypic.com/1584c9y.jpg
http://i36.tinypic.com/w1yzc.jpg
Jak zobaczyłam te zdjęcia padałam :loveu::loveu::loveu:
Klucha zrobiła się skrajnie śliiiiiiiczna !

Przycinasz Amy włosy ? Czy masz siłę o nie dbac ?
Ja z frytkowymi kłakami nie wyrabiam i strzygę, ale widzę, że Amy ma duuuużo gęstsze i bujniejsze.

Też nie mam czasu się ostatnio odzywac, więc rozumiem, ale strasznie stęskniłam się za Nesem !

Posted

[quote name='despera']

I znowu wyjazd, Warszawa, nauka... I muszę zostawić Nesa, Kluchę i morze:shake: Ale w tym roku będzie mi łatwiej, wiem że Nesowi krzywda się nie stanie, a i do Warszawy da się przyzwyczaić;) Pozdrawiamy wszystkich:multi:

mówiłam.... :p

Aga nie ma teraz czasu, bo się uczy, jak pobudzać swoje komórki nerwowe do działania :evil_lol:
(pozdrowienia znad Krzymowskiego :razz:)

• 2 weeks later...