Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Bzikowa, mówisz i masz:cool3: Cześć wszystkim:multi:
Niestety wypad do domu na przyszły weekend nie wypali, koleżanka ma poprawę z histo a ja pewnie z biochemii...:roll: Na szczęście już niedługo maj:)
Za oknem taka cudowna, wiosenna pogoda, a tu się trzeba uczyć:placz: A jak nie trzeba to chodzę spać, no fascynujące po prostu:shake::evil_lol:
Parysek jest podobno całkiem grzeczny, Despera jak zwykle nienajedzona a Klucha z Dalią, jak to młode konie mają w zwyczaju, rozlazłe i zamulone:diabloti: Nie wiem, po kim tak mają:siara:
Nes jest rozpieszczany przez moją mamę, siedzą sobie wieczorami na kanapie, a żeby był grzeczny jak przychodzą goście to co chwilę dostaje jakieś gryzaki... Aż się boję jak będzie wyglądał jak przyjadę:mad:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotek niestety nie mam, jeśli mój kuzyn będzie miał czas to jutro powinnam jakieś dostać, ale nie wiem kiedy dam radę je wstawić... Chyba że znowu wyślę Paulinie na maila;)
Wiq, czy ty też już masz wszystkiego dosyć?:roll:

Posted

Cześc:)
hehe a kto nie ma dośc?:razz:
Nesik pewno baaardzo cieszy się z gości:cool3:
Negra nawet mi w domu tak nie tuczą, jak Haska. Bo ten ma tendencje do nabierania na siebie zbędnych kilogramów:roll:
Poczekamy na foteczki;)

Posted

dosyć? ależ skąd :evil_lol:

jestem zmęczona i przeciążona, ale mimo to ciągle mi się podoba i nie wyobrażam sobie, żebym mogła robić coś innego ;)

Posted

Witaj, Przemęczona Despero!:lol:
Dzieki, że o nas nie zapominasz no i że wogóle masz czas na DGM...

Czekamy na fotki i na Twój przyjazd d domu. Wierzę, że poradzisz sobie z egzaminami/zaliczeniami itp...
Pzdr.

Posted

Matko 100 lat mnie tu nie było i jeszcze więcej:cool3::oops:
Mam nadzieje ze obejdzie się bez kary:evil_lol: I także przyłączam się do czekających na fotki! :)

Posted

Cześć! Wpadłam tylko powiedzieć, że za tydzień we wtorek wieczorem jadę do domu, kupiłam sobie świnkę morską-czarno-szaro-białą peruwiankę, jeszcze bezimienną:loveu: I wysłałam Paulinie zdjęcia(mam nadzieję, że tej Paulinie co trzeba;)) więc jak będzie miała chwilę to powinny się pojawić:cool3: Teraz zmykam uczyć się biochemii bo ostatnio troszkę ją olałam... Pozdrawiam!!

Posted

Świnka, a jednak ! Moja US teddy też miała byc peruwianką, ale krótsze loczki zwyciężyły:eviltong:

[quote name='Dorkaa']Czy to prawda że te świnki "kwiczą"? :P
Kwiczą, oj kwiczą. Moje potrafią się nieźle drzec jak coś chcą :lol:
Ale najbardziej lubię jak gruchają.

Dla spragnionych fotek :loveu:

Posted

Paulina, dzięki:multi: Ja też tęsknię za tą mordeczką, ale już za tydzień będę w domu i równo za tydzień o 19 Nes idzie do fryzjera:cool3:
Świnka z założenia miała być rozetką, w ogóle na zwierzaka czaiłam się długo-zobaczyłam moje cudo w sklepie i mnie urzekła , na drugi dzień miałam całe "wyposażenie" i świnkę:loveu::evil_lol: Przy zakupie okazało się, że to peruwianka, a dzisiaj jak zobaczyłam fotkę takiej rasowej, ekstremalnie długowłosej małpeczki to się przeraziłam... No cóż, najwyżej będę ją przycinać:diabloti: A co do imienia, powstała propozycja, żeby nazwać ją... Pularda, ale nie wiem czy się zdecyduję:evil_lol: Świnka narazie nie kwiczy, tylko coś sobie mruczy pod nosem, ale zaczyna się już ładnie oswajać:lol: Uwielbia dynię a w ogóle nie je zboża ani granulatu:shake:
Już nie mogę się doczekać, kiedy pojadę do domu... Paryś pewnie strasznie urósł, Klucha wszystko pozapominała a Dalia może jeszcze trochę wydoroślała... Des już się chyba nie zmieni, stoi cały dzień w stajni pilnując, czy może jakimś cudem nie trafi się dodatkowy posiłek:evil_lol: Wielce niepocieszona wychodzi tylko kiedy Parys postanowi powietrzyć się razem z siostrami;)
Już niedługo!!

Posted

Nes znowu do fryzjera?! :razz: kurcze ale on czesto musi ! ja mam zamiar jeszcze ze 2 miesiace zaczekac z losiem bo narazie dobrze wyglada:loveu:

Posted

No już będą 3 miesiące... Zresztą nie wiem, mama się uparła, to znaczy że zaczyna gubić włosy albo wygląda jak CTR:evil_lol:
Zmykam, muszę posprzątać i histo czeka...