Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej hej:hand: Co tu tak jakoś cicho???????????:razz: Quote
despera Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Cześć!! Cicho bo nie mam czasu nawet spokojnie pomyśleć a co dopiero się gdzieś wyrwać:placz: Miałam poprawę z biofizyki(udało się:multi:) i chemii(zobaczymy...) a oprócz tego wejściówki z histologii i za tydzień kolokwium z anatomii, po trzech ćwiczeniach układ krwionośny, to jakiś żart chyba:placz: I do tego ten plan, poniedziałek i wtorek całe na uczelni, piątek też, dzisiaj trochę wolnego ale w czwartki są wejściówki z histo i ćwiczenia z anatomii, trzeba się uczyć... Weszłam tylko żeby się pochwalić, że mam jazdę konną w ramach w-fu... I niespodzianka-Despera ma synka!!! Urodził się wczoraj nad ranem:loveu: Narazie dostałam kilka fotek, ale strasznie niewyraźne i ciemne, może w piątek będę miała coś lepszego to się pochwalę:loveu: A teraz trzeba wymyślić imię... Mi podoba się Parys, Protest, Palmar, Pascal, Piruet, ale muszę się z tatą dogadać;) U Nesa ok, na początku tęsknił i marudził ale już mu przeszło;) Śpi na moim łóżku, w związku z czym moja mama chce mu wstawić coś dla niego, żeby nie spał na moim... Ratunku, mój pokój ma tylko 12m kw.!!! Kończę, pewnie wpadnę na chwilę za tydzień, chyba że uda mi się nawiedzić koleżankę:hand: Quote
eria Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gratulujemy źrebaczka :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Co do imienia, podoba mi się z wymienionych najbardziej Piruet i Protest :loveu::loveu: mogłaś dać te ciemne fotki ! Bym rozjaśniła ! Quote
Karolina_Nett Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gratulacje, a mi się Pascal podoba :P. Quote
Paulina. Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gratuluje Desperce synka :multi: Ja też jestem za Piruetem i Prostestem :loveu: Szkoda, że nie dałaś fotek. Czekaaamy !! Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 GRATULACJE malutkiego konika:multi::multi::multi: - mi się podoba Piruet:loveu: I Gratuluję zaliczonej popraweczki:multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Gratuluje zaliczenia! :) no i synka ;) :multi: Piruet i Pascal mi sie najbardziej podoba :loveu: Quote
Pimpek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gratulujemy źrebaczka! :multi: Ufff...Na szczęście już weekend więc sobie odpoczniesz ;) Quote
Dorkaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Twój ma 12 a mój ma 2 :evil_lol: Pisz jak tam jazdy konne no i synek Despery (Palmir :diabloti:) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Gratuluję zaliczeń! Cieszę się razem z Tobą synkiem Despery! Trzymam kciuki za chemię! Czekam na fotki synka! Wytrzymaj!!!:lol: pzdr. Quote
despera Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Cześć! Jestem u koleżanki, uczymy się do praktyka z anatomii(:evil_lol:), teorię dzisiaj zaluiczyłam, chemię wcześniej też, zeszły semestr zaliczony:multi: Co do malucha-jednak Parys, jedyne imię które z wyżej wymienionych spodobało się mojemu tacie, a jego propozycje były...hm... dziwne:diabloti: Jutro powinnam mieć nowe zdjęcia malucha, w środę będę w kawiarence:) Niestety chłopczyk ma trochę krzywe nóżki, ale Dalia na początku też to miała, korekcja kopytek i powinno być ok;) Nie podobały mi się też jego stawy skokowe, ale znajomy hodowca je oglądał i stwierdził że to nic złego. Nes jest coraz bardziej rozpieszczany przez moją mamę, ale wychodzą też już na dłuższe spacery i ogólnie jakoś egzystują ze sobą;) Mam nadzieję, że mi go oddadzą w przyszły roku:roll: Pozdrawiam!! Quote
eria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 i dalej bez fot?? wklej te ciemne i niewyraźne ! rozjaśni się ! Szkoda że jednak Parys, bo mi się najbardziej Protest podoba -do psa byłoby super :) Quote
despera Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 No cóż, tata będzie się nim zajmował przez większość czasu;) Ok, to dwie fotki malucha-naprawdę są najlepsze... :loveu: Buuu, jutro mam praktyczny z anatomii, podobno z nową kobietą, która oblewa każdego kogo jej się uda... Ratunku:placz: Quote
eria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no i trza było się tak ociągać z tymi fotkami ?? przecież nawet nie trzeba rozjaśniać bo widać źrebola:loveu: fakt że krzywego i ciapowatego:evil_lol::loveu: ale słoooodkii:loveu:pierwszy facet w towarzystwie:evil_lol: a jak ma wyglądać ten praktyczny z anatomii? z czego konkretnie? Quote
despera Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Fakt, to nasz pierwszy mężczyzna:loveu::evil_lol: Uklad sercowo-naczyniowy, pokazujemy różne śmieszne rzeczy na zwierzakach... Zmykam do nauki:roll: Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jakie fajne to pokraczne maleństwo ;) :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jakie ma ładne ciemne znaczenia...Słodki ten parysek!!!:loveu: pzdr. Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Szkoda, że nie Protest, ale Parys też ładnie:p Aaaaaa jaki on śliczny pokraczuś malutki:loveu::loveu::loveu: Quote
despera Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Cześć! Jestem wściekła, kuzyn miał mi do 11 wysłać zdjęcia a jeszcze ich nie ma:angryy: To znaczy że zobaczę je prawdopodobnie dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że wpakuję się do koleżanki w jakiejś wolnej chwili... Albo wyśle je w ciągu najbliższej półgodziny:mad: Anatomię zaliczyłam, pytania miałam banalne-wszystkie 3 o serce, które umiałam najlepiej, i to takie podstawy że bez nauki bym wiedziała;) Jednak dobrze iść na pierwszy ogień:evil_lol: A w ogóle to straszne rzeczy się dzieją, odpadła już ok połowa naszej grupy:( Najlepsza "klasa" jaką miałam i takie numery:placz: Bez sensu... Za 9 dni jadę do domu!!! W piątek wieczorem, w sobotę rano będę na miejscu:multi: Wolny weekend i tydzień z histologią:roll: Ale zawsze to dom:loveu: Tylko ciekawe gdzie będę spała:evil_lol: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jaki słodki krzywulec :loveu: Nawet delikatnie podobny do Des :evil_lol: Kurcze, ale zaczęłas straszyc. Musze się jeszcze baaardzo poważnie zastanowic, czy jednak chcę isc na weta... :shake: Quote
despera Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Cześć Paulina:multi: A już się dziwiłam, że jeszcze cię tu nie było:evil_lol: Zastanów się poważnie, jeśli jesteś pewna to przygotuj się na ciężką pracę-ale idź i się nie poddawaj!!! Fajnie jest:lol: A jeśli nie, to zastanów się jeszcze raz... Ja już w pewnym momencie chciałam zrezygnować, ale doszłam do wniosku, że nie dam się tak łatwo-ale jeśli nie zaliczę roku, to chyba nie będę próbować znowu... Nigdy nie byłam zbyt silna, drugi raz bałabym się że oszaleję;) Ale zrobię wszystko żeby zostać!!! Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dzień dobry! Zdolniacha jesteś i nawet nie myśl że nie dasz rady :mad: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 despera napisał(a):Cześć Paulina:multi: A już się dziwiłam, że jeszcze cię tu nie było:evil_lol: :oops::oops::oops: Kurcze, ja nie mam tyle samozaparcia jak Ty. Już teraz czasami mam dośc... :shake: Quote
despera Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ania, narazie jakoś mi idzie, ale jesteśmy pierwszym(i podobno ostatnim-zauważyli że to kretyństwo:angryy:) rocznikiem, który idzie według nowego programu-mam egzamin z histo i anatomii w czerwcu, a tego jeszcze nikt nie przeżył-anatomia trwała 3 semestry... Paulina, moim zdaniem studia to coś innego-robisz naprawdę to, co chcesz, a nie to co musisz;) A że jest ciężko, no cóż, da się przeżyć... Ważne żeby być pewnym:razz: Ok, zmykam, jutro wejściówka z histo, a jako że nasz doktor wyjechał, mamy z profesorem więc trzeba się przygotować na trudne i/lub podchwytliwe pytania:roll: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Gratuluję zaliczonej anatomii:multi::klacz: I nie poddawaj się, bo będziesz później żałować - jak ja:-( - ja się poddałam i nie jestem Vet:shake::placz: Quote
Recommended Posts