Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cześć Wpadłam na moment zamówić karmę dla Szczeniaka i wracam do nauki życia komórki... Zamordują mnie te wszystkie białka, enzymy i inne bzdety:grab: Wczoraj pisałam fizykę i biofizykę, masakra... O poziomie wiedzy większości może świadczyć fakt, że ja np. strzelałam, patrząc, których odp mam najmniej, a grupa dziewczyn z dziennych zaznaczała odp na karcie tak, żeby układać jakieś wzorki:diabloti: Komedia po prostu... Mało kto wychodząc z sali nie rzucał hasła "toto-lotek":roll:
Doginka, to nie brud, to kamuflaż!!! :diabloti:
Nes idzie pojutrze do fryzjera a w przyszłym tygodniu powinien dojść kubraczek:multi: No i ja wracam:loveu::evil_lol: Podobno jak wyjechałam to smutał biedaczek...
A w ogóle, wczoraj dostałam prezenty urodzinowe:loveu: I to dwa, a w piątek żadnego:mad: Od rodziców przyszedł pocztą kwiatową mój wymarzony storczyk, a od koleżanek z uczelni dostałam kubeczek(oj, zapomniałam, FILIŻANKĘ:diabloti:), w domu wstawię fotkę:loveu:
Ok, znikam się uczyć, papa:hand:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej to nie będzie świeżopofryzjerowych fot tylko parudniowe :shake: to on już będzie kudłaty wtedy:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć!!! Jestem w domu, przyjechałam wczoraj wieczorem:multi: Tata wyszedł po mnie z Nesem i okazało się, że Nes panicznie boi się pociągów-na tyle, że wyrwał się tacie i uciekł... Na szczęście niedaleko i dał się przywołać. A mieliśmy jechać na kilka dni do koleżanki:roll:

ojej to nie będzie świeżopofryzjerowych fot tylko parudniowe :shake: to on już będzie kudłaty wtedy:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil _lol:
o żesz ty!!! Za to nie będzie fot parudniowych pofryzjerowych tylko pofryzjerowe kubraczkowe:evil_lol: I grzywka dla świętego spokoju:evil_lol::eviltong:
Co do uczelni-mam za sobą pierwszą porażkę-niespodzianka, biofizyka...:roll: No cóż, zawsze musi być ten pierwszy raz;) Mam prawie 2 lata na poprawę:diabloti: Zaraz jadę do babci, do kobylastych:loveu: I zadzwonię umówić Demolkę na sterylkę:cool3: Tylko muszę pożyczyć od kogoś transporter albo naciągnąć rodziców na własny:diabloti:
Wstawiam kilka zwierzakowych fotek-najpierw Nes, później kilka warszawskich potworków;)
Czarny charakter

Posted

Razem ze storczykiem dostałam pajączka gratis-Ligand Śmierci(ach to życie komórki:diabloti:) Niestety, zaginął:placz:

Moje maleństwo:loveu: (czyli bliżej niezidentyfikowany Phalaenopsis)

Posted

jeeeee Nesiasty w kubraczku !!!!:loveu:
ale mnie to nie zadowala, ta jedna fota grzywki, wiesz o tym :diabloti: ja chcę fotę całego Nesia w postawie :cool3::loveu::loveu:
http://aga_um.eu.interia.pl/P1060524.jpg
tu śmiesznie wyszedł :evil_lol: gdzieniegdzie takie kłaki wystają :evil_lol: i to przedpiersie z leksza obniżone :evil_lol:

my z łosiem za jakieś 2 tygodnie idziemy -a przyznaję ..że będzie mi szkoda... bo mi się taki kudłacz zapodobał :diabloti::loveu:

Posted

Ojej, Eria, marudzisz:eviltong: Lepsze fotki może będą później, na dworze pada a w domu marne zdjęcia wychodzą:roll: A Łoś pofryzjerowy będzie piękniejszy:loveu: Choć on i tak wygląda lepiej niestrzyżony przez 4 miesiące niż Nes przez 3:evil_lol:

Na tej fotce Norka wydaje się większa niż w rzeczywistości:diabloti:

A to już sunia koleżanki(mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko publikacji kilku fotek)-Bomba:loveu:(i Kuba-Postrach Nieobutych Stóp:diabloti:)

Posted

Laba-przesympatyczna, aczkolwiek nieco męcząca nieustającą radością:loveu:

2/3 populacji żółwi wodnych koleżanki:evil_lol:

Ania!! Nie dobijaj!!:placz: Nes po 3 miesiącach gubi kłaki prawie jak nie-sznupek, a po Krełosiu nie widać takiego tragizmu... Czym ty go karmisz??:cool3:

Posted

ooo dywanik się pozwijał :evil_lol:

łosia karmię puriną dla psów wrażliwych (sensitive:diabloti:) z powodu wiecznych sra... ( pan Hektora by mi w tym miejscu powiedział że mam to delikatniej nazwać 'niedyspozycji żołądkowych" ) :evil_lol: Foksik siłą rzeczy je to samo ;)

Posted

Bomba i jej ukochana adoptowana Mała-Bomba ciągle jej pilnuje, zawsze potrafi znaleźć i broni przed wszystkim i wszystkimi:diabloti:

Tyle, jadę do kobylastych:multi:

P.S. Nes też ma czasem problemy żołądkowe, ale to się zwykle wiąże z "nielegalnym stołowaniem":mad: Ale jeśli ma mu to pomóc na sierść to chyba się zastanowię:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']
przyznaję ..że będzie mi szkoda... bo mi się taki kudłacz zapodobał :diabloti::loveu:

Muszę zapisac ten dzień - wreszcie się doczekałam :multi::multi: :evil_lol:

Fajnie, ze jesteś w domu, ale chyba znowu się będziemy mijac - ja niedługo jade do Wawy na tydzień...

Pofryzjerowy i zakubraczkowany Nes - :loveu::loveu:

A moimi nowymi faworytkami są Bomba i Mała Bomba !! :loveu:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1060482.jpg
Ale to jest.. rewelacyjne !