Doginka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 eria napisał(a):Doginki 'hophooooop' nieboszczyka postawi na nogi, a despery nie ma !! Quote
despera Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Cześć!! Jak ja się za Wami stęskniłam:loveu: Nie było mnie bo miałam nawał nauki, w zeszłym tygodniu biologia(zaliczyłam!!!), histo praktyczne(to też!!!) i teoretyczne(to okaże się w czwartek...), dzisiaj anatomia i chemia... Anatomię zaliczyłam, miałam szczęście bo obniżyli próg:multi: A na chemii chyba popisałam bzdury:roll: A za tydzień fizyka, biofizyka i życie komórki, a także ewentualne poprawki z chemii i histo:shake: Masakra, za to już 5.02. pojadę do domu:multi: W miniony weekend była u nas kuzynka z prawie 2-letnim synkiem, o dziwo bardzo zaprzyjaźnili się z Nesem, z relacji mojej mamy wynika że aż za bardzo-siedzieli razem pod stołem w pokoju, do którego Nenio do tej pory nie miał wstępu :mad: Nagle Maciek wyskoczył stamtąd z płaczem, wszyscy przerażeni, okazało się, że Nes odgryzł mu kawałek wafelka:diabloti: No cóż, przyjaciele powinni się dzielić:evil_lol: Jeśli okoliczności będą sprzyjały to może pokaże się kilka fotek:cool3: Wpadłam w sumie na chwilę, muszę odespać ostatni tydzień, dzisiaj spałam 4 godz-ja, człowiek który do tej pory uważał że nie potrafi funkcjonować bez minimum 8 godzin snu:roll: Jednak na studiach się ewoluuje...:evil_lol: Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej Aga !! :loveu: Fajnie, ze przyszłas, my też tęskniliśmy !! Niezle masz z tą nauką - gratuluje zaliczeń ! I widze, ze Ty też z tych - długośpiących.... :lol: Quote
despera Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ja jak Nes, jak się bawić to się bawić, ale pospać też trzeba:evil_lol: Nie dostałam przypadkiem maila...?;) Quote
Dobcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześc!!! Brawo Nesik! Nikt tak nie nauczy dziecka dzielenia się, jak pies:evil_lol::lol: Gratuluje zaliczeń:multi: Na pewno pozostałe egzaminy też pójdą Ci świetnie;) I wracasz do domu całe 3 dni wcześniej, niż ja:cool3: szczęściara:cool3: Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 despera napisał(a):Ja jak Nes, jak się bawić to się bawić, ale pospać też trzeba:evil_lol: Nie dostałam przypadkiem maila...?;) Czy Ty dostałas to ja nie wiem.. Wiem, ze ja dostałam - ale bez tego co potrzeba ? Quote
despera Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ojjj, chyba wyczerpałam limit na myślenie... Moment;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześć despera :multi: :multi: Gratuluje zaliczeń :) :) :) i powodzenia w dalszych zaliczeniach ;) ;) ;) Quote
eria Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Z tego Nesia to hapol jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie żeby moje zrobiły to samo na jego miejscu :evil_lol::evil_lol: Napewno wszystko zdasz! kujon jesteś ! Quote
despera Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dobciu, też się cieszę:lol: Czarna Owiezka, (nie) dziękuję;) Eria!!! I ty Brutusie przeciwko mnie!!!:placz: Zaczęłam się uczyć wczoraj o 22, jakoś weszło:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jak napisałaś, że (...) odgryzł (...), to aż się przestraszyłam dopóki nie doczytałam do końca :evil_lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Świetne :D ale Ness jest duży :loveu: Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Słodka niespodzianka !! :loveu::loveu::loveu: Świetny ten chłopczyk ! Wiecie co.. teraz dopiero po tych zdjęciach zobaczyłam, jaki Nes jest wieeelki ! :loveu: Quote
Dorkaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czemu ja nie lubię dzieci :P :P ? Niektórych ocz. :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ta ostatnia fota pokazuje jak może się pieseczek malutki zsocjalizować z dzieckiem:loveu::loveu::loveu: Gratulacje zaliczonych kolosów:p;):multi: Quote
eria Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wygląda na tych fotach jak CTR :loveu::loveu::loveu: kocham te jego kudły !! Quote
Karolina_Nett Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://img250.imageshack.us/img250/9749/cimg1933dq2.jpg Jaki gigant kudłacz :loveu::loveu:. Quote
agaciaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://img250.imageshack.us/img250/9749/cimg1933dq2.jpg :mdleje: raaany ta fotka jest PRZECUDOWNA!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jaki śliczny olbrzym ! :loveu: widzę że ulubiona pozycja taka jak u mojego gada :evil_lol:i masz konie !:loveu::loveu: będę odwiedzać, na pewno :eviltong: Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 melduje,ze jestem,wpadlam sie przywitac i powoli nadrabiam:):) Quote
Paulina. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Stooo lat, stoo lat niech żyje Aga nam !! :multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia, pomyślności, Nestorka przy sobie, ładnego weterynarza jakiegoś... :evil_lol:, powodzenia na studiach - masz byc najlepszym wetem w Wawie !! :loveu::loveu::loveu: Juz chyba koniec "nastu" lat nie? Okrągła rocznica ? :lol: Quote
despera Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Cześć:multi: Paulina dziękuję za pamięć i życzonka, i za wstawienie fotek:loveu: Ano okrągła, dlatego... wróciłam do domu!!:multi: Dzisiaj w nocy, wczoraj miałam wyniki histo i chemii-pozaliczałam więc do wtorku mam wolne, o 23:30 miałam pociąg więc się wyrwałam:lol: Chester07, witamy:multi: Eria, ja ci dam CTRa!!! Za tydzień w sobote idzie do fryzjera więc będzie piękny:cool3: Tylko muszę mu chyba kubraczek zamówić bo u nas tradycyjnie strasznie wieje:roll: Wstawiam kilka fotek, jeszcze z Maćkiem(made by mama;)) i 3 dzisiejsze:razz: W ogóle Nenio jak do mnie wyskoczył to myślałam że mnie zacałuje na śmierć, zachowywał się jak nigdy przedtem-skakał na mnie, ale nie tak brutalnie i perfidnie z łapskami, ale tylko dosięgał do mojej twarzy, dawał buziaka i wracał na ziemię:loveu: Aż się wzruszyłam:loveu: Jak widać lekcja z wafelkiem nie poszła w las:diabloti: Podobno Maciek cały czas chodził za Nesem, siadali koło siebie albo, jak na fotce, Maciek pytał "leżymy?" i jeśli Nes wyrażał zgodę to leżeli:evil_lol: A to już dzisiaj-pancia dała świńskie ucho kupione jeszcze na święta, ktoś o nim zapomniał:mad: I o moich rybkach, 3 zdechły:placz: No dobra, jest trochu zarośnięty... A, zapomniałabym-Dalia będzie miała w papierach imię... Tawana!!! Babka z ZHK stwierdziła, że nie może mieć na imię Dalia i że musi mieć imię na T(jeszcze nie doszłam, dlaczego, nigdy o tym nie słyszałam:mad:) więc ona wymyśliła mojej małej imię!! A jak rodzice protestowali to jeszcze ich opieprzyła :angryy: Muszę posiedzieć trochę nad fizyką i biofizyką... Masakra to będzie moja pierwsza porażka:shake: Pozdrawiamy! Quote
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witamy :multi: i życzymy spełnienia marzeń, samych 5 w indeksie i wieeeelu cudownych chwil z Nesikiem :buzi: :loveu: Fotki super! Najbardziej rozczulają mnie te z Maćkiem :loveu: ogrooomny Nesio i mały chłopiec :loveu: Quote
eria Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ah ten Nenio i to jego futro:loveu::loveu::loveu: a my się wybiramy do fryzjera dopiero z końcem lutego ;) boję się powrotu zimy:evil_lol: W lutym będzie już 6 miesięcy od ostatniej wizyty :evil_lol: a co do imienia - dla Was Dalia i tak pozostanie przecież Dalią, i nie ważne że w papierach będzie mieć inaczej !!! Quote
Recommended Posts