LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wątróbka jest Fe a Delicja pycha. Szczególnie ze są delicje z adwokatem:evil_lol: A Sahara miała już dziś ochotę na galaretki w czekoladzie, więc dlatego zgodziła się na delicję:eviltong: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 [QUOTE]A Sahara miała już dziś ochotę na galaretki w czekoladzie, więc dlatego zgodziła się na delicję[/QUOTE] A Laluna to nic tylko by się alkoholizowała[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/2.gif[/img] i jeszcze nieletnich namawia, a to karalne [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img] Czy ktoś z Was może zobowiązać się do ogłaszania w innych miejscach niz dogo Delicji? Jutro zadzwonie do schroniska i porozmawiam o niej. Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Szukałam,szukałam i znalazłam Delicje moja chrzesniaczkę-to moja pierwsza na dogo:laola::laola::laola: Szukamy dla Ciebie malutka domku-a jak będzie trzeba to wezmę cię na tymczas. Chrzciny to poważna sprawa!!!!!!!!!!!!!!! Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [QUOTE]a jak będzie trzeba to wezmę cię na tymczas. [/QUOTE] Sahara trzymaj za słowo. Tera sie nie wyprze:evil_lol: Quote
iwop Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Paula ale na chrzcinach koniecznie muszą byc delicje :razz: --------------------------------------------------------------- [URL]http://http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx[/URL] Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [QUOTE]Paula ale na chrcinach koniecznie muszą byc delicje :razz: [/QUOTE] Tak tak z adwokatem:evil_lol: bo jak bez to trzeba dodatkowo ten adwokat postawić:razz: Quote
fizia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Przeczytałam cały wątek :) Przyznam, że niezwykły hihi Bardzo podoba mi sie imię Delicja czy Deli - bardzo lubię delicje:) No a główna zainteresowana - obiekt debaty :) - jest przecudna!!!! I trzymam za Nią mocno kciuki!!!! Quote
WERA0510 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kto sprawuje opieke nad Delicją? Tzn kto mógłby załatwić jej adopcje? Ja ja zabiorę! Tylko potrzebuje żeby mi ją ktoś przywiózł 30 km pod Radomiem( Brzóza) jutro albo w sobote i pojechał ze mną do weterynarza, zapłacę za szczepienia i resztę, potrzebuje tylko małej pomocy! Ale musze dzis dostać odpowiedź bo jutro jadę z samego rana. Ps dobrze zrozumiałam, że suńka jest w Radomiu? Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='WERA0510']Kto sprawuje opieke nad Delicją? Tzn kto mógłby załatwić jej adopcje? Ja ja zabiorę! Tylko potrzebuje żeby mi ją ktoś przywiózł 30 km pod Radomiem( Brzóza) jutro albo w sobote i pojechał ze mną do weterynarza, zapłacę za szczepienia i resztę, potrzebuje tylko małej pomocy![/quote] Sahara ale musisz poczekać do jutra Quote
WERA0510 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Możesz jej wysłać mój numer żeby do mnie zadzwoniła dała znać jutro? Wyśle na PW Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='WERA0510']Możesz jej wysłać mój numer żeby do mnie zadzwoniła dała znać jutro? Wyśle na PW[/quote] Już dałam, napewno się odezwie, jak nie dzis to jutro;) Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Już jest rodzic adopcyjny???? Cieszę się bardzo:laola::laola::laola: WERA-napisz cos o sobie-matka chrzestna bardzo prosi:) Tzn.chodzi mi o warunki jakie będzie ta słodycz miała? Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Słodziutka Delicjo,hoopamy na górę:iloveyou: Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hoopamy i się żegnamy-ale przez noc pamiętamy-i Delicje na śniadanie zjadamy:lol::lol: Quote
WERA0510 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jeszcze nie wiadomo czy suńka u mnie zostanie, konieczna jest wizyta u weta, ale jeśli okaże sie ze piesek jest chory na cos poważniejszego( napisane było że kaszle) to nie bede mogła jej zabrać ze względu na swoje zwierzaki( dwa koty u taty i świniak morski u mnie). Ale mam nadzieje ze będzie dobrze i że nawet jeśli sunia jest chora to n ie zaszkodzi to moim zwierzakom. Warunki jakie oferuje to nic wielkiego niestety... małe mieszkanie w Warszawie, ale przynajmniej w spokojnej okolicy, jest troche zieleni, zapewnie jej opieke 24h bo babcia jest cały czas w domu. Oczywiście pyszne jedzonko, spanie w łóżku ze mna:D zabawy piłeczką, nauka posłuszności, dłuższe spacery też i wyjazdy na wies od czasu do czasu. jesli trafi do mnie bedzie rozpieszczona maskotką zapewne:P Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [QUOTE]dwa koty u taty i świniak morski u mnie). [/QUOTE] To na takie zwierzątka raczej nie przechodzi, na człowieka też nie. Będzie dobrze Quote
sahara Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Własnie rozmawiałam z Werą, jest nadzieja, ze Delicja pojedzie do domku, o ile stan zdrowia jej na to pozwoli. Nie cieszmy sie jeszcze, trzymajmy kciuki [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/3.gif[/img] Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Sahara - szczęściara, za Delicję trzymamy kciuki bardzo mocno, łapki też!!! Quote
sahara Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ponieważ Wera nie mogła przyjechać dzisiaj do Radomia, umówione jesteśmy na jutro. Martwimy sie tez zdrowiem Delicji, niestety kaszle tak samo jak Edna i Sahara wcześniej :-( Wera ma czas na rozważenie wszystkich za i przeciw ;) Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A co twierdzi Pani weterynarz na temat zdrowia Deli? Quote
sahara Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Agusiu, nie ma bezpośredniego zagrożenia. Mała ma dobry apetyt, kupki prawidłowe :p . Tylko brzydki kaszelek i katar. Jak wiesz nie raz to przerabialismy. Najgorsze jest to, że jak panie z RToz wpadaja na wizyty to nie zwracają wiekszej uwagi które szczeniaki chore, które zdrowe, które odrobaczone, które nie, tylko wszystkie razem wypuszczaja żeby sobie pobiegały. Moja znajoma była ostatnio w schronisku w czasie dyzuru i usłyszała od nich, że to nie ma wiekszego znaczenia bo i tak wszystkie wyzdychają :angryy: Musiałam później gęsto sie tłumaczyć znajomej....:razz: Ręce opadają i masz wrażenie, że to walka z wiatrakami :angryy: Quote
Recommended Posts