Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagusiu, zdrowiej szybciutko :kciuki: Ciocie o Tobie pamietaja kruszynko :p
Paulinko, dziekujemy za wiesci o Jagulce :Rose: i za opieke nad sunia.

Alpinko, na konto hoteliku wplacilam 190,- zl (152 zl z bazarku plus dodatek od ciotek Ulki i Agi).

Posted

Dzisiaj jadę do Niepołomic odwiedzić nasze "szkraby" kochane. Wycałuję i zdam realację jak Jagusia się czuje, wczoraj wieczór podobno już szczekała, ale wolę sprawdzić to osobiście i wtedy coś napiszę. Przepraszam, za brak obecności na forum, ale byłam bez internetu.

Posted

Zauwazylysmy Irenko, ze sie ostatnio nie pokazujesz na forum :roll:
Dobrze, ze juz jestes i jedziesz do Niepolomic.
Wymiziaj prosze Jagulke, Mawiego i kolaczke z Lodzi ode mnie :glaszcze:
Oraz wszyskie inne psiaki :glaszcze:

Posted

Łoooj....Ale nowych wieści...
Beatko Ty się w ogóle nie musisz usprawiedliwać...Wiadomo, że masz multum zajęć...I tak Cię podziwiam, że jakoś wyrabiasz na zakrętach...
Super, że mała już po zabiegach:multi:
Paulinko powiedż mamie, żeby wystawiła fakturę przelewową na ANF.
Koniecznie weżcie taką fakturę za zabieg od veta...
Faktura musi być wystawiona na [B]Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie
ul.Jagiełły 5 m19 14-100 Ostróda
[COLOR=Red]NIP 7412025929[/COLOR]
KRS 0000264523

[/B]Proponuję wziąć fakturę za zabieg a na resztę pieniążków żeby wszystko wybrać, wystawić fakturę za pobyt w hoteliku.
Obie faktury należy przesłać na adres:
[COLOR=Blue][I]Agnieszka Szwed AL.Słowackiego17a pok.9 31-159 Kraków[/I][/COLOR]

[I] Na [B][COLOR=Blue]ANF[/COLOR][/B] jest do wzięcia[/I][COLOR=Red][I] [U][B][COLOR=Blue]689 PLN[/COLOR]
[/B][/U]Na konto hoteliku wpłynęło już[/I] [U][B]942.50PLN[/B][/U]
[COLOR=Black](było [B]752.50PLN[/B] +[B]190PLN [/B]od Ulki 18 :Rose:)
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[QUOTE]Przelew wysłany elektronicznie
do Banku BPH
Numer przelewu: 608270952041215002

Bank BPH SA Data sporządzenia potwierdzenia: 18-07-2007

-------------------------------------------------------------------------

Potwierdzenie przelewu

Przelew zrealizowany przez Bank: 16-07-2007

Nazwa odbiorcy: Bożena Bator

Nr rachunku odbiorcy: 66106000760000300008988411

[B]Kwota: 190.00 [/B]

Nr rachunku zleceniodawcy: 35-10600076-0000300004258376

Nazwa zleceniodawcy: AGNIESZKA MATELOWSKA

Tytułem: Hotelik FOKSI Jagiellonki Jagusi z Mielca (od ULKI18 z dogomanii i bazarek)

--------------------------------------------------------------------------

Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U. nr 72 z 2002 roku, poz. 665 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla. [/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Wklejam dowod przelania 190,- za Foksie. Wplata powinna juz byc na koncie hoteliku. [/COLOR][/B]

Posted

Księżniczka była dzisiaj na kontroli u lekarza i jak to przystało na foksie nietykalską trzeba było sposobu zeby ją zbadac, na szczescie Jaga szybko zrezygnowala z walki jak poczula ze nie ma ze mna i pania wet szans i dala sie zbadac!Wszystko jest w jak najlepszym porządku, Jagulkowa rana bardzo ładnie sie goi, wiec tylko trzymac tak dalej:)

Posted

Bylam wczoraj u Jagusi.Dupocia jej juz odzyla i oczywiscie sie awanturuje.
Jak bylam z mordka to tak ujadala ,ze musialysmy sie spieszyc z jej wyprowadzeniem na spacerek bo jagulka sie nie mogla doprosic wyjscia z kojca.Apetyt jej dopisuje i mam nadzieje ze cos przytuje bo taka z niej chudzinka ,teraz po obcieciu jeszcze bardziej to widac. Jagusia oczywiscie Laurze nie odpuszcza i jak tylko ja widzi to na nia szczeka ale jak mówie do niej Jgusiu nie wolno to przestaje i nawet na zawolanie przychodzi do mnie.
Lubi sie galaskac i delikatnie sie moge do nie przytulic ale tylko delikatnie .To jest taki kochany foksterierek z tym swoim charakterkiem i musi znaleść domek ,który pokocha ja i jej niezależność ja jak ja czy Alpina.

Posted

Beatko, dziekujemy za wizyte u Jagusi :buzi:
Jestes kochana, ze odwiedzasz pieski w hoteliku. I ciocia Irenka tez jezdzi do psiakow :multi: Na pewno dzieki wspanialej opiece Pani Bozenki, Paulinki i Waszej Foksia wyjdzie calkiem na prosta. I znajdzie domek :thumbs:

Posted

Mam nadzieję, że skończy się ten "martwy sezon" i Jaga znajdzie swój kochający dom...
Ciekawe czy Irenka zadzwoni dzisiaj do Pani Doroty...Chciałabym bardzo, żeby któremuś z Kolaczków się udało...

Posted

[quote name='Ulka18']Beatko, dziekujemy za wizyte u Jagusi :buzi:
Jestes kochana, ze odwiedzasz pieski w hoteliku. I ciocia Irenka tez jezdzi do psiakow :multi: Na pewno dzieki wspanialej opiece Pani Bozenki, Paulinki i Waszej Foksia wyjdzie calkiem na prosta. I znajdzie domek :thumbs:[/quote]
Foksia juz wyszla na prosta ,ona się juz ludz nie boi ,a to że jest czasem mala zaraza to wynika z jej charkteru.
ja kocham te zwierzaki więc jak mogla bym do nich nie jechac ,a powiem szczerze Jagusie kocham najbardziej z wiadomych powodow.

Posted

Alpinko, jak stoimy z finansami Foksi ?

Moja Ulka wraca dzisiaj z obozu, bedziemy chcialy wystawic bazarek na Zuzie Onkojamke i na Foksie. Bo na razie domku nie widac :roll:

Posted

Agusiu więc z finansami jest tak:
Na ANF-ie jest do wzięcia [COLOR=Blue][B]689 PLN[/B][/COLOR]
A bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]942 PLN
[/B][COLOR=Black][I]Ja jeszcze nie robiłam comiesięcznej wpłaty którą zrobię na konto hoteliku...
[/I]Z tym bazarkiem to super pomysł...Mam nadzieję, że Foksia znajdzie w miarę szybko dom...Ja też wystawię bazarek tylko jeszcze zbieram fanty...:roll:[/COLOR][/COLOR]

Posted

A ja łażę zakręcona...Ty już dobrze wiesz Agusiu dlaczego....Ach Ty niedobra ciotko ;)- Wiedziałaś wredoto, że nie zostwię tak starej biedulki...
Aż się boję co TZ powie na kolejną bidę...Na razie jestem słodziutka a on się coś patrzy podejrzliwie...
Właśnie wpadłam na genialny pomysł, żebyś to Ty z nim porozmawiała cioteczko...:eviltong:

Posted

[B]Sabinko[/B] jak możesz, to bardzo proszę o zaczarowanie mojego TZ :diabloti:
Może "urok" jakiś lub obojętnie co, aby tylko pomogło...
Agusia - sprawczyni całego zamieszania chyba się przestraszyła i cosik się nie odzywa....:evil_lol:

Posted

Cioteczko kombinuja, kombinują...
Pachnie mi to niezłym spiskiem :evil_lol: .
Oczywiscie wszystko jak zwykle w imieniu dobra psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Skąd ja to znam :hmmmm: :cooldevi:?