Reno2001 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Trzymamay kciuki za dobre sampoczucie Jagusi. Oby szybko doszła po zabiegu do sieie i zaprezentowała się w nowym wizerunku :p . Quote
Ulka18 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jagusiu, zdrowiej szybciutko :kciuki: Ciocie o Tobie pamietaja kruszynko :p Paulinko, dziekujemy za wiesci o Jagulce :Rose: i za opieke nad sunia. Alpinko, na konto hoteliku wplacilam 190,- zl (152 zl z bazarku plus dodatek od ciotek Ulki i Agi). Quote
agusiazet Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A wszystko w porządku po tych zabiegach u Jagusi? Quote
irenaka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dzisiaj jadę do Niepołomic odwiedzić nasze "szkraby" kochane. Wycałuję i zdam realację jak Jagusia się czuje, wczoraj wieczór podobno już szczekała, ale wolę sprawdzić to osobiście i wtedy coś napiszę. Przepraszam, za brak obecności na forum, ale byłam bez internetu. Quote
Ulka18 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zauwazylysmy Irenko, ze sie ostatnio nie pokazujesz na forum :roll: Dobrze, ze juz jestes i jedziesz do Niepolomic. Wymiziaj prosze Jagulke, Mawiego i kolaczke z Lodzi ode mnie :glaszcze: Oraz wszyskie inne psiaki :glaszcze: Quote
Alpina Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Łoooj....Ale nowych wieści... Beatko Ty się w ogóle nie musisz usprawiedliwać...Wiadomo, że masz multum zajęć...I tak Cię podziwiam, że jakoś wyrabiasz na zakrętach... Super, że mała już po zabiegach:multi: Paulinko powiedż mamie, żeby wystawiła fakturę przelewową na ANF. Koniecznie weżcie taką fakturę za zabieg od veta... Faktura musi być wystawiona na [B]Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ul.Jagiełły 5 m19 14-100 Ostróda [COLOR=Red]NIP 7412025929[/COLOR] KRS 0000264523 [/B]Proponuję wziąć fakturę za zabieg a na resztę pieniążków żeby wszystko wybrać, wystawić fakturę za pobyt w hoteliku. Obie faktury należy przesłać na adres: [COLOR=Blue][I]Agnieszka Szwed AL.Słowackiego17a pok.9 31-159 Kraków[/I][/COLOR] [I] Na [B][COLOR=Blue]ANF[/COLOR][/B] jest do wzięcia[/I][COLOR=Red][I] [U][B][COLOR=Blue]689 PLN[/COLOR] [/B][/U]Na konto hoteliku wpłynęło już[/I] [U][B]942.50PLN[/B][/U] [COLOR=Black](było [B]752.50PLN[/B] +[B]190PLN [/B]od Ulki 18 :Rose:) [/COLOR][/COLOR] Quote
Sabina02 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Ulka18'] plus dodatek od ciotek Ulki i Agi).[/quote] Dziekujemy!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Reno2001 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Loczki odrastają, sunia łagodnieje. Kto zaoferuje ślicznej dobry domek? Quote
Ulka18 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Postaram sie jeszcze wplacic na konto Foksi na poczatku sierpnia, jesli nadal nie znajdziemy dla suni domeczku .... Quote
Ulka18 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [QUOTE]Przelew wysłany elektronicznie do Banku BPH Numer przelewu: 608270952041215002 Bank BPH SA Data sporządzenia potwierdzenia: 18-07-2007 ------------------------------------------------------------------------- Potwierdzenie przelewu Przelew zrealizowany przez Bank: 16-07-2007 Nazwa odbiorcy: Bożena Bator Nr rachunku odbiorcy: 66106000760000300008988411 [B]Kwota: 190.00 [/B] Nr rachunku zleceniodawcy: 35-10600076-0000300004258376 Nazwa zleceniodawcy: AGNIESZKA MATELOWSKA Tytułem: Hotelik FOKSI Jagiellonki Jagusi z Mielca (od ULKI18 z dogomanii i bazarek) -------------------------------------------------------------------------- Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U. nr 72 z 2002 roku, poz. 665 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla. [/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]Wklejam dowod przelania 190,- za Foksie. Wplata powinna juz byc na koncie hoteliku. [/COLOR][/B] Quote
PaulinaB Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Księżniczka była dzisiaj na kontroli u lekarza i jak to przystało na foksie nietykalską trzeba było sposobu zeby ją zbadac, na szczescie Jaga szybko zrezygnowala z walki jak poczula ze nie ma ze mna i pania wet szans i dala sie zbadac!Wszystko jest w jak najlepszym porządku, Jagulkowa rana bardzo ładnie sie goi, wiec tylko trzymac tak dalej:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bylam wczoraj u Jagusi.Dupocia jej juz odzyla i oczywiscie sie awanturuje. Jak bylam z mordka to tak ujadala ,ze musialysmy sie spieszyc z jej wyprowadzeniem na spacerek bo jagulka sie nie mogla doprosic wyjscia z kojca.Apetyt jej dopisuje i mam nadzieje ze cos przytuje bo taka z niej chudzinka ,teraz po obcieciu jeszcze bardziej to widac. Jagusia oczywiscie Laurze nie odpuszcza i jak tylko ja widzi to na nia szczeka ale jak mówie do niej Jgusiu nie wolno to przestaje i nawet na zawolanie przychodzi do mnie. Lubi sie galaskac i delikatnie sie moge do nie przytulic ale tylko delikatnie .To jest taki kochany foksterierek z tym swoim charakterkiem i musi znaleść domek ,który pokocha ja i jej niezależność ja jak ja czy Alpina. Quote
Ulka18 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Beatko, dziekujemy za wizyte u Jagusi :buzi: Jestes kochana, ze odwiedzasz pieski w hoteliku. I ciocia Irenka tez jezdzi do psiakow :multi: Na pewno dzieki wspanialej opiece Pani Bozenki, Paulinki i Waszej Foksia wyjdzie calkiem na prosta. I znajdzie domek :thumbs: Quote
ewatonieja Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No cudnie Jagulka pieknieje i uczy się jak być grzeczną :loveu: kochana malutka istotka będzie ozdoba każdego domu :) Quote
Alpina Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Mam nadzieję, że skończy się ten "martwy sezon" i Jaga znajdzie swój kochający dom... Ciekawe czy Irenka zadzwoni dzisiaj do Pani Doroty...Chciałabym bardzo, żeby któremuś z Kolaczków się udało... Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Ulka18']Beatko, dziekujemy za wizyte u Jagusi :buzi: Jestes kochana, ze odwiedzasz pieski w hoteliku. I ciocia Irenka tez jezdzi do psiakow :multi: Na pewno dzieki wspanialej opiece Pani Bozenki, Paulinki i Waszej Foksia wyjdzie calkiem na prosta. I znajdzie domek :thumbs:[/quote] Foksia juz wyszla na prosta ,ona się juz ludz nie boi ,a to że jest czasem mala zaraza to wynika z jej charkteru. ja kocham te zwierzaki więc jak mogla bym do nich nie jechac ,a powiem szczerze Jagusie kocham najbardziej z wiadomych powodow. Quote
Alpina Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Mam nadzieję, że Jaga już w pełni odzyskała siły i humor i rozrabia na całego w Niepołomickich włościach....:evil_lol: Trzymaj się mała.... Quote
Ulka18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Alpinko, jak stoimy z finansami Foksi ? Moja Ulka wraca dzisiaj z obozu, bedziemy chcialy wystawic bazarek na Zuzie Onkojamke i na Foksie. Bo na razie domku nie widac :roll: Quote
Alpina Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agusiu więc z finansami jest tak: Na ANF-ie jest do wzięcia [COLOR=Blue][B]689 PLN[/B][/COLOR] A bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]942 PLN [/B][COLOR=Black][I]Ja jeszcze nie robiłam comiesięcznej wpłaty którą zrobię na konto hoteliku... [/I]Z tym bazarkiem to super pomysł...Mam nadzieję, że Foksia znajdzie w miarę szybko dom...Ja też wystawię bazarek tylko jeszcze zbieram fanty...:roll:[/COLOR][/COLOR] Quote
Ulka18 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 To nie jest tak zle :lol: Na razie nie ma sie co martwic...wystarczy na 2 miesiace hoteliku i zabiegi sterylkowo-ząbkowe. Quote
Alpina Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja łażę zakręcona...Ty już dobrze wiesz Agusiu dlaczego....Ach Ty niedobra ciotko ;)- Wiedziałaś wredoto, że nie zostwię tak starej biedulki... Aż się boję co TZ powie na kolejną bidę...Na razie jestem słodziutka a on się coś patrzy podejrzliwie... Właśnie wpadłam na genialny pomysł, żebyś to Ty z nim porozmawiała cioteczko...:eviltong: Quote
Sabina02 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Alpina? Czy ja dobrze rozumiem????? Czy mam przeslac jakies czary na TZ? Quote
Alpina Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [B]Sabinko[/B] jak możesz, to bardzo proszę o zaczarowanie mojego TZ :diabloti: Może "urok" jakiś lub obojętnie co, aby tylko pomogło... Agusia - sprawczyni całego zamieszania chyba się przestraszyła i cosik się nie odzywa....:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Cioteczko kombinuja, kombinują... Pachnie mi to niezłym spiskiem :evil_lol: . Oczywiscie wszystko jak zwykle w imieniu dobra psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Skąd ja to znam :hmmmm: :cooldevi:? Quote
Recommended Posts