Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu, to juz nie wplacaj na konto schroniska. Jest wystarczajaca ilosc srodkow na transport i szczepienie, ktore bylo wczoraj.

Teraz zbieramy na hotelik dla Foksi :modla:

Posted

Dostałam odpowiedż od [B]Zu[/B].
Na pewno wesprze Foksię i wpłaci pieniążki na ANF.
[B]Zu [/B]- Dziękujemy serdecznie za wielkie serducho...:Rose:

Posted

Wczoraj na AFN widzialam w skarpecie Foksi 82,- zl. Do tego Pani znajoma od Beatki 200,- czyli na 2 tygodnie juz mamy...martwie sie co bedzie, jesli jeden miesiac nie wystarczy :shake:

Posted

28 maja zgodnie z obietnica poszło 50 zł na Foksie
/ tylko jak patrze na to rozliczenie na AFn to tam ewa t jest 25 maja wpisana i nie wiem czy to ja czy jest jeszcze inna Ewa T :eviltong: :hmmmm:
czy pomyliły daty wpisując ? / no nic grunt ze poszło :lol:

Posted

Dziś w skarpecie u Foksi widzę [U][I]136 PLN[/I][/U] ale wpłaty nie ma od [B]Zmysł[/B], [B]ode[/B] [B]mnie[/B],[B]Viris[/B] jak dostanie pieniążki z bazarku to też wpłaci no i jeszcze będzie wpłata od [B]Zu[/B]...
Chciałabym wystawić srebrne kolczyki z bursztynami i bursztynowy wisiorek na bazarek ale sama nie potrafię...
Poproszę Viris jak się zgodzi wystawić.A może jest tu jakaś dobra cioteczka z wprawą w bazarkach to prześlę je priorytetem...

Posted

[quote name='Ulka18']Wczoraj na AFN widzialam w skarpecie Foksi 82,- zl. Do tego Pani znajoma od Beatki 200,- czyli na 2 tygodnie juz mamy...martwie sie co bedzie, jesli jeden miesiac nie wystarczy :shake:[/quote]
Ulka taka sliczna psinka co będzie robić w hoteliku więcej niż 1 miesiąc?

Posted

Pewnie[B] Ulce18[/B] czyli Agusi chodzi o agresywne zachowanie Foksi...
Na pewno ma obawy, czy dacie sobie z nią radę...
Popieram słowa [B]Sabinki[/B] - [I][U]jak będzie trzeba to będziemy zbierać dalej...[/U][/I]

Posted

Ja ma nadzieję, że dziewczyny wiedzą co robią a przede wszystkim mają duże doświadczenie z "tego typu" psami...W takim hoteliku nie ma takiego ogromu psów jak w schronie.Indywidualna praca nad kochaną wredotką [B]musi[/B] przynieść efekty.Ja w to mocno wierzę...

Posted

[quote name='Alpina']Pewnie[B] Ulce18[/B] czyli Agusi chodzi o agresywne zachowanie Foksi...
Na pewno ma obawy, czy dacie sobie z nią radę...
Popieram słowa [B]Sabinki[/B] - [I][U]jak będzie trzeba to będziemy zbierać dalej...[/U][/I][/quote]
Ulka sama widzisz ,że dziewczyny nie zostawia foksi jeżeli będzie taka potrzeba ale bądz my dobrej mysli .

Posted

[quote name='Alpina']Ja ma nadzieję, że dziewczyny wiedzą co robią a przede wszystkim mają duże doświadczenie z "tego typu" psami...W takim hoteliku nie ma takiego ogromu psów jak w schronie.Indywidualna praca nad kochaną wredotką [B]musi[/B] przynieść efekty.Ja w to mocno wierzę...[/quote]
Napewno bedzie to indywidualna praca jak nad każdym zwierzakiem,który był w hoteliku w nipołomicach ,jest tam 4 duże boksy i wszystkie zwierzaki czuja się tam jak u siebie w domu bo nigdy nie jest tam ich duzo to jest hotelik przydomowy.
Zreszta kierownik mieleckiego schroniska zawoził tam Loriska więc widział warunki i jak by mu sie nie podobało to nie pomógł by w sprawie foksi.
Jak juz pisałam dziewczyny w niepołomicach socjalizowały psy ze słomnik i z modlniczki od smalcowników ,.a to co one przeżyły nie mozna porównac z przeżyciami foksi.

Posted

Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta.

Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie.

Posted

[quote name='Ulka18']Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta.

Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie.[/quote]

Ulka super wiadomości Foksia i Mawi przyjada razem do Krakowa ,to sie Irenka ucieszy.:lol:

Posted

[quote name='Ulka18']Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta.

Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie.[/quote]

Ulka to bardzo dobra wiadomośc ,to sie Irenka ucieszy.:lol:

Posted

Trzymam za to kciuki...
Kochana Cioteczka[B] Zu[/B] wpłaciła [U]50 PLN[/U] na ANF przekazem pocztowym, więc na dniach ta wpłata będzie...Mam nadzieję, że nawet gdyby Foksia została dłużej niż miesiąc, to dobre, opiekuńcze duchy pod postaciami kochanych Cioteczek i Wujciów z Dogo wspomogą i nie zawiodą - jak zwykle...
Do skarpety Foksi wpłynęły wpłaty od [B]Zmysł [/B]i [B]ode mnie[/B].W tej chwili jest [U][B]236 PLN
[/B][/U]Będzie jeszcze wpłata od [B]Viris[/B] - jak dostanie pieniążki z bazarku..
Może jeszcze jakaś dobra dusza coś wpłaci...

Posted

Obiecałam że na Foksię przeleję pieniążki z Ringówek. Resztę zostawiam na budę bo Halcia tak chciała, a ona dużo rzeczy mi przekazała na bazarki. Z ringówek mam 73 zł. Powiedzcie mi gdzie mam przelać pieniążki, bo strasznie mam dużo spraw i niestety sama nie poszukam.

Posted

Jeśli ktoś może wystawić bazarek tych rzeczy od Alpiny to proszę mnie wyręczyć. Nie dam rady bo teraz mam sesję, dużo wyjazdów i pogrzeb. Mam za dużo na głowie a z bazarkiem blyskawicznym może być kłopot.

Dzisiaj wystawię na Foksię jakiś bazarek. Będzie szybciej niż jakbym czekała na paczkę od Alpiny i wystawiała te rzeczy więc z tym myślę podołam. Zaraz przeszukał swoje rzeczy co mogę Foksi zprezentować.:lol:

Posted

[quote name='Ulka18']236 zl plus 200zl od znajomej Beatki plus wplata ZU = 486,-zl
i jeszcze z bazarku od Viris....czyli Foksia moze juz powolutku sie zaczac pakowac...[/quote]
Znajoma jak tylko fOKSIA BEDZIE W HOTELIKU TO OSOBISCIE WRĘCZY PIENIĄZKI BO CHCE FOKSIĘ POZNAĆ .
Czekamy z niecierpliwością na Foksie i Mawiego.;)