agusiazet Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja nie wpłaciłam, przepraszam, może po pierwszym!!! Quote
Ulka18 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Agusiu, to juz nie wplacaj na konto schroniska. Jest wystarczajaca ilosc srodkow na transport i szczepienie, ktore bylo wczoraj. Teraz zbieramy na hotelik dla Foksi :modla: Quote
Sabina02 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Te pieniazki odemnie mozna uzyc do czegokolwiek bedzie trzeba.... :lol: Quote
Alpina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dostałam odpowiedż od [B]Zu[/B]. Na pewno wesprze Foksię i wpłaci pieniążki na ANF. [B]Zu [/B]- Dziękujemy serdecznie za wielkie serducho...:Rose: Quote
Ulka18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wczoraj na AFN widzialam w skarpecie Foksi 82,- zl. Do tego Pani znajoma od Beatki 200,- czyli na 2 tygodnie juz mamy...martwie sie co bedzie, jesli jeden miesiac nie wystarczy :shake: Quote
ewatr Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 28 maja zgodnie z obietnica poszło 50 zł na Foksie / tylko jak patrze na to rozliczenie na AFn to tam ewa t jest 25 maja wpisana i nie wiem czy to ja czy jest jeszcze inna Ewa T :eviltong: :hmmmm: czy pomyliły daty wpisując ? / no nic grunt ze poszło :lol: Quote
Sabina02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dotarly pieniazki od Pani Justyny!!! 60 zl minus oplaty, czyli 54 zl! :loveu: Foksia wiec ma na AFN w tej chwili juz 136 zl! :multi: Quote
Alpina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dziś w skarpecie u Foksi widzę [U][I]136 PLN[/I][/U] ale wpłaty nie ma od [B]Zmysł[/B], [B]ode[/B] [B]mnie[/B],[B]Viris[/B] jak dostanie pieniążki z bazarku to też wpłaci no i jeszcze będzie wpłata od [B]Zu[/B]... Chciałabym wystawić srebrne kolczyki z bursztynami i bursztynowy wisiorek na bazarek ale sama nie potrafię... Poproszę Viris jak się zgodzi wystawić.A może jest tu jakaś dobra cioteczka z wprawą w bazarkach to prześlę je priorytetem... Quote
Sabina02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Ulka18']martwie sie co bedzie, jesli jeden miesiac nie wystarczy :shake:[/quote] To bedziemy zbierac dalej....:lol: Quote
agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Alpino, zrób zdjęcia aparatem zakupionym na bazarku, zgraj na kompa, obrób w Corelu (jak masz) i załóż wątek. Jeśli nie uda się wyślij mi zdjęcia na [email][email protected][/email]. jesli to tez nie wyjdzie to wyślij mi fanty - wystawię je!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Ulka18']Wczoraj na AFN widzialam w skarpecie Foksi 82,- zl. Do tego Pani znajoma od Beatki 200,- czyli na 2 tygodnie juz mamy...martwie sie co bedzie, jesli jeden miesiac nie wystarczy :shake:[/quote] Ulka taka sliczna psinka co będzie robić w hoteliku więcej niż 1 miesiąc? Quote
Alpina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pewnie[B] Ulce18[/B] czyli Agusi chodzi o agresywne zachowanie Foksi... Na pewno ma obawy, czy dacie sobie z nią radę... Popieram słowa [B]Sabinki[/B] - [I][U]jak będzie trzeba to będziemy zbierać dalej...[/U][/I] Quote
Ulka18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dokladnie o to mi chodzi...boje sie Beatko, czy jeden miesiac wystarczy na socjalizacje...ja to zawsze wole na zimne dmuchac... Quote
Alpina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja ma nadzieję, że dziewczyny wiedzą co robią a przede wszystkim mają duże doświadczenie z "tego typu" psami...W takim hoteliku nie ma takiego ogromu psów jak w schronie.Indywidualna praca nad kochaną wredotką [B]musi[/B] przynieść efekty.Ja w to mocno wierzę... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alpina']Pewnie[B] Ulce18[/B] czyli Agusi chodzi o agresywne zachowanie Foksi... Na pewno ma obawy, czy dacie sobie z nią radę... Popieram słowa [B]Sabinki[/B] - [I][U]jak będzie trzeba to będziemy zbierać dalej...[/U][/I][/quote] Ulka sama widzisz ,że dziewczyny nie zostawia foksi jeżeli będzie taka potrzeba ale bądz my dobrej mysli . Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alpina']Ja ma nadzieję, że dziewczyny wiedzą co robią a przede wszystkim mają duże doświadczenie z "tego typu" psami...W takim hoteliku nie ma takiego ogromu psów jak w schronie.Indywidualna praca nad kochaną wredotką [B]musi[/B] przynieść efekty.Ja w to mocno wierzę...[/quote] Napewno bedzie to indywidualna praca jak nad każdym zwierzakiem,który był w hoteliku w nipołomicach ,jest tam 4 duże boksy i wszystkie zwierzaki czuja się tam jak u siebie w domu bo nigdy nie jest tam ich duzo to jest hotelik przydomowy. Zreszta kierownik mieleckiego schroniska zawoził tam Loriska więc widział warunki i jak by mu sie nie podobało to nie pomógł by w sprawie foksi. Jak juz pisałam dziewczyny w niepołomicach socjalizowały psy ze słomnik i z modlniczki od smalcowników ,.a to co one przeżyły nie mozna porównac z przeżyciami foksi. Quote
Ulka18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta. Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Ulka18']Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta. Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie.[/quote] Ulka super wiadomości Foksia i Mawi przyjada razem do Krakowa ,to sie Irenka ucieszy.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Ulka18']Pan kierownik byl w hoteliku z collie Lorisem, widzial i wie, ze teraz Foksia moze isc i ze doswiadczone wolontariuszki dadza sobie rade i wyprowadza Foksie na prosta. Jak tylko skonczy sie te 10 dni poszczepienne, Foksia i collie Mawi pojada do hoteliku. Pan Kierownik je zawiezie.[/quote] Ulka to bardzo dobra wiadomośc ,to sie Irenka ucieszy.:lol: Quote
Alpina Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Trzymam za to kciuki... Kochana Cioteczka[B] Zu[/B] wpłaciła [U]50 PLN[/U] na ANF przekazem pocztowym, więc na dniach ta wpłata będzie...Mam nadzieję, że nawet gdyby Foksia została dłużej niż miesiąc, to dobre, opiekuńcze duchy pod postaciami kochanych Cioteczek i Wujciów z Dogo wspomogą i nie zawiodą - jak zwykle... Do skarpety Foksi wpłynęły wpłaty od [B]Zmysł [/B]i [B]ode mnie[/B].W tej chwili jest [U][B]236 PLN [/B][/U]Będzie jeszcze wpłata od [B]Viris[/B] - jak dostanie pieniążki z bazarku.. Może jeszcze jakaś dobra dusza coś wpłaci... Quote
Ulka18 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 236 zl plus 200zl od znajomej Beatki plus wplata ZU = 486,-zl i jeszcze z bazarku od Viris....czyli Foksia moze juz powolutku sie zaczac pakowac... Quote
Viris Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Obiecałam że na Foksię przeleję pieniążki z Ringówek. Resztę zostawiam na budę bo Halcia tak chciała, a ona dużo rzeczy mi przekazała na bazarki. Z ringówek mam 73 zł. Powiedzcie mi gdzie mam przelać pieniążki, bo strasznie mam dużo spraw i niestety sama nie poszukam. Quote
Viris Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jeśli ktoś może wystawić bazarek tych rzeczy od Alpiny to proszę mnie wyręczyć. Nie dam rady bo teraz mam sesję, dużo wyjazdów i pogrzeb. Mam za dużo na głowie a z bazarkiem blyskawicznym może być kłopot. Dzisiaj wystawię na Foksię jakiś bazarek. Będzie szybciej niż jakbym czekała na paczkę od Alpiny i wystawiała te rzeczy więc z tym myślę podołam. Zaraz przeszukał swoje rzeczy co mogę Foksi zprezentować.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Ulka18']236 zl plus 200zl od znajomej Beatki plus wplata ZU = 486,-zl i jeszcze z bazarku od Viris....czyli Foksia moze juz powolutku sie zaczac pakowac...[/quote] Znajoma jak tylko fOKSIA BEDZIE W HOTELIKU TO OSOBISCIE WRĘCZY PIENIĄZKI BO CHCE FOKSIĘ POZNAĆ . Czekamy z niecierpliwością na Foksie i Mawiego.;) Quote
Recommended Posts