Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jest za cicho wszyscy czekamy z zapartym tchem. próbujemy zdobyć transport od Wrocławia. myślę że transport z panem Tomkiem jast zaklepany, prawda mysiu_? Od tego zalezy drugi etap. mam wiadomosści od Zofiji. sunia jest w lepszym stanie niz sadzono, i prawodopodobnie tym samym wzrosły szanse na adopcję. MAM NADZIEJE ZE NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA W HOTELIKU.

Posted

Redi... szykuj sie chlopak...

Dobrze ze z Sonia nie pojecales bo by Cie zjadla ta malpa kudlata nasza hehehehe

Uszedlas z zyciem chlopak - i niedlugo jedziesz... a Sonka do Lwowka to nie boj sie... :)

Posted

Dziewczyny bardzo przepraszam za opóźneinie we wpłacie na Rediego :oops: pieniądze mi nie przyszły w zeszłym tygodniu, wpłacę mam nadzieję na dniach, od razu za dwa miesiące , żeby nie było. To REdi jedzie już w piątek??

Posted

Tomek wie ze ma wiezc Rediego w piatek. Oprocz tego bedzie wiozl Lazika ,ktory jedzie do zuziM do Zgorzelca.

Jaki jest Rudi w stosunku do innych psow ? Prosilam zeby Lazik byl w kontenerku ale narazie maja problemy ze znalezieniem .

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']A skad jest ten lazik? Moze sie pozyczy kontenerek jak blisko?[/QUOTE]

Lazik jest wielkosci baseta ale wiecej szczegolow narazie nie znam. Czekam na odpowiedz.

Do piatku jeszcze czas wiec sie nie martwie.

Posted

Tak, ja mam taką dłuuugą [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG]. Najbardziej boją się mnie w teatrze, że zacznę żebrać ze zdjęciem... No i chyba tak będzie trzeba, na Mongołka...;)

Posted

Bjuta - zobaczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz moja nowa psiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - zacznij od konca moze wczytac heheheh

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-ma-szansAE-na-dom-w-UK-potrzebny-domowy-tymczas-na-6-miesiAE-cy[/URL]

Posted

To zależy, czy przyznasz się do tej wpłaty bez nicku? :lol: Wpłynęła pierwszego lutego, więc pewnie wysłana pod koniec stycznia. I na razie jest zaksięgowana do puli jednorazowych ;)

[quote name='Bjuta']
Ale ciągle nie wiem kto jest autorem wpłaty 10 (z pierwszego lutego) - inicjały - Agata N:loveu:[/QUOTE]