Bjuta Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miłośnicy zwierząt, poprosił o nr SWITF dla Rediego, ale ma zapchaną skrzynkę, więc wklejam tu i na pierwszą.[B] BREXPLPWMBK :lol:[/B] Quote
Mysia_ Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Bjutko a co z tą kasa co mi wysłałaś? Quote
Bjuta Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Może potrzymaj do piątku. A nuż się uda dograć tę drugą część jazdy? Quote
TERESA BORCZ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie jest za cicho wszyscy czekamy z zapartym tchem. próbujemy zdobyć transport od Wrocławia. myślę że transport z panem Tomkiem jast zaklepany, prawda mysiu_? Od tego zalezy drugi etap. mam wiadomosści od Zofiji. sunia jest w lepszym stanie niz sadzono, i prawodopodobnie tym samym wzrosły szanse na adopcję. MAM NADZIEJE ZE NIE ZAGRZEJE DŁUGO MIEJSCA W HOTELIKU. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Redi... szykuj sie chlopak... Dobrze ze z Sonia nie pojecales bo by Cie zjadla ta malpa kudlata nasza hehehehe Uszedlas z zyciem chlopak - i niedlugo jedziesz... a Sonka do Lwowka to nie boj sie... :) Quote
yuki Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dziewczyny bardzo przepraszam za opóźneinie we wpłacie na Rediego :oops: pieniądze mi nie przyszły w zeszłym tygodniu, wpłacę mam nadzieję na dniach, od razu za dwa miesiące , żeby nie było. To REdi jedzie już w piątek?? Quote
Ingrid44 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Bjuta']Nie, jeszcze nie wiadomo czy się uda.[/QUOTE] Czy jest jakis problem ? Quote
TERESA BORCZ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jesli pan tomasz jest ok to właśnie załatwiam 2gi etap. Czekam na odpowiedż od ewentualnego kandydata na transport z wrocławia do kikou. Quote
Ingrid44 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tomek wie ze ma wiezc Rediego w piatek. Oprocz tego bedzie wiozl Lazika ,ktory jedzie do zuziM do Zgorzelca. Jaki jest Rudi w stosunku do innych psow ? Prosilam zeby Lazik byl w kontenerku ale narazie maja problemy ze znalezieniem . Quote
TERESA BORCZ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A skad jest ten lazik? Moze sie pozyczy kontenerek jak blisko? Quote
Bjuta Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Redi lubi psy, łatwo się dogaduje, ale poczekajmy na opinię Mysi, któa zna go 11 lat... Quote
Ingrid44 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']A skad jest ten lazik? Moze sie pozyczy kontenerek jak blisko?[/QUOTE] Lazik jest wielkosci baseta ale wiecej szczegolow narazie nie znam. Czekam na odpowiedz. Do piatku jeszcze czas wiec sie nie martwie. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Redi - Bjuta walczyla jak Lwica o te deklaracje dla Ciebie, ja mam taka nadzieje chlopak ze juz na dniach pojedziesz.... Ty juz tyle czekaz cierpliwie mordusiu nasza sliczna.... Quote
maarit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Redi cioteczka Emigrantka:loveu::loveu::loveu: tak Cię tu dzielnie wspiera:multi: Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gonia....a mam wyjscie - Bjuta za mna latala z :mad: Redis.... wytrzymaj nam jeszcze troszke malutki.....pysiaczku nasz.... Quote
Bjuta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tak, ja mam taką dłuuugą [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG]. Najbardziej boją się mnie w teatrze, że zacznę żebrać ze zdjęciem... No i chyba tak będzie trzeba, na Mongołka...;) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bjuta - zobaczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz moja nowa psiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - zacznij od konca moze wczytac heheheh [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-ma-szansAE-na-dom-w-UK-potrzebny-domowy-tymczas-na-6-miesiAE-cy[/URL] Quote
TERESA BORCZ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mam cos narazie na drugi etap piatkowej wyprawy do potwierdzenia. Czekam na ostateczny znak. Jak dostanę dję znać. Quote
Mysia_ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Redi nie jest konfliktowy jeśli o inne psiaki chodzi ;) Quote
transylwania Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bardzo proszę o info czy moje 10 zł doszło na Rediego?:)wpłacałam koniec stycznia Quote
Bjuta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To zależy, czy przyznasz się do tej wpłaty bez nicku? :lol: Wpłynęła pierwszego lutego, więc pewnie wysłana pod koniec stycznia. I na razie jest zaksięgowana do puli jednorazowych ;) [quote name='Bjuta'] Ale ciągle nie wiem kto jest autorem wpłaty 10 (z pierwszego lutego) - inicjały - Agata N:loveu:[/QUOTE] Quote
Bjuta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Już się dogadałyśmy na PW! Uaktualnione na pierwszej. ;) Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Redi w piatek jedzie sam . Piesek z Katowic znalazl domek wiec nie musimy sie martwic czy sie polubia czy nie. Quote
Recommended Posts