maarit Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Sopokojnie... na razie nie wiemy co z Kajtusiem - może będzie miał dom to wtedy jego "porcja gotóki" zostanie a sponsorzy może się zgodzą żeby Rediś na tym skorzystał;) Quote
gonia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 JA tam pamietam...ale czekamy co czas pokaze....moze zamiast Kajtusia pojedzie...??:roll: Quote
ketunia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Goniu ale przecież możemy zacząć zbierać deklarację. Szkoda chłopaka. Czy któraś z Cioteczek się do mnie przyłaczy? Quote
lilk_a Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 nie gniewajcie się ale wstawię małego offa zapraszam serdecznie na bazarek dla suczek , które potrzebują dofinansowania do DT :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-na-dt-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/[/url] Quote
maarit Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='ketunia']Goniu ale przecież możemy zacząć zbierać deklarację. Szkoda chłopaka. Czy któraś z Cioteczek się do mnie przyłaczy?[/QUOTE] Ketuniu jest jeszcze Bartuś. Kurcze to taka czwórka podobno staruszków. Kajtul i Dino jadą - zobaczymy którego weźmie ta dziewczyna i trzeba coś pomyśleć. żebym tak miała cały etat:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dobry wieczór Redi. [U]Jestescie pewne, ze nie warto rozwazyc adopcji zagranicznej?[/U] szkoda mi tych psow, a na domy w kraju chyba nie ma co liczyc.. Quote
maarit Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Dobry wieczór Redi. [U]Jestescie pewne, ze nie warto rozwazyc adopcji zagranicznej?[/U] szkoda mi tych psow, a na domy w kraju chyba nie ma co liczyc..[/QUOTE] Warto by się pomyśleć ale ja zielonka jestem w tej materii:oops::oops: Quote
ketunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Gonia13']Ketuniu jest jeszcze Bartuś. Kurcze to taka czwórka podobno staruszków. Kajtul i Dino jadą - zobaczymy którego weźmie ta dziewczyna i trzeba coś pomyśleć. żebym tak miała cały etat:roll:[/QUOTE] Bartusia też chciałabym wyciągnąć. Quote
maarit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']Bartusia też chciałabym wyciągnąć.[/QUOTE] Ketuniu ja też - tylko boję się że nie będę mogła zbyt wiele dołożyć:placz: Quote
maarit Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To hopanie nic nie da:shake:. Czy on ma jakieś ogłoszenia? Ktoś coś wie czy muszę sobie jednak poszukac...:roll: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 napewno to co robiła mu Sabinka (allegro, alegratka i chyba jeszcze jakieś portale?), to co robiłam ja (cafeanimal i adopcje.org) :roll: Quote
ketunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Gonia13']Ketuniu ja też - tylko boję się że nie będę mogła zbyt wiele dołożyć:placz:[/QUOTE] Chociaż spróbujmy. Zobaczymy ile nam się uda uzbierać Quote
maarit Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='ketunia']Chociaż spróbujmy. Zobaczymy ile nam się uda uzbierać[/QUOTE] Ketunia - spróbować zawsze można...;) szukajmy sposnorów Quote
gonia66 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 BArdzo cichutko...a mialam nadzieje ze moze Redi znajdzie domek zamiast jednego chlopaka ktory pojechal wczoraj z przyjacielem..wiadomo cos czy sie te panie zdecydują???? Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='gonia66']BArdzo cichutko...a mialam nadzieje ze moze Redi znajdzie domek zamiast jednego chlopaka ktory pojechal wczoraj z przyjacielem..wiadomo cos czy sie te panie zdecydują????[/QUOTE] nie miałam nawet okazji rozmawiać z Martą na ten temat :oops: Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Dobry wieczór Redi. [U]Jestescie pewne, ze nie warto rozwazyc adopcji zagranicznej?[/U] szkoda mi tych psow, a na domy w kraju chyba nie ma co liczyc..[/QUOTE] A czy możesz nam jakoś w tym pomóc? :roll: Bardzo nam zależy, żeby znalazł dom... Quote
gonia66 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Mysia_']nie miałam nawet okazji rozmawiać z Martą na ten temat :oops:[/QUOTE] a BĘDZIESZ MIALA OKAZJE POGADAC O TYM Z MARTA JESZCZE??JAKOS TAK CIAGLE MYSLE ZE MOZE TO DOMEK DLA NIEGO..??? Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='gonia66']a BĘDZIESZ MIALA OKAZJE POGADAC O TYM Z MARTA JESZCZE??JAKOS TAK CIAGLE MYSLE ZE MOZE TO DOMEK DLA NIEGO..???[/QUOTE] to jeszcze zalezy od doświadczenia i możliwości tego domku, bo zarówno Redi, jak i Bartuś to psiaki, które potrzebują dużo czasu i pracy nad nimi :-( a z Martą napewno będę rozmawiać ;) Quote
Recommended Posts