Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sopokojnie... na razie nie wiemy co z Kajtusiem - może będzie miał dom to wtedy jego "porcja gotóki" zostanie a sponsorzy może się zgodzą żeby Rediś na tym skorzystał;)

Posted

nie gniewajcie się ale wstawię małego offa
zapraszam serdecznie na bazarek dla suczek , które potrzebują dofinansowania do DT :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-na-dt-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/[/url]

Posted

[quote name='ketunia']Goniu ale przecież możemy zacząć zbierać deklarację. Szkoda chłopaka. Czy któraś z Cioteczek się do mnie przyłaczy?[/QUOTE]
Ketuniu jest jeszcze Bartuś. Kurcze to taka czwórka podobno staruszków. Kajtul i Dino jadą - zobaczymy którego weźmie ta dziewczyna i trzeba coś pomyśleć.
żebym tak miała cały etat:roll:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Dobry wieczór Redi.

[U]Jestescie pewne, ze nie warto rozwazyc adopcji zagranicznej?[/U]

szkoda mi tych psow, a na domy w kraju chyba nie ma co liczyc..[/QUOTE]

Warto by się pomyśleć ale ja zielonka jestem w tej materii:oops::oops:

Posted

[quote name='Gonia13']Ketuniu jest jeszcze Bartuś. Kurcze to taka czwórka podobno staruszków. Kajtul i Dino jadą - zobaczymy którego weźmie ta dziewczyna i trzeba coś pomyśleć.
żebym tak miała cały etat:roll:[/QUOTE]

Bartusia też chciałabym wyciągnąć.

Posted

[quote name='Gonia13']Ketuniu ja też - tylko boję się że nie będę mogła zbyt wiele dołożyć:placz:[/QUOTE]

Chociaż spróbujmy. Zobaczymy ile nam się uda uzbierać

Posted

BArdzo cichutko...a mialam nadzieje ze moze Redi znajdzie domek zamiast jednego chlopaka ktory pojechal wczoraj z przyjacielem..wiadomo cos czy sie te panie zdecydują????

Posted

[quote name='gonia66']BArdzo cichutko...a mialam nadzieje ze moze Redi znajdzie domek zamiast jednego chlopaka ktory pojechal wczoraj z przyjacielem..wiadomo cos czy sie te panie zdecydują????[/QUOTE]

nie miałam nawet okazji rozmawiać z Martą na ten temat :oops:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Dobry wieczór Redi.

[U]Jestescie pewne, ze nie warto rozwazyc adopcji zagranicznej?[/U]

szkoda mi tych psow, a na domy w kraju chyba nie ma co liczyc..[/QUOTE]

A czy możesz nam jakoś w tym pomóc? :roll:
Bardzo nam zależy, żeby znalazł dom...

Posted

[quote name='Mysia_']nie miałam nawet okazji rozmawiać z Martą na ten temat :oops:[/QUOTE]
a BĘDZIESZ MIALA OKAZJE POGADAC O TYM Z MARTA JESZCZE??JAKOS TAK CIAGLE MYSLE ZE MOZE TO DOMEK DLA NIEGO..???

Posted

[quote name='gonia66']a BĘDZIESZ MIALA OKAZJE POGADAC O TYM Z MARTA JESZCZE??JAKOS TAK CIAGLE MYSLE ZE MOZE TO DOMEK DLA NIEGO..???[/QUOTE]

to jeszcze zalezy od doświadczenia i możliwości tego domku, bo zarówno Redi, jak i Bartuś to psiaki, które potrzebują dużo czasu i pracy nad nimi :-( a z Martą napewno będę rozmawiać ;)