Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nareszcie jakieś dobre wieści!! :) Doddy warto było trzymać wczoraj kciuki :) Od razu polubiłam Przemka, jest niesamowity!! Podziękuj mu proszę. A do Katowic z Bielska nie tak daleko może się spotkamy :)

Doddy aby zaleczyć smutek w Twoim sercu po rozstaniu z Fosterem proponuję na jego miejsce Leona -Tosę!! :)

Posted

Na Tose cos sie szykowało gdzies czytałam. Zostawiam innym furtkę.

Z nowych wieści z nowego życia Fostera. Wczoraj obsikał ściany ale dziś już sobie darował ;)
Załatwiania w domu najbardziej sie obawiałyśmy... Foster załatwiał się bowiem w klatce w Klinice oraz obsikiwał wszystkie ściany. Ale to powinno mu minąć ponieważ wygląda na psa domowego.

Foster wlazł pierwsze co do łóżeczka, by spać z Pańciem :crazyeye:
Więc kompromisem stał się kocyk a nie kołderka :evil_lol:

Spacerki to to, co chłopaki lubią najbardziej.
Wczoraj Przemek zakupił Flexi dla Fostera, więc ten ma dłuugie pole do popisu.

Przemek dziś także sam dał mu zastrzyczek i wykupił już wszystkie recepty.

A co teraz chłopaki robią? Wcinają serek biały, bo Foster nie chciał jeść samych chrupeczek...

Aaaaa i imię Foster zostaje :loveu:

Posted

Pominę fakt,że Fosterek nie mógł spać w łóżeczku , najważniejsze ,że Przemek jest odpowiedzialny i będzie go leczył :) A to że się w nim zakochał od razu to się nie dziwię:)

Posted

Więc jednak bywają pozytywne strony odejścia żony wraz z ukochanym psem...

Taka myśl mi się nasunęła :evil_lol: . Bardzo przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale mój brat jest po podobnych przejściach - ale u niego świeci już nowe, piękniejsze słońce :loveu: .

Posted

U Fostera wogole wszystko dobrze.
W domku sie nie zalatwia.
Spiw juz w lozku.
Weterynarz zalecil jeszcze 3 zastrzyki, pozniej tableteczki.

Foster jest zakrecony na punkcie pileczki.

A dzis zrobil taka furore u weta, ze wszedl bez kolejki.

Posted

to fajne wiadomosci :)
dobrze ze nochal juz w nowym domu:)

doddy - bylam dzisiaj na klinice i przynioslam twoim chlopakom takie osuszone kosci do ogryzania. jak wychodzialam to caly kenel chrupał :)

Posted

cieszę się że chociaż jemu się udało!! Pozdrowienia Dla Przemka , fajnie że wpuścił go do łóżeczka :) Proszę o zdjęcia w wolnej chwili :)

• 3 weeks later...
Posted

Ostatnio u weterynarza Magda (która przywiozła Fostera do Warszawy) spotkała Fostera.

A ponieważ nigdy nie widziała Przemka, zaczęła z nim rozmowę że jaki ładny bullek, że ona też ma sunię i że ten bullek Przemka to taki podobny do psa, którego ona wiozła do Warszawy itd...

Na co Przemek jej mówi, że to TEN pies :eviltong:
Magda nie poznała Fostera tak wypiękniał :diabloti:
Obiecała z Rolandem odwiedzić Fostera i Przemka i zrobic fotki z nowego domu.