Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madzior.']Choć nie podaję tutaj przecież te dane są w pierwszym poście :
[FONT=comic sans ms]Fundacja „Radość Psiaka”, ul Spółdzielcza 27, 64-500 Szamotuły

numer konta Fundacji:

Bank Zachodni WBK S.A. 64 1090 1391 0000 0001 1683 5284

dopisek: dla spanielka Ludka
[/FONT]
Pieniądze właśnie przelałam. Wyszło po 194 zł :)
Jak dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/231463-KONIEC-ROZLICZAMLegowiska-makaron-i-inne-rzeczy-dla-PSÓW-I-DZIECI-do-9-09godz-22-00

Posted

Jestem, jestem dzięki za pieniążki !!!! nie codziennie zaglądam na dogo. Nie mam dostępu do konta ale spróbuję się dowiedzieć czy pieniążki z bazarku doszły! Bardzo Ci dziękuje że pomyślałaś o naszym staruszku Ludku i tyle dla niego zrobiłaś...

Posted (edited)

[quote name='Madzior.']Jestem, jestem dzięki za pieniążki !!!! nie codziennie zaglądam na dogo. Nie mam dostępu do konta ale spróbuję się dowiedzieć czy pieniążki z bazarku doszły! Bardzo Ci dziękuje że pomyślałaś o naszym staruszku Ludku i tyle dla niego zrobiłaś...[/QUOTE]
Jak już sprawdzisz to bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku, że doszły ;)
U małego wszystko OK?

Edited by b-b
Posted

[quote name='b-b']Jak już sprawdzisz to bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku, że doszły ;)
U małego wszystko OK?[/QUOTE]
Proszę o sprawdzenie i potwierdzenie wpłaty. Czekam już tylko za wami :)

Posted

[quote name='Madzior.']Wpłata dotarła. Jak już mówiłam nie mam dostępu do konta więc musiałam czekać na sprawdzenie tego. Dzięki[/QUOTE]
Według regulaminu musisz potwierdzić moją wpłatę na bazarku.
Link do niego w poprzednim moim poście :)

Posted

[quote name='Madzior.']Dobrze się ma spanielek, w sobotę był bardzo zadowolony bo miał odwiedzinki wielbicielki, poszli na spacer, wyczochrali go :) No ale nadal w schronie..[/QUOTE]
Mam nadzieję i trzymam za to kciuki, że jakiś jego wielbiciel się zgłosi po niego :)

Posted

grazyna71 napisał(a):
Ludeczek moj kochany jutro wysylam mu skromny prezet tak daleko mieszkam od niego bo juz bym go wziela do domku bylby z moim tosciem i gizmolkiem

Jak wyrazisz chęć przyjęcia małego na DS to jestem pewna, że dziewczyny mu zorganizują transport. Tylko musisz wyrazić taką wolę ;)

Posted

b-b napisał(a):
Jak wyrazisz chęć przyjęcia małego na DS to jestem pewna, że dziewczyny mu zorganizują transport. Tylko musisz wyrazić taką wolę ;)

O mamuniu....bedziemy robic zbioreczke na transporcik.....:):)

Posted (edited)

Madzior. napisał(a):
Grażyno jeśli tylko transport stoi na przeszkodzie .., to nie przeszkoda!!! Pomyśl, zdecyduj na spokojnie , pogadaj z mężem i odezwij się !!!!

Jak masz możliwość i możesz to bierz małego! Jedna malutka duszyczka będzie uratowana :)
edit: Cisza...chyba jednak nic z tego :(

Edited by b-b