_Dunaj_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ewa, która robiła bazarek dla Merlina mnieszka bardzo blisko mnie, bliżej niż Ania, może się spotkamy Quote
Ewa Gałązka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 A to pieniążki z mojego bazarku nie będą już potrzebne Merlinowi ?????, bo czytam tu że on jedzie do nowego domku. Żaby to był dobry domek dla tego pięknego pieska.:multi: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Trzymam kciuki za Merlinka:) Quote
tu_ania_tu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Ewa Gałązka']A to pieniążki z mojego bazarku nie będą już potrzebne Merlinowi ?????, bo czytam tu że on jedzie do nowego domku. Żaby to był dobry domek dla tego pięknego pieska.:multi:[/QUOTE] Ewa przydadza się bo za hotel trzeba bedzie zapłacić zaraz po jego wyjeżdzie, jesli uda sie w srode to 380 zł za hotel wyjdzie Quote
_Dunaj_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dziś rozmawiałam z Ewą przez telefon i prawdopodobnie w tym tygodniu się spotkamy Quote
tu_ania_tu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 no prosze jak dzięki Merlinowi znajomości się tworzą Quote
_Dunaj_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Aniu już to napisałam jestem z Wami dla nich i jestem z Wami dzięki nim, dogi są magiczne i takiej drużyny też nie ma nigdzie :) Quote
tu_ania_tu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Nowy pan Merlina na zakupy psie pojechał :) Mam stresa.... jak niemal przy każdej adopcji :D Quote
_Dunaj_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nie dziwię się, ale przygotowania pełną parą, a Merlin wydaje się fajnym psem, trzeba być dobrej myśli, inaczej żaden pies by do adopcji nie trafił, nie myśl ile się nie udało, ale pomyśl ile się udało i psiaki są szczęśliwe, pamiętaj "szklanka jest do połowy pełna nie pusta", a "traktor ma trzy koła dobre, a nie jedno zepsute" ja trzymam mocno kciuki, żeby się udało :) Quote
Norel Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Także :) Może pan potem coś nam skrobnie.... Quote
Ewa Gałązka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Tylko, że ja nie mam doga tylko dwa zwykłe pieski- jeden mały- agresywny do ludzi a druga sunia średnia- łagodna do ludzi. [quote name='tu_ania_tu']no prosze jak dzięki Merlinowi znajomości się tworzą[/QUOTE] Quote
Maryna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ale brak doga nie przeszkadza w znajomościach:-))poza tym zawsze może się to zmienic Ja też oprócz dogów mam zwykłe pieski:-))podoba mi się to określenie:-)) Quote
tu_ania_tu Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Merlin już na spacerze z nowymi właścicielami! Quote
tu_ania_tu Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Przeciągnął pana po osiedlu a teraz wszystkie ąty w domu zwiedza. powodzenia piesku w kropki (łezka się zakręciła) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Piesku w Kropki! Jestem szczęsliwa, że Święta spędzisz we własnym Domu. Życzę Ci i Twoim właścicielom wielu, wielu szczęśliwych Świąt i niemniej szczęśliwych zwykłych dni. Quote
_Dunaj_ Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Ewa Gałązka']Tylko, że ja nie mam doga tylko dwa zwykłe pieski- jeden mały- agresywny do ludzi a druga sunia średnia- łagodna do ludzi.[/QUOTE] Ewa masz mikro dogi, a narazie proponuję zapoznanie z moimi, witaj w drużynie:) [quote name='Maryna']Ale brak doga nie przeszkadza w znajomościach:-))poza tym zawsze może się to zmienic Ja też oprócz dogów mam zwykłe pieski:-))podoba mi się to określenie:-))[/QUOTE] Ja też mam zwykłe i niezwykłe i kotki :) [quote name='tu_ania_tu']Przeciągnął pana po osiedlu a teraz wszystkie ąty w domu zwiedza. powodzenia piesku w kropki (łezka się zakręciła)[/QUOTE] Łezka to mało powiedziane, ja zawsze w takich chwilach rycze z radości, a Merlin jest taki chwytający za serce Quote
Magolek Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Szczęścia Merlinku i spokojnych, radosnych świąt w swoim domu życzę. :) Quote
_Dunaj_ Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 I całej nowej rodzinie życzę radosnych świąt Quote
Alla Chrzanowska Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Zrobiłam przelew za bazarek Merlinka w kwocie 300,00 zł. Jak dotrze, proszę o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236894-KONIEC-ROZLICZAM-Jarmark-cudowności-na-Merlina-SDA-13-12 Quote
tu_ania_tu Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Allu po świętach, bo nie mam tajnych kodów ze sobą ;) U Merlina wszystko ok. Jest grzeczny, na spacerach cały czas z nosem przy ziemi, reaguje pozytywnie na mijane psy, nawet jakby przestał ciągnąć na smyczy:) Brakuje mu hasanka na wolności, jest przeszczęśliwy jak pan z nim biega. Na klatce schodowej jeszcze chce wejść do każdego mijanego mieszkania :D Poglądy żywieniowe mu się nie zmieniły - suchą trzeba dosmaczyć inaczej jest bee. Do córeczki też w porządku Quote
_Dunaj_ Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 I tak trzyma Merlinku, tylko zapamiętaj, które to są w końcu twoje drzwi Quote
Magolek Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Wspaniałe wieści. :) Inne też znajdą domy, na każdego gdzieś czeka jego człowiek. :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Tak trzymaj Piesku w Kropki. Dobrych Świąt Tobie i Twojej Rodzinie. Quote
Recommended Posts