Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']A to pieniążki z mojego bazarku nie będą już potrzebne Merlinowi ?????, bo czytam tu że on jedzie do nowego domku. Żaby to był dobry domek dla tego pięknego pieska.:multi:[/QUOTE]

Ewa przydadza się bo za hotel trzeba bedzie zapłacić zaraz po jego wyjeżdzie, jesli uda sie w srode to 380 zł za hotel wyjdzie

Posted

Nie dziwię się, ale przygotowania pełną parą, a Merlin wydaje się fajnym psem, trzeba być dobrej myśli, inaczej żaden pies by do adopcji nie trafił, nie myśl ile się nie udało, ale pomyśl ile się udało i psiaki są szczęśliwe, pamiętaj "szklanka jest do połowy pełna nie pusta", a "traktor ma trzy koła dobre, a nie jedno zepsute" ja trzymam mocno kciuki, żeby się udało :)

Posted

Tylko, że ja nie mam doga tylko dwa zwykłe pieski- jeden mały- agresywny do ludzi a druga sunia średnia- łagodna do ludzi.

[quote name='tu_ania_tu']no prosze jak dzięki Merlinowi znajomości się tworzą[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Tylko, że ja nie mam doga tylko dwa zwykłe pieski- jeden mały- agresywny do ludzi a druga sunia średnia- łagodna do ludzi.[/QUOTE]

Ewa masz mikro dogi, a narazie proponuję zapoznanie z moimi, witaj w drużynie:)

[quote name='Maryna']Ale brak doga nie przeszkadza w znajomościach:-))poza tym zawsze może się to zmienic
Ja też oprócz dogów mam zwykłe pieski:-))podoba mi się to określenie:-))[/QUOTE]

Ja też mam zwykłe i niezwykłe i kotki :)

[quote name='tu_ania_tu']Przeciągnął pana po osiedlu a teraz wszystkie ąty w domu zwiedza. powodzenia piesku w kropki (łezka się zakręciła)[/QUOTE]

Łezka to mało powiedziane, ja zawsze w takich chwilach rycze z radości, a Merlin jest taki chwytający za serce

Posted

Allu po świętach, bo nie mam tajnych kodów ze sobą ;)

U Merlina wszystko ok. Jest grzeczny, na spacerach cały czas z nosem przy ziemi, reaguje pozytywnie na mijane psy, nawet jakby przestał ciągnąć na smyczy:) Brakuje mu hasanka na wolności, jest przeszczęśliwy jak pan z nim biega. Na klatce schodowej jeszcze chce wejść do każdego mijanego mieszkania :D Poglądy żywieniowe mu się nie zmieniły - suchą trzeba dosmaczyć inaczej jest bee. Do córeczki też w porządku