tu_ania_tu Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Jutro Merlin jedzie do hotelu pod Rzeszowem - to taki domowy hotel, psiaki mieszkaja w domu, bedzie mu tam dobrze - oby jednak krótko tam był ;) Quote
Maryna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Oby,też mu życzę,żeby na Swięta był już u siebie Quote
zadra Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Jutro Merlin jedzie do hotelu pod Rzeszowem - to taki domowy hotel, psiaki mieszkaja w domu, bedzie mu tam dobrze - oby jednak krótko tam był ;) No cóż zdarza się.Pamietasz dyskusję z pierwszych stron wątku? Moje obawy dot.DS zostały potraktowane niezbyt poważnie.Stwierdziłyście,że" podzamojskiej wsi można zaufać".Niestety okazało się,że to ja miałam rację.Najbardziej szkoda w tej całej sytuacji zwierzaka.Boli podwójnie,ponieważ miałyśmy dla niego dom.Czasami należy kierować się rozsądkiem nie emocjami. Quote
Norel Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Umkneło mi bo bym pewnie skomentowała z tym zaufaniem...:evil_lol: ciekawe co takiego lux w tych podzamojskich w por.z resztą kraju? Mam nadzieję,że jednak się wam ten domek nie zmarnował tylko wziął jakiegoś psa.... Quote
Alla Chrzanowska Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 zadra napisał(a):No cóż zdarza się.Pamietasz dyskusję z pierwszych stron wątku? Moje obawy dot.DS zostały potraktowane niezbyt poważnie.Stwierdziłyście,że" podzamojskiej wsi można zaufać".Niestety okazało się,że to ja miałam rację.Najbardziej szkoda w tej całej sytuacji zwierzaka.Boli podwójnie,ponieważ miałyśmy dla niego dom.Czasami należy kierować się rozsądkiem nie emocjami. Otóż to właśnie. Kieruj się rozsądkiem a nie emocjami i oszczędź sobie bólu. Quote
zadra Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Otóż to właśnie. Kieruj się rozsądkiem a nie emocjami i oszczędź sobie bólu. Allu błąd należy wziąć mężnie na klatę i nie dyskutować! Z ktorej strony by tego nie rozpatrywać dałyście z dogiem plamę i z mojej strony. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Aniu! A jakieś nowe zdjęcia Merlina? Trzymam kciuki za podróż! Quote
tu_ania_tu Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Merlin juz w podróży. Allu zdjęcia wrzucę, chłopak jest wspaniały. Quote
_Dunaj_ Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 To czekam na wieści jak juz będzie na miejscu Quote
Alla Chrzanowska Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Merlin juz w podróży. Allu zdjęcia wrzucę, chłopak jest wspaniały. Czekamy na wieści. Merlin jest tak podobnie umaszczony do Filipka... Quote
_Dunaj_ Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Fajny jest szkoda, ze do domu z kotami raczej nie pasuje Quote
Alla Chrzanowska Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ojejku! Filip, no dosłownie Filip. Quote
Magolek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Fajny piesek w kropki, oby mu się poszczęściło i szybko znalazł swój domek. :) Quote
tu_ania_tu Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 w hoteliku póki co chłopak grzeczny. Je, grzecznie noc przespał, szczekanie innych psów ciekawi go ale nie powoduje niepokojących reakcji. Trzeba go odkarmić bo nie nabrał przez czas od schroniska cialka, zaszczepić, zabezpieczyć od insektów rożnych. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 No to dobrze, że grzeczny. Płaszczaczek kochany:) Quote
Norel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Specjalnie chudo nie wygląda....moze delikatnie kręgosłupik mógłby się schować.. ;) Quote
tu_ania_tu Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Pani w hotelu mówi, ze kręgosłup i żeberka mocno widać. Quote
tu_ania_tu Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 ciocia jolam ogłoszenia nam właśnie robi :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 A tu co tak pusto:mad: Nikt do Merlisia nie zagląda??? Quote
Recommended Posts