Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Jutro Merlin jedzie do hotelu pod Rzeszowem - to taki domowy hotel, psiaki mieszkaja w domu, bedzie mu tam dobrze - oby jednak krótko tam był ;)

No cóż zdarza się.Pamietasz dyskusję z pierwszych stron wątku? Moje obawy dot.DS zostały potraktowane niezbyt poważnie.Stwierdziłyście,że" podzamojskiej wsi można zaufać".Niestety okazało się,że to ja miałam rację.Najbardziej szkoda w tej całej sytuacji zwierzaka.Boli podwójnie,ponieważ miałyśmy dla niego dom.Czasami należy kierować się rozsądkiem nie emocjami.

Posted

Umkneło mi bo bym pewnie skomentowała z tym zaufaniem...:evil_lol: ciekawe co takiego lux w tych podzamojskich w por.z resztą kraju?
Mam nadzieję,że jednak się wam ten domek nie zmarnował tylko wziął jakiegoś psa....

Posted

zadra napisał(a):
No cóż zdarza się.Pamietasz dyskusję z pierwszych stron wątku? Moje obawy dot.DS zostały potraktowane niezbyt poważnie.Stwierdziłyście,że" podzamojskiej wsi można zaufać".Niestety okazało się,że to ja miałam rację.Najbardziej szkoda w tej całej sytuacji zwierzaka.Boli podwójnie,ponieważ miałyśmy dla niego dom.Czasami należy kierować się rozsądkiem nie emocjami.

Otóż to właśnie. Kieruj się rozsądkiem a nie emocjami i oszczędź sobie bólu.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Otóż to właśnie. Kieruj się rozsądkiem a nie emocjami i oszczędź sobie bólu.

Allu błąd należy wziąć mężnie na klatę i nie dyskutować! Z ktorej strony by tego nie rozpatrywać dałyście z dogiem plamę i z mojej strony.

Posted

w hoteliku póki co chłopak grzeczny. Je, grzecznie noc przespał, szczekanie innych psów ciekawi go ale nie powoduje niepokojących reakcji. Trzeba go odkarmić bo nie nabrał przez czas od schroniska cialka, zaszczepić, zabezpieczyć od insektów rożnych.