łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 A ta od rana lody wpieprza :P dobrze że ich nie wyplułas bo Lunka by zjadła jako barfa :D Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 najpierw byłam 4h na dworze :P spacer musi być,choćbym się czołgać miała... :D Luna zaraz zje wielką ćwiartkę z kurczaka,a wcześniej wciągnęła mokrą karmę na śniadanie i smaczki.Raczej by jej moje płuca nie smakowały :D Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dobra jesteś :D Lunka ma wyborne śniadanka :) Quote
*Magda* Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Marta, jak nie palisz, to powinny Lunce płucka smakować :D Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dobra jesteś :D Lunka ma wyborne śniadanka :) no,razem zawsze jemy każdy posiłek ,bo mi głupio jeść ,a jej nie dać :) nie palę,to obrzydliwe :P ale Luna lubi wędzone rzeczy,np. kości wieprzowe :D Quote
*Magda* Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 To zacznij palić, płucka się troszkę uwędzą Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 hahaha :D komu wielki pucharek lodów ? ale się nawpierdzielam zaraz :D Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ja dzisiaj ide do brata na placek rafaello jego zdaniem to jest sławkaello bo On go robił hehe :D i siostra ma przywieźć jakies babeczki owsiane więc nie mam miejsca na lody :P Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 ode mnie lodów nie chcesz?! FOCH! Quote
Kocurkotka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 a fuj :D dzisiaj pożeram Cholinex i lody :D w nocy myślałam,że się uduszę,jak zaczęłam kaszleć to prawie płuca wyplułam.. Fuj?? Fuj jest wódka z miodem i czosnkiem na ciepło - to dopiero FUUJ :D Quote
Kocurkotka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 a fuj :D dzisiaj pożeram Cholinex i lody :D w nocy myślałam,że się uduszę,jak zaczęłam kaszleć to prawie płuca wyplułam.. Fuj?? Fuj jest wódka z miodem i czosnkiem na ciepło - to dopiero FUUJ :D Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 samo mleko jest niedobre ,na słodko tym bardziej...błeeee :P Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Fuj jest wódka z miodem i czosnkiem na ciepło - to dopiero FUUJ :D Ale jakie skuteczne , jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to ojciec zawsze jak byłam przeziebiona robił mi własnie na gorąco wódkę z miosem :D bez czosnku ale fakt do tego mleka z miodem jeszcze byl dodawany czosnek , ale wracając do wódki na gorąco smakiem nie powala ale się człowiek po tym tak wypoci że szybko przeziębienie przechodzi ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 ja nie jestem, przeziębiona,tylko gardło mnie boli :P wódkę bym wypiła chętniej niż mleko :D Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 n agardło też by pomogło , przegryzły by sie zarazki :D Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 nie mogę zjeść ostrych chipsów .... :( Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Angi ważne że pomaga :P Ja własnie jem paprykowe chipsy :D a moze by Ci takie strongi wypaliły zarazki z gardla :D Quote
angineuuka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nie miałam ma myśli takiej wódki bo nie stosowałam. Tylko ogólnie :lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 to fakt , ciepła wódka jest nie do przełknięcia bardziej niż gorąca :P ja też laysy , jak ja dawno chipsów nie jadłam :D Quote
Guest wolfheart Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 siemka :) komu ciasto czekoladowe? nadal cierpię,dzisiaj mam Chrorchinaldin na gardło :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ja zjadłam ciasto z mandarynkami, ale czekoladowe też zjem :D Quote
Guest wolfheart Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 heeeeeeeeej :) dzisiaj zjadam pierniki w mlecznej czekoladzie :) po zjedzeniu trzech opakowań tabletek na gardło,wreszcie mówię :) u nas -5'C ale słonce wstrętne aż oślepia :P Quote
Recommended Posts