łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 A ja pije kawe SYPANĄ ! ale z płynną śmietanką :look3: i jem lody waniliowe zagryzając biszkoptami :jumpie: Quote
*Magda* Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Hej Martuś :) Troszkę jeszcze u Ciebie pospamuję :P Aguś, możesz jeść tak naprawdę wszystko co jadłaś będąc w ciąży. Jedynie musisz uważać, żeby nie przesadzać z niektórymi rzeczami, typu właśnie kapusta, fasola, czosnek itp. Ale jak trochę zjesz to nic Ci nie będzie. Ani Fabianowi. On musi "poznać" w Twoim mleku też różne smaki. Nie możesz się ograniczać do suchego chleba :mad: Tak samo możesz zjeść chleb z serkiem jeśli tak bardzo masz na niego ochotę. Fabian ulewać może do 3 miesiąca, bez względu na to co jadłaś, a czego nie jadłaś. Jego układ trawienny jest jeszcze nie całkiem rozwinięty i takie ulewanie jest naturalne. Jeśli położna/pediatra nie widzi problemu, to się nie katuj :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/IMG_20141202_095108_zpsd78d5120.jpg Mi to wyglada na probe wykrzesania jakiejs iskry, zimno Ci bylo Lunka? :evil_lol: Powiem CI Sylwus ze wypiekniala Ci ta bestyja :loveu: Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Hej Martuś :) Troszkę jeszcze u Ciebie pospamuję :P Aguś, możesz jeść tak naprawdę wszystko co jadłaś będąc w ciąży. Jedynie musisz uważać, żeby nie przesadzać z niektórymi rzeczami, typu właśnie kapusta, fasola, czosnek itp. Ale jak trochę zjesz to nic Ci nie będzie. Ani Fabianowi. On musi "poznać" w Twoim mleku też różne smaki. Nie możesz się ograniczać do suchego chleba :mad: Tak samo możesz zjeść chleb z serkiem jeśli tak bardzo masz na niego ochotę. Fabian ulewać może do 3 miesiąca, bez względu na to co jadłaś, a czego nie jadłaś. Jego układ trawienny jest jeszcze nie całkiem rozwinięty i takie ulewanie jest naturalne. Jeśli położna/pediatra nie widzi problemu, to się nie katuj :mad: Madziu jak znajde chwile czasu bo teraz młody sie już powoli wybudza do picia , to napisze do Ciebie pw , kiedyś sobie żartowałyśmy z folii bombelkowej ale widze ze ja na prawde mam mega problem pod tytułem " folia bombelkowa" ....:/ Quote
kalyna Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 zamówiłam wczoraj tylko trochę smaczków dla Luny,zabawek nie,bo ma sporo,a te co bym chciała to za drogie dla mnie w tym roku mam ten sam problem... ale jak znajdę pracę to będę odkładać i kupię :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Dzień doberek z rana :) Aguś, czekam na pw :grins: A ja się chyba robię bardziej babska niż byłam do tej pory. Mam ostatnio jakiś szał zakupowy :evil_lol: I chyba dziś znowu (drugi raz w tym tygodniu) pojadę wydać trochę kasy na siebie :megagrin: Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/IMG_20141202_095108_zpsd78d5120.jpg Mi to wyglada na probe wykrzesania jakiejs iskry, zimno Ci bylo Lunka? Powiem CI Sylwus ze wypiekniala Ci ta bestyja dziękuję :loveu: no i nędzne 0'C :nonono2: a już tak miło było Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Sylwus, nie myslalas o przeprowadzce na Syberie czy cos? :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Sylwus, nie myslalas o przeprowadzce na Syberie czy cos? :lol: hmmm...Norwegia mi się podoba :laugh2_2: http://www.zbiorkanaburka.pl/ Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kiedyś, takim jęzorem polizał mnie cielaczek :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ja głaskałam byczka,kilka lat temu :laugh2_2: Quote
Małgonia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ja głaskałam byczka,kilka lat temu :laugh2_2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 no,poszłam z koleżanką na wagary do stadniny koni,a tam krówki też były i cielaczki,jeden byczek podszedł do mnie ,to go pomiziałam :jumpie: jej stara jestem to było 6lat temu Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ja sie boje koni... dlaczego? konie są świetne :loveu: ile ja razy truchtałam na czarnej klaczy,miała na imię Lawenda :loveu: Quote
Małgonia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Bo kiedys za dzieciaka stanelam tyłem do zdjecia z kuniem a on chciał mi zjesc kaptur :( Poza tym są takie wielkie... Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 haha,ja spadłam z konia,raz mnie koń trzepnął łbem ,że się przewróciłam,źrebak chciał na mnie skoczyć,a jeden koń prawie mnie ugryzł :megagrin: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 komu kostkę piernika z orzechami i herbatkę? :eating: Quote
Guest TyŚka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ten bern opanował internety - wszędzie go widzę ;) Co do koni... ileż razy ja się wywaliłam, koń mnie zrzucił czy podgryzł, ale nadal je kocham :loveu: Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Konie są cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne :loveu: A pierniki zaraz sobie zjem :wub: Quote
łamAga Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Konie są super :loveu: Magda pierniki są nie jadalne :P Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Magda pierniki są nie jadalne :P Ty sama jesteś niejadalna :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 siemka :) Mikołaj przyszedł do nas,dostałyśmy słodycze ,te ludzkie i te psie :x-mas: Wczorajszy spacer późnym wieczorem i mój osobisty Reniferek :loveu: :jumpie: Quote
Recommended Posts