Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ja dokładnie tak reaguję na słońce :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

mam dwie paczki chipsów,tych nowych z biedry,TopChips piri-piri i smaki świata-korzenne,ale dzisiaj już nie zjem

Posted

te piri piri chyba jadłam ale tych drugich nie jadłam i nie zjem bo jak korzenne to na bank bedzie coś ala cynamon :P , ja mam carbonara ale też nie zjem bo mam juz otwartą paczke solonych , to co ze juz z miesiac jest otwarta moze nie wywietrzała :D

kurcze powiedziałas o tych psich zakupach i ogadam legowika , napaliła się na te 

http://allegro.pl/l-materac-legowisko-lozko-dla-psa-eko-skora-100x67-i4609078584.html

Posted

Tylko że tutaj mają legowiska z materiału a mnie interesują własnie z eko skóry i w tych było by fajne to połączenie kodury z eko - skórą , fajnie by sierść z niego schodziła bo to co mam teraz to jest hardcor , czyszcze codziennie a za godzine wygląda jak nie czyszczone z tydzień ....

wiedziałam ze to cynamon :D to chipsy dla mojego taty , musze mu paczke sprezentować kiedyś :D

Guest wolfheart
Posted

Ja dzisiaj Lunę dosłownie,wyskubałam placami z policzków i szyi...całe kępy włosów wychodziły.Nie pamiętam czy zeszłego roku tak się sypała.

Guest wolfheart
Posted

ojej już prawie 17.00 ,za chwilę zbieram się do Kościoła,więc papa....

Posted

Ja dzisiaj Lunę dosłownie,wyskubałam placami z policzków i szyi...całe kępy włosów wychodziły.Nie pamiętam czy zeszłego roku tak się sypała.

Neron sypie się cały rok na okrągło ....

ojej już prawie 17.00 ,za chwilę zbieram się do Kościoła,więc papa....

Ja też ide do koscioła ale na 18stą więc jeszcze mam godzinke :D

papa ;)

Posted

Hejka ;)

Moja dostaje najczęściej kurczaka, bo najlepiej dostępny :p I wieprzowinę, bo mojemu tacie od 6 miesięcy nie chce się po wołowinę dla psa jechać :mad: więc urozmaicone słabo, bo z innych rzeczy tylko kaczka i indyk :/

Guest wolfheart
Posted

Ja też ide do koscioła ale na 18stą więc jeszcze mam godzinke :D

ja szłam na 17.30 bo najpierw jest Różaniec,a ja lubię :)

Byłyśmy 5h na spacerze,obiad już zjadłyśmy,przed chwilą,ja placki ziemniaczane,a Luna 500g surowego mielonego wołowego :)

teraz piję kawusię-Latte ,a Luna wzięła kość,oblizała i poszła spać :laugh2_2:   

Posted

Mniami ;) uwielbiam placki ziemniaczane , a tak dawno ich nie jadłam  :loveu:

wczoraj znowu na targu sie napalałam na tą kawe kapuccino Milka jacobs , ale kurcze szkoda mi było tych 16sty zł , poczekam aż koleżanka siostry przywiezie z niemiec taniej :D

Guest wolfheart
Posted

ja piłam,ale słodka za bardzo i za mało czuć kawą...

oglądam "Poirot" na 13Ulicy,a Luna podała mamie kość do potrzymania i konsumuje  :laugh2_2:

Posted

ja piłam,ale słodka za bardzo i za mało czuć kawą...

oglądam "Poirot" na 13Ulicy,a Luna podała mamie kość do potrzymania i konsumuje  :laugh2_2:

Mi ostatnio kawa nie służy , straszną zgage mam po niej , tzn po normalnej takie sypanej :(

Hehe jaka wygodnicka ta Lunka  :loveu:

Guest wolfheart
Posted

ona tak zawsze,marudzi żeby jej potrzymać,usiądzie se i żre... :megagrin: