łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 jak u nas nie ma to u was są a jak są u nas to u Ciebie nie ma bo widzę że teściowa przywiozła , tylko cholera wie gdzie Ona była , może gdzieś na jakimś bazarku kupiła chociaz nie sądze bo Ona raczej patrzy co ile kosztuje i czy się opłaca a na bazarku za taie winogrono ładnie się na pewno cenią .... Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 wszystko ludzie od razu wykupią,nieokrzesane bydło... mniam te mini szarlotki są pyszne :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Bo ludzie kochają słowo "promocja" :D Ja chyba bym ich nie lubiła bo śmiem twierdzić że są z dodatkiem cynamonu :P Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 trochę go rzeczywiście mają,ale ja lubię cynamon :) Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 A ja nie lubie i zawsze go wyczuje , Sebastian zawsze kupuje ciastka w takich 1kg kartonach w leclerku i kiedys wlasnie kuopił takie mini szarlotki i mowi mi że pyszne i bez cynamonu , quźwa jak spróbowałam to od razu wyplułam :look3: jak można cynamonu nie wyczuć , ja go na kilometr wyczuje :P Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 no cynamon jest bardzo charakterystyczny,ale Ty masz chyba jakąś fobię :megagrin: Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Fuj na sama mysl o tym zapachu mnie mdli :P a jak mozna jesc ryż z jabłkiem i cynamonem to juz w ogóle nie rozumiem , moja mama do kawy sobie wrzuca łyżeczke cynamonu , a tata z kolei je go na łyzeczce jak ma za duzy cukier ( jest cukrzykiem ) , więc ten zapach rozpoznam wszędzie :D Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 ryż z jabłkiem i cynamonem...pycha :loveu: jeju przeglądam sklepy zoologiczne i wszystko bym chciała... Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 kiedy jest tyle rzeczy ,które MUSZĘ mieć :evilgrin: Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Dlatego ja wolę nie wchodzić na takie strony :D ja legowisko Neronowi kupuje juz chyba 1,5 roku :D kase na nie już dawno straciłam a legowiska nie mam :D uj że to się już całe sypie :D Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Luna na razie ma złożona na 4 razy kołdrę,a na to kocyk.Ma mięciutko i wygodnie,ale i tak wolę,jak przychodzi do łóżka :) Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 No u nas nie ma szans zeby psy spaly na łózku :shake: Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 bo niepotrzebnie masz męża... hehe , Neron nigdy nie chciał i tak spać na łóżku , jak było złożone to czasami na nie wskakiwał ale jak bylo rozłożone to nigdy , wolał dywanik w przedpokoju np ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 a Lunka lubi se poleżeć :) od jakiegoś czasu zastanawiam się po co mi internet,już nic mnie nie interesuje chyba... tylko co sobie,sklepy zoologiczne przeglądnę Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Może to chwilowy przesyt , ja bym sie chyba zanudziła bez neta na chwilę obecną :shake: Quote
Guest wolfheart Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 ja ciągle chcę być w lesie,spacerować itp,mogłybyśmy tak od świtu do nocy :loveu: Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 To może zamieszkaj w lesie :D kiedys oglądałam taki program o kolesiu co amieszkał w domku w lesie :D ale laptopa i internet oczywiście miał :P Quote
*Magda* Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Hej Marta :) Ćwiartka kurczaka dla Lunki? Co tak mało:mad: Żartuję :P Tora dziś dostała pół kurczaka, bo udało mi się wczoraj kupić przecenione kurczaczki, takie małe, ważące 700-800g :) Quote
łamAga Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Jak tak was czytam to ja jestem wyrodną pancią , moje psiaki nie dostają kurczaków :oops: Quote
Guest wolfheart Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 jak ja jem pyszności,to Lunka tez,inaczej nie umiem :) Lunka własnie wpierdziela kość wędzoną,na deser,a ja zaraz zjem loda :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ja też nie lubie jesc czegos jak Neron lezy w legowisku i się na mnie lampi no ale cóż mam zrobić .... taka kolej rzeczy .... jak on je z michy to ja mu też nie wyjadam ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 u mnie jest zawsze po równo,jak biorę sobie np.chipsy to Luna dostaje ciastka i razem zjadamy swoje pyszności :) głupi dzień dzisiaj,ciepło i jakoś tak depresyjnie,sama nie wiem... Quote
Recommended Posts