Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

mam Strongi,ale nie zjem ich dzisiaj,już jadłam pizze ze surówką i rurki kremowe(z takim kremem jak w ciepłych lodach)

Posted

mam Strongi,ale nie zjem ich dzisiaj,już jadłam pizze ze surówką i rurki kremowe(z takim kremem jak w ciepłych lodach)

te rurki są pyszne  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu: a pizze podobno jutro będe jadła :D u nas jest taka pizzeria ze do kazdej pizzy dają magnes na lodówkę w kształcie kawałka pizzy i jak sie nazbiera całą pizze to cała pizza jest gratis ale tylko do odbioru na miejcu a ze idziemy do miasta ze siostra to wstapimy :D a co nam tam zaszkodzi hehe

Guest wolfheart
Posted

mam pełno żarcia w domu,a już głodna nie jestem :nonono2:

Guest wolfheart
Posted

nie no,zmieściłam dwie sznytki chleba z jakimś orientalnym ostrym serkiem :laugh2_2:

Guest wolfheart
Posted

heeeeeeeeej :)

no i zjadam moje Strongi,a Luna dostała smaczki i może zjeść wszystkie od razu bo dzisiaj jest Dzień Zwierzaka :loveu:  :laola:

Guest wolfheart
Posted

no bo nr.6 jest  najlepsza :loveu:

w nocy przymroziło :jumpie:  :loveu:  a rano 3'C ledwie :loveu:

Luna wybiegała się z kolegami,Rokim i Eddim,a później poszłyśmy nad Wisłę.Udany dzień.

Posted

No u nas też zimno na dworze jak nie wiem , teraz jest 15 stopni ale jak rano wieszałam pranie to mi ręce do suszarki przymarzaly :D

super że dzionek udany :) ja jeszcze poza dome dzisiaj nie byłam , nie licząc tarasu hahahaha

Guest wolfheart
Posted

no ja jeszcze do Kościoła na 17.30 i później o 19.00 spacer :)

Posted

ja do koscioła wole isc w sobote , wtedy mam niedzele "wolną" ;)

a na soacerek sie przejde ale bez psów , w ogóle jakiś taki śpiacy ten dzien ze spie na siedząco ;)

Guest wolfheart
Posted

Oglądam "Ratatuj" na TVP1,bajka o jedzeniu jakby nie patrzec :loveu:  :megagrin:

Posted

bez psa to nie spacer :P

psy juz byly na spacerze :P teraz kolej na mnie :P

Oglądam "Ratatuj" na TVP1,bajka o jedzeniu jakby nie patrzec :loveu:  :megagrin:

czyli coś dla nas :D