Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 mam Strongi,ale nie zjem ich dzisiaj,już jadłam pizze ze surówką i rurki kremowe(z takim kremem jak w ciepłych lodach) Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 mam Strongi,ale nie zjem ich dzisiaj,już jadłam pizze ze surówką i rurki kremowe(z takim kremem jak w ciepłych lodach) te rurki są pyszne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a pizze podobno jutro będe jadła :D u nas jest taka pizzeria ze do kazdej pizzy dają magnes na lodówkę w kształcie kawałka pizzy i jak sie nazbiera całą pizze to cała pizza jest gratis ale tylko do odbioru na miejcu a ze idziemy do miasta ze siostra to wstapimy :D a co nam tam zaszkodzi hehe Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 mam pełno żarcia w domu,a już głodna nie jestem :nonono2: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 mam pełno żarcia w domu,a już głodna nie jestem :nonono2: Może Ty chora jesteś :P Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 nie no,zmieściłam dwie sznytki chleba z jakimś orientalnym ostrym serkiem :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ejjj a za mną chodzi ten ser taki smażony co sie go robi ze starego białego sera :D Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 heeeeeeeeej :) no i zjadam moje Strongi,a Luna dostała smaczki i może zjeść wszystkie od razu bo dzisiaj jest Dzień Zwierzaka :loveu: :laola: Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nr.6 może być, ale reszta za bardzo "nasrana" :eviltong: Quote
kalyna Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nr.6 może być, ale reszta za bardzo "nasrana" :eviltong: mi też tylko 6 się podoba :loveu: Quote
marta1624 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nie będę oryginalna ale wybieram też 6 ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 no bo nr.6 jest najlepsza :loveu: w nocy przymroziło :jumpie: :loveu: a rano 3'C ledwie :loveu: Luna wybiegała się z kolegami,Rokim i Eddim,a później poszłyśmy nad Wisłę.Udany dzień. Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No u nas też zimno na dworze jak nie wiem , teraz jest 15 stopni ale jak rano wieszałam pranie to mi ręce do suszarki przymarzaly :D super że dzionek udany :) ja jeszcze poza dome dzisiaj nie byłam , nie licząc tarasu hahahaha Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 no ja jeszcze do Kościoła na 17.30 i później o 19.00 spacer :) Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ja do koscioła wole isc w sobote , wtedy mam niedzele "wolną" ;) a na soacerek sie przejde ale bez psów , w ogóle jakiś taki śpiacy ten dzien ze spie na siedząco ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Oglądam "Ratatuj" na TVP1,bajka o jedzeniu jakby nie patrzec :loveu: :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja właśnie ze spacerku wróciłam, ale też bez psa :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 bez psa to nie spacer :P psy juz byly na spacerze :P teraz kolej na mnie :P Oglądam "Ratatuj" na TVP1,bajka o jedzeniu jakby nie patrzec :loveu: :megagrin: czyli coś dla nas :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jakoś nie lubie ostatnio tv oglądać , poszłam se poleżeć heh ciekawsze jak dla mnie :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A ja nadal mam takiego lenia ze mi się nawet ręką ruszac nie chce , chyba czas na spacerek moze troche się obudze ;) Quote
Recommended Posts