łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 ja nie jadam w fast-foodach :eviltong: :eviltong: :eviltong: właśnie zjadłam soczyste twarde zielone jabłko :loveu: a ja owszem :D już mam zaproszenie od Marysieńki na sobote na pizze :D mmmmniam , lubie te jabłka ale ich nie mogę jeść :look3: Quote
Guest wolfheart Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 zjadłam może 1/4 kubka jogurtu greckiego ,taki duży 400g,resztę Luna wyjada, aż se mordkę umorusała :jumpie: ona bardzo lubi ten jogurt Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 zjadłam może 1/4 kubka jogurtu greckiego ,taki duży 400g,resztę Luna wyjada, aż se mordkę umorusała :jumpie: ona bardzo lubi ten jogurt a ślini sie przy tym ? :D Neron jak wylizuje kubek po jogurcie to chlaska ślina jak by miał ślinotok :D A dzisiaj jade do Kauflanda po wode wiec moze beda te draże to Ci pokaże jakie jest opakowanie :P Quote
Guest wolfheart Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 nie wiem,bo pożarła w swojej kryjówce za fotelem :evil_lol: moja mama będzie jutro w Kauflandzie :) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 nie wiem,bo pożarła w swojej kryjówce za fotelem :evil_lol: moja mama będzie jutro w Kauflandzie :) ooo to ale ma twierdze :D o widzisz to akurat by Ci kupiła , My pewnie zaraz pojedziemy ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 tylko wróć do 19.00 bo później idziemy na spacer Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 No staram sie zeby wrócić jak najprędzej ale do Sebka to można mówić , jak mu nie trzasne to sie chyba nie ocknie :lmaa: Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Wróciłam :D i mam ;) http://eurohansa.com.pl/index.php/oferta/article/drazetki-orzechowe-130g Quote
Guest TyŚka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cześć :D Weeeeź, zabiję Cię Aga za te info o biedrze... a właśnie mnie coś kusiło, by tam się dzisiaj wybrać, ale nie wiedziałam co :p Quote
Guest wolfheart Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 A ja se akurat wyszłam na spacer ,zanim pokazałaś mi te draże :evil_lol: no ale mama przywiozła mi inne słodycze :laugh2_2: a Lunie żarcie z puchy,już jedną wciągnęła 800g pasztetu z cielęciną,aż miskę wylizała. hej Wszystkim :) Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 A ja se akurat wyszłam na spacer ,zanim pokazałaś mi te draże :evil_lol: no ale mama przywiozła mi inne słodycze :laugh2_2: a Lunie żarcie z puchy,już jedną wciągnęła 800g pasztetu z cielęciną,aż miskę wylizała. hej Wszystkim :) Następnym razem dostaniesz draże :D a to mięsko sama by zjadła bo one smakowicie wyglądają i pachną :D Quote
Guest wolfheart Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 siemka :) dzisiaj ciepło i słonecznie u nas błeee :nonono2: na obiad zjadłam kanapki,zaraz se kawusię zrobię :kaffee_2: Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A to u nas bardzo pochmurno , taki człowiek aż bez sił i energii się czuję ;) ja za to zjadłam dwa obiady i u mamusi i w domu hehe kiedys sie będę kulać :D Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 heeeeeej :) u nas 17'C i słońce eh.. rano spotkałyśmy Dragona i poszliśmy razem na spacer,Luna świetnie się z nim bawi,aż oboje padają ze zmęczenia :jumpie: takie fajne od mamy dostałam,w Biedrze są :jumpie: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 hejka ;) U nas też lato ;) Fajne to coś :D Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 no,takiego pojemniczka jeszcze nie miałam :) ale Luna ostatnio załatwia się w krzakach,więc nie trudzę się sprzątaniem :siara: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nooo jeszcze miała byś po krzakach łazić :shake: ja juz kiedys mandacik dostałam za nie posprzatanie po Neronie :siara: Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 jak mnie to słońce wnerwia,takie ostre jakies... Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jest ostre ale chyba lepiej jednak to słońce niż cały czas deszcz bo nie dosyc ze wyjść nie ma jak to jeszcze ani wyprać za bardzo nie można bo pozniej schne w łazience 4 dni :lmaa: w ogole to kupiłam ostatnio w kauflandzie cieple lody , te male bo tam sa w mlecznej i białej czekoladzie , i sie zawiedłam :( kuźwa jakie niedobre , ta pianka taka zbita jakaś w ogóle nie ma smaku ciepłego loda :( Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 dlatego ja jadam tylko te z Lidla :loveu: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 dlatego ja jadam tylko te z Lidla :loveu: ano widzisz połakomiłam się i mam , Sebastian je wciągnie a ja obejde się smakiem , zjem co innego :D Quote
Recommended Posts