Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

nie spałam całą noc,ale nie odczuwam tego,i 5h spacer zrobiłam,a co se będę żałować :diabloti: teraz popijam Karmi żurawinowe 

Posted

nie spałam całą noc,ale nie odczuwam tego,i 5h spacer zrobiłam,a co se będę żałować :diabloti: teraz popijam Karmi żurawinowe 

ej no pod taką okazje to flache powinnas obalić  :jumpie:

Guest wolfheart
Posted

Dobra kobita jestes Sylwus :grins: A scylki... co  z tymi scylkami na dogo, gdzie nie wejde to kluchy :mad:

każdy normalny człowiek wzruszy się nad losem bezbronnego zwierzaka

flache bym obaliła,ale sama...Karmi starczy :peace:

Guest wolfheart
Posted

ja obserwowałam je w nocy,takie urocze były ,małe wałeczki kulające się nieporadnie,przytulające do siebie :kiss_2:  :loveu:

tylko kręgosłup mnie napierdziela od tylu godzin siedzenia na podłodze

Guest wolfheart
Posted

o 19.00 idziemy na spacer,dzisiaj dwa razy miałam słuchowe omamy ,że szczeniaki słyszę w lesie :nonono2:

Posted

o 19.00 idziemy na spacer,dzisiaj dwa razy miałam słuchowe omamy ,że szczeniaki słyszę w lesie :nonono2:

Teraz pewnie przez dłuższy czas bedziesz miała takie omamy hehe  :look3:

Guest wolfheart
Posted

muszę polegać na Lunie,jak ona coś zauważy to będę wiedziała,że to nie omamy :evil_lol:

Posted

Przynajmniej masz normalne władze... u nas za chiny byś nie wyprosiła, by po psa przyjechali, a zresztą nawet lepiej, gdyby tego nie zrobili, bo przepadają potem psy bez wieści...

Guest wolfheart
Posted

Ta pani ,z którą rozmawiałam ma bardzo dobrą opinię,nie wypycha zwierzaków za wszelką cenę do schronów,ma pojęcie o tym co robi.Także jestem spokojna.

Posted

Hejka Sylwia ;) Ale świetne psiaki :loveu: Już widzę jakbym miała sajgon w domu z 5 świrniętymi psami (no bo moje wychodzą z założenia że jak mamy "gości" to trzeba się całą noc z nimi bawić :D)

Posted

Jejuuuuuuuu coś ze mna jest nie tak , zobaczylam to zdjęcie i zrobiłam wielkie oczy a jak przeczytałam to aż mi łezki popłynęły .... jaka ja się miekka zrobiłam ehhh  :look3:

Przyzwyczajaj się :evil_lol:

Dobrze, że szczylki były razem, a nie rozdzieliły się :)

Posted

Ty mnie nie strasz , ja mam nadzieję że po porodzie wróci mi moja "twardość " i hormony się ustabilizują ;(

Ale do porodu jeszcze zdążysz się popłakać na samą myśl o czymś :eviltong:

Pamiętam, jak pod koniec ciąży oglądałam jakiś film i zaczęłam ryczeć nie wiadomo czemu :evil_lol:

Ale Bodzian miał ze mnie polewkę :mdrmed:

Posted

Bo faceci nie zdają sobie sprawy co z nami sie wtedy dzieje  :lmaa:

ja czasami wlasnie rycze sama nie wiem czego ;( jak ja tego nie lubie  :lmaa:

My same też nie zdajemy sobie sprawy co się z nami dzieje :P