Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Heeeeeej:)

Idziemy sobie wczoraj po 19.00 parkiem,słyszę skomlenie,Luna się najeżyła,a zza roku biegnie se szczeniak,a za nim jeszcze dwa.

Podbiegły do nas,oblazły mnie,wspinały się na mnie...rozglądam się,wołam czy ktoś tu jest z tymi szczeniakami..cisza.Były całkiem same :(

Mokre,zziębnięte,samotne i głodne.Szukały pomocy...no to zabrałam je do domu :)

Dałam im jeść,ogrzałam,dałam podusię do spania,utuliłam i spędziłam z nimi całą noc w kuchni na podłodze.Wypierdki na zmianę rzygały,sikały,robiły qpę,skomlały,biegały,spały tip. Luna nie była zachwycona ,je*ła focha i spała sama w pokoju. Oszaleć można :laugh2_2:

Dzwoniłam od razu do SM,ale patrolowali miasto,bo jakiś bachor nawiał z domu.Dali mi numer do jakiejś pani z Urzędu Miasta co zajmuje się zwierzakami.Zadzwoniłam rano.Pani bardzo miła.Przyjechali po 15min po szczylki i zabrali do jakiegoś DT,bo do schronu powiedzieli,że nie dadzą ich,bo są za małe uff...:)

Także maluchy są bezpieczne.Zrobiłam dla nich co mogłam.Oby miały dobre życie. :loveu:

szczeniory_zps9ec9daa2.jpg

Posted

Jejuuuuuuuu coś ze mna jest nie tak , zobaczylam to zdjęcie i zrobiłam wielkie oczy a jak przeczytałam to aż mi łezki popłynęły .... jaka ja się iekka zrobiłam ehhh  :look3:

kochane szczylki , ten w środku to normalne jak cocker spaniel wygląda .... jak ktos mógł je tak same w parku zostawić .... ludzie serca nie mają :(

na szczęście trafiły na Ciebie  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Guest wolfheart
Posted

słów brak...

innej opcji nie było,jak je zabrać chociaż na noc do domu,sumienie by mnie zabiło inaczej

Guest wolfheart
Posted

smycz przewiesiłam w zgięciu ręki,a szczyle trzymałam tak jak na zdjęciu,jakoś doszłam do domu

Guest wolfheart
Posted

zasadziłabym jej kopa w doope,jakby mi się szczeniaki posypały...

Guest wolfheart
Posted

ale jaka obrażona była,warczała na nie,jakby mówiła "spier*alac gnojki,moja pańcia" :evil_lol:

Posted

ale jaka obrażona była,warczała na nie,jakby mówiła "spier*alac gnojki,moja pańcia" :evil_lol:

Pewnie się bała że jej pancie odbiorą  :nonono2:

a jaka w domu była reakcja jak z nimi weszłaś ?  :megagrin:

Guest wolfheart
Posted

one biegały za nią jak za mamą,ale Luna stanowczo je odpędziła :nono:

moja mama powiedziała,że zrobiłaby to samo co ja :loveu:

Posted

one biegały za nią jak za mamą,ale Luna stanowczo je odpędziła :nono:

moja mama powiedziała,że zrobiłaby to samo co ja :loveu:

Lunka musiała pokazac kto jest panem tego domu ;)

no , i to jest najważniejsze  :loveu:

Guest wolfheart
Posted

obraziła się,jak ją skarciłam za takie traktowanie bezbronnych szczylków ,ale później przyszła je powąchac jak spały

moja mama wygłaskała wszystkie maluchy,nawet pozwoliła im obgryźć sobie palce :laugh2_2:

Posted

obraziła się,jak ją skarciłam za takie traktowanie bezbronnych szczylków ,ale później przyszła je powąchac jak spały

moja mama wygłaskała wszystkie maluchy,nawet pozwoliła im obgryźć sobie palce :laugh2_2:

pewnie by sie przyzwyczaiła z czasem do nich  :loveu:

3488523.jpg

:megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

ja dzisiaj kupiłam tą milke z gumowumi żelkami i ona wcale nie ma żelków :obrazic:

Guest wolfheart
Posted

i najspokojniejszy,on najwięcej spał,a sunie broiły :megagrin: