łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 ja zjadłam ciacho o marsa i tak dalej bym coś zjadła ale nie mam za bardzo co :D Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Heeeeeej:) Idziemy sobie wczoraj po 19.00 parkiem,słyszę skomlenie,Luna się najeżyła,a zza roku biegnie se szczeniak,a za nim jeszcze dwa. Podbiegły do nas,oblazły mnie,wspinały się na mnie...rozglądam się,wołam czy ktoś tu jest z tymi szczeniakami..cisza.Były całkiem same :( Mokre,zziębnięte,samotne i głodne.Szukały pomocy...no to zabrałam je do domu :) Dałam im jeść,ogrzałam,dałam podusię do spania,utuliłam i spędziłam z nimi całą noc w kuchni na podłodze.Wypierdki na zmianę rzygały,sikały,robiły qpę,skomlały,biegały,spały tip. Luna nie była zachwycona ,je*ła focha i spała sama w pokoju. Oszaleć można :laugh2_2: Dzwoniłam od razu do SM,ale patrolowali miasto,bo jakiś bachor nawiał z domu.Dali mi numer do jakiejś pani z Urzędu Miasta co zajmuje się zwierzakami.Zadzwoniłam rano.Pani bardzo miła.Przyjechali po 15min po szczylki i zabrali do jakiegoś DT,bo do schronu powiedzieli,że nie dadzą ich,bo są za małe uff...:) Także maluchy są bezpieczne.Zrobiłam dla nich co mogłam.Oby miały dobre życie. :loveu: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Jejuuuuuuuu coś ze mna jest nie tak , zobaczylam to zdjęcie i zrobiłam wielkie oczy a jak przeczytałam to aż mi łezki popłynęły .... jaka ja się iekka zrobiłam ehhh :look3: kochane szczylki , ten w środku to normalne jak cocker spaniel wygląda .... jak ktos mógł je tak same w parku zostawić .... ludzie serca nie mają :( na szczęście trafiły na Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 słów brak... innej opcji nie było,jak je zabrać chociaż na noc do domu,sumienie by mnie zabiło inaczej Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 słów brak... innej opcji nie było,jak je zabrać chociaż na noc do domu,sumienie by mnie zabiło inaczej a jak Ty sie zabralas z tymi szczylkami i jeszcze Lunka ? :) Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 smycz przewiesiłam w zgięciu ręki,a szczyle trzymałam tak jak na zdjęciu,jakoś doszłam do domu Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 smycz przewiesiłam w zgięciu ręki,a szczyle trzymałam tak jak na zdjęciu,jakoś doszłam do domu ale musiałaś super wyglądać :megagrin: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 no,jakbym bukiet szczeniaków niosła :megagrin: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 no,jakbym bukiet szczeniaków niosła :megagrin: hahahaha lepiej bym tego nie określiła :D jak kobieca wersja Cesara Millana :D Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 hahaha i fochnięta Luna drepcząca obok :jumpie: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 hahaha i fochnięta Luna drepcząca obok :jumpie: buhahaha, Ty sie ciesz ze Cie gdzies nie pociągnęła :P było by wesoło :D Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 zasadziłabym jej kopa w doope,jakby mi się szczeniaki posypały... Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 zasadziłabym jej kopa w doope,jakby mi się szczeniaki posypały... wtedy to juz na pewno byś komicznie wyglądała :D Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ale jaka obrażona była,warczała na nie,jakby mówiła "spier*alac gnojki,moja pańcia" :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ale jaka obrażona była,warczała na nie,jakby mówiła "spier*alac gnojki,moja pańcia" :evil_lol: Pewnie się bała że jej pancie odbiorą :nonono2: a jaka w domu była reakcja jak z nimi weszłaś ? :megagrin: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 one biegały za nią jak za mamą,ale Luna stanowczo je odpędziła :nono: moja mama powiedziała,że zrobiłaby to samo co ja :loveu: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 one biegały za nią jak za mamą,ale Luna stanowczo je odpędziła :nono: moja mama powiedziała,że zrobiłaby to samo co ja :loveu: Lunka musiała pokazac kto jest panem tego domu ;) no , i to jest najważniejsze :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 obraziła się,jak ją skarciłam za takie traktowanie bezbronnych szczylków ,ale później przyszła je powąchac jak spały moja mama wygłaskała wszystkie maluchy,nawet pozwoliła im obgryźć sobie palce :laugh2_2: Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 obraziła się,jak ją skarciłam za takie traktowanie bezbronnych szczylków ,ale później przyszła je powąchac jak spały moja mama wygłaskała wszystkie maluchy,nawet pozwoliła im obgryźć sobie palce :laugh2_2: pewnie by sie przyzwyczaiła z czasem do nich :loveu: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ja dzisiaj kupiłam tą milke z gumowumi żelkami i ona wcale nie ma żelków :obrazic: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 były dwie sunie i piesek,ten środkowy :) Quote
łamAga Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 były dwie sunie i piesek,ten środkowy :) Jak się tak przyjrzeć to ten środkowy rzeczywiście największy ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 i najspokojniejszy,on najwięcej spał,a sunie broiły :megagrin: Quote
Recommended Posts