Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

nie lubię bachorów :peace:

Hehe nie no ja kocham dzieci  :loveu: ale jak są wychowane , dziecko powinno wiedzieć co mu wolno a co nie wolno , a jak widze dziecko 4 letnie   i starsze jak siedzi przy stole i siorbie albo mlaska to bym normalnie wzięła wyniosła do kibla i niech je jak świnka w kiblu ....

Guest wolfheart
Posted

raczej nie :eviltong: ja mam zupełnie inne powołanie :)

oglądam "13 posterunek" na Pulsie :laugh2_2:

Posted

Może u was w Niemczech są inne ale u nas na prawde sie odnaleźć w tym sklepie nie idzie :shake:

Jak jestem w PL, to też robię zakupy w Kaufland'zie :)

Uwielbiam robić w nim zakupy, bo zawsze wszystko kupię i nie muszę jechać do innego sklepu, bo czegoś tam nie kupiłam :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas szaro i pada :jumpie: jak fajnie  :jumpie:

Posted

Hejka ;)

u nas podobnie , co chwile pada :D ale nie pociesza mnie fakt ze na sekunde nam prąd wyłaczyli bo oni czasami tak robia a za pol godziny wylaczaja na kilka godzin :unsure: oby tym razem tak nie zrobili :unsure:

Posted

moja też :P

Od razu mi raźniej :D

byłam dzisiaj w tesco i szukałam milki joy , nie było  :( była ta z gumowymi żelkami ale tylko ta wielka a dychy mi było szkoda dać za czekoladę :( jutro pojade do leclerka albo kauflanda po wodę to moze tam będzie a jak nie to chociaż draże orzechowe se wezmę :D

ps coś się ze mna dzieje ze mi szkoda na cokolwiek kasy  :look3: