Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']mi wystarczy sama świadomość,że jest już dzień i zaraz szkoda mi leżeć w łóżku,bo już mnie gdzieś nosi...[/QUOTE]

eee to ja tak nie mam :evil_lol:

ja za to zła jestem jak musze wstać o 8smej , najchetniej bym spała do 10tej albo i dalej :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

ja za to zła jestem jak musze wstać o 8smej , najchetniej bym spała do 10tej albo i dalej :lol:[/QUOTE]

jejku...to już się nie opłaca wstawać:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']jejku...to już się nie opłaca wstawać:evil_lol:[/QUOTE]

hahahaha jak by tak szło to bym mogła cały dzien kimać :cool1: ja zawsze lubiłam spać :lol:

Guest wolfheart
Posted

Oglądam "Ghost Rider":p o 19.00 się kończy ,to na spacer pójdziemy :p

Posted

[quote name='marta.k9080']Oglądam "Ghost Rider":p o 19.00 się kończy ,to na spacer pójdziemy :p[/QUOTE]

Ja już nie pamietam nawet jak się film ogląda :evil_lol: tak dawno nic nie oglądałam że masakra :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze i już (chodzi o 7 wieczorem) ;)[/QUOTE]

i to lubie :evil_lol:

dziwoląg ze mnie ale lubie jak jest noc , ciemno i w ogóle , w dzien mam depreche :shake:

Guest wolfheart
Posted (edited)

Heeeeeeeej :)

byłyśmy już chwilę po 5.00 w lesie:diabloti: Luna na coś naszczekała,ale ją odwołałam.To chyba dziki były niedaleko:diabloti:

Później pojechałam po książeczkę.Jak wróciłam poszłyśmy na spacer i do Intermarche zanieść moje CV.
W czwartek o 10.00 mam przyjść na kurs sprawdzajacy ,jest kilkanaście osób i tylko jedno miejsce,więc trzymajcie kciuki co bym dobrze wypadła i dostała tę pracę:modla::modla::modla:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/08/d6cb619f-10b7-4827-a317-73726afd5834_original.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Trzymam kciuki ;)[/QUOTE]

i nie puszczaj do czwartku:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://images5.bibsy.pl/1mrt1kGW/bibsy-pl.jpeg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

bo jedzenie tak dobrze mnie rozumie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']

Do czwartku to mi palce ścierpną :D[/QUOTE]

nie szkodzi:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Jakaś ty miła :D[/QUOTE]

jak zawsze:p

Posted

Ja nie mam nic do roboty to będe trzymała kciuki do czwartku :evil_lol:

[quote name='marta.k9080'][IMG]http://images5.bibsy.pl/1mrt1kGW/bibsy-pl.jpeg[/IMG][/QUOTE]

Dobre :evil_lol:

a ja jeszcze do biedry musze skoczyć to pewnie znowu coś do jedzenia przywleke :evil_lol: