Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Jutro znowu muszę jechać rano ,więc idziemy o 5.00 na spacer,ciekawe czy dziki znów będą :cool3: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']Jutro znowu muszę jechać rano ,więc idziemy o 5.00 na spacer,ciekawe czy dziki znów będą :cool3:[/QUOTE] Ja też jutro jade na badania ale nie zamierzam iśc na spacer o 5 tej :evil_lol: Ty nie ryzykuj z tymi dzikami bo na prawde bedziemy musiały Cię odwiedzać :mad: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ty nie ryzykuj z tymi dzikami bo na prawde bedziemy musiały Cię odwiedzać :mad:[/QUOTE] ja i ryzyko....no coś Ty:diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']ja i ryzyko....no coś Ty:diabloti:[/QUOTE] Nie no skąd :evil_lol: chociaż pewnie bardziej bym się bała pająków w krzakach niż dzika :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 wszystko mogę przepuścić,ale nie spacer....:diabloti:choćbym miała przed świtem wstać to pójdę Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']wszystko mogę przepuścić,ale nie spacer....:diabloti:choćbym miała przed świtem wstać to pójdę[/QUOTE] ja też lubie spacery ale samej to by mi się chyba jednak iśc nie chciało :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 ja tak nie umiem,żeby Lunę pokrzywdzić:shake: ona tak bardzo czeka na każdy poranny spacer:loveu: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']ja tak nie umiem,żeby Lunę pokrzywdzić:shake: ona tak bardzo czeka na każdy poranny spacer:loveu:[/QUOTE] No ja się nie dziwie , ja tez mam wyrzuty sumienia jak nie idziemy z naszymi psami , ale w te upały ja nie daje rady , jeszcze ten nie kończący się katar sienny :angryy: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 To ja zła pańcia jestem i mnie mojej nie szkoda jak brak spaceru :P Co prawda nie chodzimy max 5 dni w miesiącu jak szkoła, ale jednak :) I najwcześniej to o 6 moge wstać :P Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 mi by serce pękło jakbym coś kosztem Luny zrobiła:shake: zresztą dla nas obu,te spacery są sensem dnia:p Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']To ja zła pańcia jestem i mnie mojej nie szkoda jak brak spaceru :P Co prawda nie chodzimy max 5 dni w miesiącu jak szkoła, ale jednak :) I najwcześniej to o 6 moge wstać :P[/QUOTE] Nie no na spacer to ja wstac moge o 9 tej , zjeść sniadanko , odpocząc i koło 11stej iść :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Haha a o 11 to już gorąco więc lepiej nie wychodzić, co by psa nie przegrzać (ostatnio taką miałam wymowie, że nie mogę po 11 iść tylko wieczorem) :D Nie no ale tak na serio to na początku robiłam wszystko pod psa, teraz robię więcej pod siebie ;) Dawniej gdziekolwiek nie szłam to z psem, aż w końcu wszyscy mieli mnie dość :D Teraz umawiam się na spacer z psem, ale jak mi coś wpadnie do głowy to jadę za cały dzień na wycieczkę, a pies siedzi na placu ;) A po powrocie mam dość, to spacer ma dopiero na drugi dzień ;) Ale ja wyrodna pani jestem :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Haha a o 11 to już gorąco więc lepiej nie wychodzić, co by psa nie przegrzać (ostatnio taką miałam wymowie, że nie mogę po 11 iść tylko wieczorem) :D Nie no ale tak na serio to na początku robiłam wszystko pod psa, teraz robię więcej pod siebie ;) Dawniej gdziekolwiek nie szłam to z psem, aż w końcu wszyscy mieli mnie dość :D Teraz umawiam się na spacer z psem, ale jak mi coś wpadnie do głowy to jadę za cały dzień na wycieczkę, a pies siedzi na placu ;) A po powrocie mam dość, to spacer ma dopiero na drugi dzień ;) Ale ja wyrodna pani jestem :D[/QUOTE] Jak widać ja jestem bardziej wyrodna :evil_lol: chociaż dzisiaj chciałam iść , własnie tak o tej godzinie ale dla Sebka mecz jest ważniejszy więc :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak widać ja jestem bardziej wyrodna :evil_lol: chociaż dzisiaj chciałam iść , własnie tak o tej godzinie ale dla Sebka mecz jest ważniejszy więc :diabloti:[/QUOTE] Klub złych dogomaniaków :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 ja robię pod psa,bo inaczej mi sumienie nie pozwala,Luna ma być szczęśliwa ze mną jak z nikim innym i ma czuć ,że najważniejsza dla mnie :p ona to wie,bo pierwszym punktem dnia jest spacer,dopiero później kawa,śniadanie itp ja nie twierdzę ,że Wasze psy są nieszczęśliwe,ale nie wyobrażam sobie postępować inaczej niż teraz;) nawet jak będę miała pracę,to wstanę choćby o 4 rano,żeby Luna miała spacer jak zawsze:p Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Klub złych dogomaniaków :diabloti:[/QUOTE] Jeszcze nam psy odbiorą :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Jeszcze nam psy odbiorą :evil_lol:[/QUOTE] Oooo nie! A tam, niech biorą i się męczą, ja sobie sprawię rassssowego a nie kundliszony :diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Oooo nie! A tam, niech biorą i się męczą, ja sobie sprawię rassssowego a nie kundliszony :diabloti:[/QUOTE] haahahahaha dobra myśl :diabloti: ja bym sobie Novą Scotię wzięła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 a ja nigdy nie wzięłabym psa ,niższego niż 60cm w kłębie:diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja nigdy nie wzięłabym psa ,niższego niż 60cm w kłębie:diabloti:[/QUOTE] Ja po moim doświadczeniu z Neronem bym wzięła i to bardzo chętnie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 kocham wszystkie,ale mój osobisty musi być duży,silny i być (D)ONkiem:diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='marta.k9080']kocham wszystkie,ale mój osobisty musi być duży,silny i być (D)ONkiem:diabloti:[/QUOTE] Donka to ja też bym chciała :loveu: ale jakiegoś normalnego :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 A ja chce jakiegoś ciapowatego, żeby pasował do mnie :D Myślę na dzień dzisiejszy o labku i aussie ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 dla mnie tylko ONki,na zawsze:diabloti: ale nie pogardziłabym Dobkiem,Rottkiem czy Wilczakiem Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ja po mojej się z onków wyleczyłam :D Będę podziwiać u kogoś :D Quote
Recommended Posts