Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']my byśmy Cię wzięły na spacer,ale na Twoją odpowiedzialność,bo my łazimy,po górkach ,po zwalonych drzewach,po mega kałużach,po wąskich ścieżkach nad wodą itp bo łatwa trasa to nudna trasa[/QUOTE]

Jak już w ciazy nie będe to wszystko mi jedno :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Jak już w ciazy nie będe to wszystko mi jedno :eviltong:[/QUOTE]

kiedyś się spotkamy i zrobimy Ci taki spacer,że będziesz na czworakach wracać:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']kiedyś się spotkamy i zrobimy Ci taki spacer,że będziesz na czworakach wracać:diabloti:[/QUOTE]

bedziesz mnie na barana niosła :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']bedziesz mnie na barana niosła :evil_lol:[/QUOTE]

a w życiu:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']No to najwyżej troche poleżę i jak odpocznę to wstanę i pójdę dalej :evil_lol:[/QUOTE]

Zostawimy Cię,jak padniesz.Nie ma litości dla mięczaków:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']spoko , po węchu może trafię :evil_lol:[/QUOTE]

se wyobraziłam Ciebie ryjącą w ziemi ,szukającą naszego tropu...jeb*e ze śmiechu zaraz:jumpie:

Posted

[quote name='marta.k9080']se wyobraziłam Ciebie ryjącą w ziemi ,szukającą naszego tropu...jeb*e ze śmiechu zaraz:jumpie:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::peace:

Guest wolfheart
Posted

dobra ,starczy mi na dzisiaj:evil_lol: idę sobie stąd...pa:p

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

a u nas lekkie słońce i 26'C,raczej nie zanosi się na deszcz:roll:
Pańcia Rokiego,dzisiaj znów wyjeżdża do Niemiec ,także koniec codziennych wspólnych spacerków:roll: teraz Lunka będzie miała towarzystwo znów tylko w weekendy.Dobre i to.

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)

a u nas lekkie słońce i 26'C,raczej nie zanosi się na deszcz:roll:
Pańcia Rokiego,dzisiaj znów wyjeżdża do Niemiec ,także koniec codziennych wspólnych spacerków:roll: teraz Lunka będzie miała towarzystwo znów tylko w weekendy.Dobre i to.[/QUOTE]

musisz sie blizej nas przeprowadzić , bedziemy Ci towarzyszyć :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']musisz sie blizej nas przeprowadzić , bedziemy Ci towarzyszyć :lol:[/QUOTE]

fajnie by było:razz:

jem płatki z jogurtem,Luna je ćwiartkę i pół mojego jogurtu greckiego

Posted

[quote name='marta.k9080']fajnie by było:razz:

jem płatki z jogurtem,Luna je ćwiartkę i pół mojego jogurtu greckiego[/QUOTE]

nie za dobrze macie ? :eviltong:

Ja sie obżarłam frytkami na obiad a pozniej jade do mamy zawieść jej lody wiec pewnie od razu nas poczestuje i juz dzisiaj nic nie zjem , chyba nawet za kolecję podziekuje :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV'] dzisiaj nic nie zjem , chyba nawet za kolecję podziekuje :eviltong:[/QUOTE]

hahahahaha,na pewno nie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']hahahahaha,na pewno nie:diabloti:[/QUOTE]

widze ze wierzysz we mnie :eviltong: ale musze troche przystopowac bo na prawde sie będe kulała :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

ja wpierdzielam teraz owoce:p mam papierówkę,dwie śliwki i brzoskwinię:p

Posted

[quote name='marta.k9080']ja wpierdzielam teraz owoce:p mam papierówkę,dwie śliwki i brzoskwinię:p[/QUOTE]

No owocami bym nie pogardziła :evil_lol: w kauflandzie miało byc w promocji winogrono i arbuzy , po winogronie nie było ani śladu a arbuz był bladziutki :roll: ale koniecznie musze sie dzisiaj zważyć jak będe u mamy :eek2:

Guest wolfheart
Posted

no coś Ty,waga nie wytrzyma...:diabloti: