łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']my byśmy Cię wzięły na spacer,ale na Twoją odpowiedzialność,bo my łazimy,po górkach ,po zwalonych drzewach,po mega kałużach,po wąskich ścieżkach nad wodą itp bo łatwa trasa to nudna trasa[/QUOTE] Jak już w ciazy nie będe to wszystko mi jedno :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak już w ciazy nie będe to wszystko mi jedno :eviltong:[/QUOTE] kiedyś się spotkamy i zrobimy Ci taki spacer,że będziesz na czworakach wracać:diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']kiedyś się spotkamy i zrobimy Ci taki spacer,że będziesz na czworakach wracać:diabloti:[/QUOTE] bedziesz mnie na barana niosła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='dOgLoV']bedziesz mnie na barana niosła :evil_lol:[/QUOTE] a w życiu:eviltong: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']a w życiu:eviltong:[/QUOTE] No to najwyżej troche poleżę i jak odpocznę to wstanę i pójdę dalej :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='dOgLoV']No to najwyżej troche poleżę i jak odpocznę to wstanę i pójdę dalej :evil_lol:[/QUOTE] Zostawimy Cię,jak padniesz.Nie ma litości dla mięczaków:diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']Zostawimy Cię,jak padniesz.Nie ma litości dla mięczaków:diabloti:[/QUOTE] spoko , po węchu może trafię :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='dOgLoV']spoko , po węchu może trafię :evil_lol:[/QUOTE] se wyobraziłam Ciebie ryjącą w ziemi ,szukającą naszego tropu...jeb*e ze śmiechu zaraz:jumpie: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']se wyobraziłam Ciebie ryjącą w ziemi ,szukającą naszego tropu...jeb*e ze śmiechu zaraz:jumpie:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::peace: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 dobra ,starczy mi na dzisiaj:evil_lol: idę sobie stąd...pa:p Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']dobra ,starczy mi na dzisiaj:evil_lol: idę sobie stąd...pa:p[/QUOTE] Papa ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 siemka :) a u nas lekkie słońce i 26'C,raczej nie zanosi się na deszcz:roll: Pańcia Rokiego,dzisiaj znów wyjeżdża do Niemiec ,także koniec codziennych wspólnych spacerków:roll: teraz Lunka będzie miała towarzystwo znów tylko w weekendy.Dobre i to. Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) a u nas lekkie słońce i 26'C,raczej nie zanosi się na deszcz:roll: Pańcia Rokiego,dzisiaj znów wyjeżdża do Niemiec ,także koniec codziennych wspólnych spacerków:roll: teraz Lunka będzie miała towarzystwo znów tylko w weekendy.Dobre i to.[/QUOTE] musisz sie blizej nas przeprowadzić , bedziemy Ci towarzyszyć :lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='dOgLoV']musisz sie blizej nas przeprowadzić , bedziemy Ci towarzyszyć :lol:[/QUOTE] fajnie by było:razz: jem płatki z jogurtem,Luna je ćwiartkę i pół mojego jogurtu greckiego Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta.k9080']fajnie by było:razz: jem płatki z jogurtem,Luna je ćwiartkę i pół mojego jogurtu greckiego[/QUOTE] nie za dobrze macie ? :eviltong: Ja sie obżarłam frytkami na obiad a pozniej jade do mamy zawieść jej lody wiec pewnie od razu nas poczestuje i juz dzisiaj nic nie zjem , chyba nawet za kolecję podziekuje :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='dOgLoV'] dzisiaj nic nie zjem , chyba nawet za kolecję podziekuje :eviltong:[/QUOTE] hahahahaha,na pewno nie:diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta.k9080']hahahahaha,na pewno nie:diabloti:[/QUOTE] widze ze wierzysz we mnie :eviltong: ale musze troche przystopowac bo na prawde sie będe kulała :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 ja wpierdzielam teraz owoce:p mam papierówkę,dwie śliwki i brzoskwinię:p Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta.k9080']ja wpierdzielam teraz owoce:p mam papierówkę,dwie śliwki i brzoskwinię:p[/QUOTE] No owocami bym nie pogardziła :evil_lol: w kauflandzie miało byc w promocji winogrono i arbuzy , po winogronie nie było ani śladu a arbuz był bladziutki :roll: ale koniecznie musze sie dzisiaj zważyć jak będe u mamy :eek2: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 no coś Ty,waga nie wytrzyma...:diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta.k9080']no coś Ty,waga nie wytrzyma...:diabloti:[/QUOTE] a uj , nie moja waga :evil_lol: Quote
Recommended Posts