Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

za dobre to jest:evil_lol:

ale mi ciepło :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']za dobre to jest:evil_lol:

ale mi ciepło :roll:[/QUOTE]

No pyszne :loveu:

mi też , umylam głowe w chłodnej wodzi chwile było fajnie , a już tego nie czuje :shake:

Guest wolfheart
Posted

Luna przyszła się łasic ,żebym odeszła od kompa,bo już czas na spacer.
Wiec idę.Papa...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']wciągam papierówki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja też chcę :placz:

Aga, pozbieraj te co spadły, poobcinaj to co poobijane i sama porób mus jabłkowy dla Fabiana :loveu:

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas 29'C i wiatr pizga,rano byłyśmy na 2h spacerku,a popołudniu wyjątkowo na 20min tylko,bo słońce takie ostre dzisiaj:roll:
jeden dzień lenistwa może być:diabloti:
zjadłam przed chwilą loda z polewą czekoladową,a później zrobię se jogurt grecki z kakao i płatkamii:cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']hej :)

u nas 29'C i wiatr pizga,rano byłyśmy na 2h spacerku,a popołudniu wyjątkowo na 20min tylko,bo słońce takie ostre dzisiaj:roll:
jeden dzień lenistwa może być:diabloti:
zjadłam przed chwilą loda z polewą czekoladową,a później zrobię se jogurt grecki z kakao i płatkamii:cool3:[/QUOTE]

U nas skwar ale wiatr też niezły , myslalam ze nie ujade rowerem jak jechałam od mamy , ale żeby przez ten wiatr chociaż troche chłodniej było a tu dupa , masakra znowu jest :roll:
ja dzisiaj juz jadłam suche wafle posmarowane nutella wiec moze wiecej słodkiego se odpuszcze :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Nutellę też mam.Mama mi kupiła dzisiaj:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

już jadłam rano na śniadanie :diabloti:a co!

Posted

[quote name='marta.k9080']już jadłam rano na śniadanie :diabloti:a co![/QUOTE]

a co se bedziesz żałować :evil_lol: ja ze świeżą bułką bym zjadła , ale komu by sie chciało rano zapitalać po świeżą bułkę :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hmmm bułek nie mam dzisiaj akurat,mam chleb :p

Posted

[quote name='marta.k9080']hmmm bułek nie mam dzisiaj akurat,mam chleb :p[/QUOTE]

A ja chleba z nutella też nie lubie , najlepsza jest sama taka jedzona z łyżeczki :loveu:

Guest wolfheart
Posted

sama to trochę za słodka jak dla mnie,ja łyżką zjadam masło orzechowe:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']sama to trochę za słodka jak dla mnie,ja łyżką zjadam masło orzechowe:diabloti:[/QUOTE]

ja sie boje ze jak by mi to masło orzechowe zasmakowało to bym cały słoik zjadła na posiedzeniu :evil_lol: bo już z nutellą się musze hamować :oops:

Guest wolfheart
Posted

ja się oderwać nie mogłam od słoika ,dosłownie :diabloti: to tak jak Luna z paskami mięsnymi:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja się oderwać nie mogłam od słoika ,dosłownie :diabloti: to tak jak Luna z paskami mięsnymi:evil_lol:[/QUOTE]

Tylko Lunce mozesz ograniczyć a sama sobie nie bardzo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

my jemy po równo,jak sobie biorę to Lunka też coś dostaje,żeby nie patrzyła jak ja się obżeram ,a ona nic nie ma...:lol:

ale burza idzie,już napierdziela z daleka :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']my jemy po równo,jak sobie biorę to Lunka też coś dostaje,żeby nie patrzyła jak ja się obżeram ,a ona nic nie ma...:lol:

ale burza idzie,już napierdziela z daleka :diabloti:[/QUOTE]

Ja jestem bezlitosna , ja jem a psy patrzą , dlatego nie lubie jeśc jak są ze mną w pokoju , jakoś mi wtedy głupio :evil_lol:

zazdroszcze u nas nadal słońce napitala :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja jestem bezlitosna , ja jem a psy patrzą , dlatego nie lubie jeśc jak są ze mną w pokoju , jakoś mi wtedy głupio :evil_lol:[/QUOTE]

no własnie,mi jest głupio tak samej jeść i dlatego sprawiedliwie nas obie dokarmiam:evil_lol:

na radzie cisza,ale chmura ciemna nad nami zawisła

Posted

[quote name='marta.k9080']no własnie,mi jest głupio tak samej jeść i dlatego sprawiedliwie nas obie dokarmiam:evil_lol:

na radzie cisza,ale chmura ciemna nad nami zawisła[/QUOTE]

A u nas psy wiedzą że smaczków nie ma , czasami dostaną po suchej kromie chleba zeby sobie zęby poczyściły , czasami same ukradną , a czasami sie nad nimi zlituje i kupie im jakieś smaczki , ale nie za często :evil_lol:

u nas był moment ze sie lekko zachmurzyło , juz miałam nadzieje ze cos z tego bedzie a tu dupcia , słonce wyszło i duchota :roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna ma zawsze pełną szafkę smaczków:lol:

deszcz!:loveu::multi: