łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='marta.k9080']taaaaa...akurat:diabloti:[/QUOTE] Taki by był pewnie zamiar a pozniej bym po 5 dobierała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 za dobre to jest:evil_lol: ale mi ciepło :roll: Quote
łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='marta.k9080']za dobre to jest:evil_lol: ale mi ciepło :roll:[/QUOTE] No pyszne :loveu: mi też , umylam głowe w chłodnej wodzi chwile było fajnie , a już tego nie czuje :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Luna przyszła się łasic ,żebym odeszła od kompa,bo już czas na spacer. Wiec idę.Papa...:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 (edited) papa ;) udanego spacerku :lol: edit: zrobiłaś mi ochoty na ziółka i se melise parze :evil_lol: Edited July 21, 2014 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='marta.k9080']wciągam papierówki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja też chcę :placz: Aga, pozbieraj te co spadły, poobcinaj to co poobijane i sama porób mus jabłkowy dla Fabiana :loveu: Quote
marta1624 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Pa Sylwia ;) Nie zabij się :D Aga ja śmietankowe rurki uwielbiam :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 hej :) u nas 29'C i wiatr pizga,rano byłyśmy na 2h spacerku,a popołudniu wyjątkowo na 20min tylko,bo słońce takie ostre dzisiaj:roll: jeden dzień lenistwa może być:diabloti: zjadłam przed chwilą loda z polewą czekoladową,a później zrobię se jogurt grecki z kakao i płatkamii:cool3: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']hej :) u nas 29'C i wiatr pizga,rano byłyśmy na 2h spacerku,a popołudniu wyjątkowo na 20min tylko,bo słońce takie ostre dzisiaj:roll: jeden dzień lenistwa może być:diabloti: zjadłam przed chwilą loda z polewą czekoladową,a później zrobię se jogurt grecki z kakao i płatkamii:cool3:[/QUOTE] U nas skwar ale wiatr też niezły , myslalam ze nie ujade rowerem jak jechałam od mamy , ale żeby przez ten wiatr chociaż troche chłodniej było a tu dupa , masakra znowu jest :roll: ja dzisiaj juz jadłam suche wafle posmarowane nutella wiec moze wiecej słodkiego se odpuszcze :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Nutellę też mam.Mama mi kupiła dzisiaj:diabloti: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']Nutellę też mam.Mama mi kupiła dzisiaj:diabloti:[/QUOTE] I pewnie nie zawahasz się jej pochłonąć jeszcze dzisiaj :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 już jadłam rano na śniadanie :diabloti:a co! Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']już jadłam rano na śniadanie :diabloti:a co![/QUOTE] a co se bedziesz żałować :evil_lol: ja ze świeżą bułką bym zjadła , ale komu by sie chciało rano zapitalać po świeżą bułkę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 hmmm bułek nie mam dzisiaj akurat,mam chleb :p Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']hmmm bułek nie mam dzisiaj akurat,mam chleb :p[/QUOTE] A ja chleba z nutella też nie lubie , najlepsza jest sama taka jedzona z łyżeczki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 sama to trochę za słodka jak dla mnie,ja łyżką zjadam masło orzechowe:diabloti: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']sama to trochę za słodka jak dla mnie,ja łyżką zjadam masło orzechowe:diabloti:[/QUOTE] ja sie boje ze jak by mi to masło orzechowe zasmakowało to bym cały słoik zjadła na posiedzeniu :evil_lol: bo już z nutellą się musze hamować :oops: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ja się oderwać nie mogłam od słoika ,dosłownie :diabloti: to tak jak Luna z paskami mięsnymi:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']ja się oderwać nie mogłam od słoika ,dosłownie :diabloti: to tak jak Luna z paskami mięsnymi:evil_lol:[/QUOTE] Tylko Lunce mozesz ograniczyć a sama sobie nie bardzo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 my jemy po równo,jak sobie biorę to Lunka też coś dostaje,żeby nie patrzyła jak ja się obżeram ,a ona nic nie ma...:lol: ale burza idzie,już napierdziela z daleka :diabloti: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']my jemy po równo,jak sobie biorę to Lunka też coś dostaje,żeby nie patrzyła jak ja się obżeram ,a ona nic nie ma...:lol: ale burza idzie,już napierdziela z daleka :diabloti:[/QUOTE] Ja jestem bezlitosna , ja jem a psy patrzą , dlatego nie lubie jeśc jak są ze mną w pokoju , jakoś mi wtedy głupio :evil_lol: zazdroszcze u nas nadal słońce napitala :lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja jestem bezlitosna , ja jem a psy patrzą , dlatego nie lubie jeśc jak są ze mną w pokoju , jakoś mi wtedy głupio :evil_lol:[/QUOTE] no własnie,mi jest głupio tak samej jeść i dlatego sprawiedliwie nas obie dokarmiam:evil_lol: na radzie cisza,ale chmura ciemna nad nami zawisła Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']no własnie,mi jest głupio tak samej jeść i dlatego sprawiedliwie nas obie dokarmiam:evil_lol: na radzie cisza,ale chmura ciemna nad nami zawisła[/QUOTE] A u nas psy wiedzą że smaczków nie ma , czasami dostaną po suchej kromie chleba zeby sobie zęby poczyściły , czasami same ukradną , a czasami sie nad nimi zlituje i kupie im jakieś smaczki , ale nie za często :evil_lol: u nas był moment ze sie lekko zachmurzyło , juz miałam nadzieje ze cos z tego bedzie a tu dupcia , słonce wyszło i duchota :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Luna ma zawsze pełną szafkę smaczków:lol: deszcz!:loveu::multi: Quote
Recommended Posts