Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']tyle dobrego jedzenia...żal marnować przecież:diabloti:[/QUOTE]

ja ostatnio pochłaniam tylko arbuzy :evil_lol: ale ten dzisiejszy nie za dobry był , kupilismy w lclerku-u i wtopilismy , a taki duzy 10 kg znowu wzięliśmy :roll:

Guest wolfheart
Posted

jak możesz nie lubić arbuzów :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']jaki wielki :diabloti:[/QUOTE]

zawsze takie duze bierzemy bo sa dojrzałe , i ten faktycznie jest czerwony mocno ale ma taki kwaskowy posmak :shake:

[quote name='marta1624']Ja arbuzów nie lubię, ale jagody jem jakieś 5 razy dziennie :D[/QUOTE]

Jak można arbuzów nie lubić ? :lol: ja za to za jagodami nie przepadam :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ja wielu rzeczy nie lubię, to nie dziwota :D[/QUOTE]
ja tez :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']a ja lubię wszystkie owoce :loveu:[/QUOTE]

a ja tylko te słodkie czyli arbuzy czereśnie brzoskwinie , nektarynki i banany :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

banany polubiłam ostatnio,do owsianki i do masła orzechowego :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nutella pyszna jest,ale ja uwielbiam masło orzechowe:loveu: ciągle bym je jadła,teraz mam takie z Lidla z tygodnia amerykańskiego,ma kawałki orzechów,takie chrupiące jest,przepyszne:p

Posted

[quote name='marta.k9080']nutella pyszna jest,ale ja uwielbiam masło orzechowe:loveu: ciągle bym je jadła,teraz mam takie z Lidla z tygodnia amerykańskiego,ma kawałki orzechów,takie chrupiące jest,przepyszne:p[/QUOTE]
Też je mam, najlepsze jakie jadłam :loveu:

A co do owoców, to ja też lubię prawie wszystkie, za śliwkami nie przepadam i słodkimi arbuzami, arbuz musi być taki stonowany :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Też je mam, najlepsze jakie jadłam :loveu: [/QUOTE]

wyjadłabym se słoika najchętniej :p

Posted

[quote name='marta.k9080']nutella pyszna jest,ale ja uwielbiam masło orzechowe:loveu: ciągle bym je jadła,teraz mam takie z Lidla z tygodnia amerykańskiego,ma kawałki orzechów,takie chrupiące jest,przepyszne:p[/QUOTE]

Ja kiedys jadłam masło orzechowe i mi właśnie nie smakowało i od tego czasu juz nie eksperymentowałam tylko zawsze brałam nutelle :loveu: ale nie lubie np chleba czy bółki na słodko z nutella , wyjadam łyżeczkami :evil_lol: ewentualnie kupuje suche wafle i je smaruje :loveu:

[quote name='vege*'] arbuz musi być taki stonowany :lol:[/QUOTE]

a ja najbardziej lubie jak jest taki słodziasty cukrowy ulepek mniami :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja ja najbardziej lubie jak jest taki słodziasty cukrowy ulepek mniami :loveu:[/QUOTE]

nooooooo:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
a ja najbardziej lubie jak jest taki słodziasty cukrowy ulepek mniami :loveu:[/QUOTE]
O nie, słodkie są fuj :shake: Ja ogólnie nie lubię słodkiego, wolę słone rzeczy a z owoców te kwaśniejsze :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas 29'C :roll: spacerki zaliczone,jutro czeka nas dłuższa wyprawa,ta planowana wcześniej,będziemy większość drogi szli lasem także chyba nie spłoniemy od słońca,zresztą wyruszamy o 6.00 rano.