Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted (edited)

A mój ma minimum 3 spacery dziennie, w tym jeden długi i jeszcze kilka krótkich sesyjek szkoleniowych :P
Jedynie w takie upały jak dzisiaj, które aż parzyły skórę oczy i stopy przez buty, spacery były dwa, wczesnym rankiem i wieczorem...

Edited by Baski_Kropka
Guest wolfheart
Posted

gorące dzień dobry...serio gorące,mamy 34'C:roll:

byłyśmy rano po 6.00 na 2h spacerze,to było 22'C
później zaczął się skwar,poszłyśmy do Intermarche,to dość daleko,ale po drodze przeszłyśmy koło rzeki to Luna się schłodziła.
Kupiłam jej 3,5 kg karmy z Puriny,4 duże ćwiartki z kurczaka i smaczki.Po powrocie znów prysznic dla mnie i dla Luny na ochłodę i tak se zdychamy teraz.....

Posted

[quote name='marta.k9080']gorące dzień dobry...serio gorące,mamy 34'C:roll:

byłyśmy rano po 6.00 na 2h spacerze,to było 22'C
później zaczął się skwar,poszłyśmy do Intermarche,to dość daleko,ale po drodze przeszłyśmy koło rzeki to Luna się schłodziła.
Kupiłam jej 3,5 kg karmy z Puriny,4 duże ćwiartki z kurczaka i smaczki.Po powrocie znów prysznic dla mnie i dla Luny na ochłodę i tak se zdychamy teraz.....[/QUOTE]

hejka :)

u nas była mała burza i spadło do 25 stopni , teraz jest tak w miare ;)

Guest wolfheart
Posted

a u nas chyba się nie zanosi:shake:

tzn w nocy padło ale chwilę dosłownie,a rano może ze dwa razy z daleka zagrzmiało

Posted

[quote name='marta.k9080']a u nas chyba się nie zanosi:shake:

tzn w nocy padło ale chwilę dosłownie,a rano może ze dwa razy z daleka zagrzmiało[/QUOTE]

no u nas wczoraj byla wieczorem burza gdzieś do 1wszej w nocy ale od rana skwar a teraz jak przeszła burza to nawet lekki chlodek czuć :)

Guest wolfheart
Posted

jeżeli faktycznie taki będzie cały lipiec to ja zamieszkam z Luną w lodówce:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jeżeli faktycznie taki będzie cały lipiec to ja zamieszkam z Luną w lodówce:diabloti:[/QUOTE]

ja juz mam dosyc lata :evil_lol: moge zamieszkać z wami :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

zapraszamy,dostaniesz miejsce na górnej półce:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ooo taak :) mróz to jest to:loveu:

Guest wolfheart
Posted

nie mam dzisiaj lodów:placz: jutro kupię jakieś
ale mam duży jogurt grecki:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']W intermarche jest purina czy gdzieś indziej kupilaś?[/QUOTE]

jest :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jogurt grecki też dobry jak zimny :loveu:[/QUOTE]

sypnęłam do niego łyżkę kakao i teraz mam niebo w gębie:p Luna też dostała,ona uwielbia jogurty:p

Posted

[quote name='marta.k9080']sypnęłam do niego łyżkę kakao i teraz mam niebo w gębie:p Luna też dostała,ona uwielbia jogurty:p[/QUOTE]

a takie kwasne na duchote to w sam raz :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a takie kwasne na duchote to w sam raz :lol:[/QUOTE]

kwaśnie?niee
nie lubię naturalnych jogurtów ale Grecki z Biedronki jest przepyszny,taki kremowy,wcale nie kwaśny:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']A ile kosztuje purina? ;)[/QUOTE]

ja kupiłam kiedyś Purine Darling za 16zł 3kg
a teraz Purinę Friskis 3,5kg za 17zł