Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no ...my to mamy bardzo krzywo pod kopułą:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas 22'C ale się chmurzy,burza by mogła być bo lubię:cool3:

Luna szarpnęła będąc na smyczy i obroża pękła na pół:diabloti: a Luna se pobiegła gdzie chciała.Dobrze ,że to na odludziu było.Nigdy więcej nie kupię rzeczy dla psa z chińczyka.Wolę inwestować w sprawdzone.

Guest wolfheart
Posted

cóż...czego spodziewać się za 6zł

Guest wolfheart
Posted

trach...i zostałam ze smyczą i zwisającą obrożą

Posted

[quote name='marta.k9080']trach...i zostałam ze smyczą i zwisającą obrożą[/QUOTE]

hehehehe , ja tez chyba kiedys kupiłam jakas obroże u chińczyka ale była za sztywna i Neron długo jej nie nosił :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobrze, że to nie stało się np. Koło ulicy ;)[/QUOTE]

koło ulicy to Luna ma zapiętą smycz na kolczatkę:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Aleksandra95']Biedna :diabloti:[/QUOTE]

bo ma podłą pańcię:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna nosi dwie obroże kolczatkę i zwykłą.Jak łapie ją głupawka to zapinam na kolczatkę:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna nosi dwie obroże kolczatkę i zwykłą.Jak łapie ją głupawka to zapinam na kolczatkę:diabloti:[/QUOTE]

Neron ma caly czas głupawke więc ma kolce , chyba ze pola sa puste to go odpinam ze smyczy ale kolcy mu nie ściągam , poza tym on w sumie to tych kolcy w ogóle nie czuje :shake:

Guest wolfheart
Posted

skóra grubieje po czasie i pies uodparnia się na kłucie....

Posted

[quote name='marta.k9080']skóra grubieje po czasie i pies uodparnia się na kłucie....[/QUOTE]

No niestety , Neron ogólnie ładnie idzie przy nodze nie ciągnie , ale jak zobaczy psa za płotem , czy poza płotem , sarne , kota , to go nie utrzymasz nawet na smyczy :shake:

Guest wolfheart
Posted

ja bym mu łeb urwała,wierz mi:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja bym mu łeb urwała,wierz mi:diabloti:[/QUOTE]

pewnie dawno by u Ciebie bez głowy łaził :evil_lol:

[quote name='marta1624']Aga wspólczuję nerwowości Nerona :roll: Moja też spokojna nie jest, ale utrzymuję ;) Tylko mam łatwiej bo startuje jak jest wróg albo natarczywa suka, inaczej nie ;)[/QUOTE]

Ale z Nerona to kawał psa jest , a ja malutka drobniutka , to jak mna frągnie to latam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie dawno by u Ciebie bez głowy łaził :evil_lol:[/QUOTE]

no:diabloti: