Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Ja mam smaka ale na kiełbaskę z grilla :D Bo dzisiaj mam jakiś dzień głoda- co chwilę coś jem :D[/QUOTE]

to co a problem , masz grilla elektrycznego więc do dzieła :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Ja mam smaka ale na kiełbaskę z grilla :D Bo dzisiaj mam jakiś dzień głoda- co chwilę coś jem :D[/QUOTE]

A ja jutro będę grillować :laugh2_2:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ta to niech tego kompa w kosmos wywali :D[/QUOTE]

zrobię to:diabloti: jak tylko dostanę pracę te komp wyleci w kosmos:mad:

no to już jestem,szybciej niż myślałam:p

Guest wolfheart
Posted

zaliczyłam z Lunką 6h spacer,mogę teraz gnuśnieć przed kompem do wieczora:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/d0860360091ed65f421d57daf07368f0_original.jpg?1403518934[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

a ja widzę :niewiem:

idę jutro zanieść CV do sklepiku z prasą i punktem Lotto:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

zdecydowałam się ściąć znacznie włosy:placz: tzn na takie trochę za ramiona,muszę bo są za mocno zniszczone :placz: idę do fryzjera w środę:placz:

Guest wolfheart
Posted

dla mnie takie krótkie włosy ja będę miała to już jest na łyso:placz:

Guest wolfheart
Posted

no wiem,ale i tak mi żal:roll:

Lunka dostała dzisiaj piłeczkę od swojego kolegi Rokiego:p Pańcia Rokiego przyjechała na miesiąc do PL i codziennie mamy długi wspólny spacer ,psiaki mogą się cieszyć swoim towarzystwem:p

Posted

Zazdroszczę takich spotkań ;) My ostatnio tacy odpsi się zrobiliśmy, bo Kaja znowu przestała mieć mnie w poważaniu bo "pańcia jest fajna, ale tam jest pieeeeesek!" i leeeeci :roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna i Roki bardzo się lubią,a ja bardzo lubię Pańcię Rokiego:p postaram się o jakieś foteczki,ale trudno uchwycić dwa rozbiegane psy:evil_lol: