Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']feee,ja zupek chińskich nie lubię ,rzygam po nich:shake:

owsianka z pozostałościami Nutelli jest pyszna:diabloti:[/QUOTE]

A no bo Ty slodkojadalna jesteś a ja wole takie własnie inne rzeczy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

słodkie jest dobre ,ale wczoraj wciągnęłam dużą paczkę Layś Strong:diabloti: normalnie uwielbiam je,mogłabym wpierdzielać codziennie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']słodkie jest dobre ,ale wczoraj wciągnęłam dużą paczkę Layś Strong:diabloti: normalnie uwielbiam je,mogłabym wpierdzielać codziennie:diabloti:[/QUOTE]

a ja ostatnio coś własnie nie mam na nic ochoty , w sklepie niby mi się chce chipsów a pozniej je otworze zjem dwa i mi się odechciewa :lol:

Guest wolfheart
Posted

tylko te Strongi mogę jeść bez końca inne chipsy szybko mi brzydną :evil_lol:
no i truskawki zjadam na kilogramy w lodówce całą michę:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']tylko te Strongi mogę jeść bez końca inne chipsy szybko mi brzydną :evil_lol:
no i truskawki zjadam na kilogramy w lodówce całą michę:diabloti:[/QUOTE]

ja za to wole np solone :loveu: strongi są dla mnie za bardzo strong :shake:

a truskawki zjem ale w postaci koktajlu , wlasnie i proponowano ale same wiec podziekowałam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

koktajle są przepyszne :loveu:

moja mama bawiła się z Lunką,a Lunka wyłożyła się brzuchem do góry żeby ją gilac ,ona tak lubi:p

Posted

[quote name='marta.k9080']koktajle są przepyszne :loveu:

moja mama bawiła się z Lunką,a Lunka wyłożyła się brzuchem do góry żeby ją gilac ,ona tak lubi:p[/QUOTE]

nioooo :loveu:

a lunka mocno linieje ? bo jak Neron sie tak wyłoży i wstanie to zostawia dywan kłaków za soba :roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna już wyliniała kilka tyg, temu :) teraz zostawia tylko niewielkie ilości kłaczków,ale tak ze dwa miesiące temu to masakra była...

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna już wyliniała kilka tyg, temu :) teraz zostawia tylko niewielkie ilości kłaczków,ale tak ze dwa miesiące temu to masakra była...[/QUOTE]

To Neron jest jakimś mutantem , wyczesuje z niego z niego wyczesuje a on i tak sie sypie :shake:

Guest wolfheart
Posted

może ma jakieś niedobory witamin czy coś...

Guest wolfheart
Posted

może kup mu jakieś tabsy z biotyną,albo takie ze wszystkimi witaminami

Guest wolfheart
Posted

jak będę robiła zamówienie dla Luny to zamierzam kupić jej Rumen Tabs albo jakieś o podobnym składzie

Posted

[quote name='marta.k9080']jak będę robiła zamówienie dla Luny to zamierzam kupić jej Rumen Tabs albo jakieś o podobnym składzie[/QUOTE]

tylko że ja go kilka lat leczyłam , chodziłam do weta dostawal zastrzyki w witaminach a poprawy nie było :shake:

Guest wolfheart
Posted

może ten typ już tak ma:roll:

muszę chyba pójść do fryzjera,bo moje włosy mnie doprowadzają do łez

Posted

[quote name='marta.k9080']może ten typ już tak ma:roll:

muszę chyba pójść do fryzjera,bo moje włosy mnie doprowadzają do łez[/QUOTE]

a co z nimi nie tak ?

[quote name='marta1624']Moja też klaczy, nie martw się ;) Tabletek żadnych nie daję, a jest na barfie ;)[/QUOTE]

ale on na prawde mega mocno klaczy :shake:

Posted

[quote name='marta1624']Dla Sylwii będą za słabe :D[/QUOTE]

No skoro dla niej piekielne wassabi jest ok to fakt mogą być a słabe :lol: ale mi gardło przypiekły :evil_lol: za to lays-y kiełbaska grillowane były pycha :loveu: