Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='Baski_Kropka']Już spać? O rany...macie jakąś inną strefę czasową czy coś :P[/QUOTE]

nie,ale wstaję o 4.30:eviltong:

no siemka :)
rano mieliśmy 6'C:diabloti: Luna od dwóch dni nie złapała kleszcza,cud normalnie:lol:
Jutro pójdziemy sobie na porządny spacer taki na 5h ,może uda nam się pójśc nad wodę:p

Kupiłam Lunce obróżkę:p
[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot018_zps624c4894.jpg[/IMG]

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

no,chciałam taką:diabloti: w czasie przerwy na kursie poszłam do chińczyka,patrzę a tam taka obróżka za 6zł,grzech nie wziąć:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']no,chciałam taką:diabloti: w czasie przerwy na kursie poszłam do chińczyka,patrzę a tam taka obróżka za 6zł,grzech nie wziąć:diabloti:[/QUOTE]

No baaaaa , za tylko kasy to szkoda było by nie wziąć :lol: a u nas dzisiaj przed jednym z zoologów była wielka tablica " z okazji dnia dziecka , dla każdego jedno zwierzątko gratis , wejdz , sprawdz " :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

zostały mi 2 tyg (mega nudnego) kursu ,z kiepską kawą i ciastkami:evil_lol: Ale chociaż trochę grosza wpadnie:cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba se jaja zrobili:stupid:[/QUOTE]

ja stawiam że na pewno jakieś ciasteczka zwierzaczki mieli albo cos w tym stylu bo nawet np rybka była by głupotą bo nie każdy ma warunki na trzymanie rybki :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja stawiam że na pewno jakieś ciasteczka zwierzaczki mieli albo cos w tym stylu bo nawet np rybka była by głupotą bo nie każdy ma warunki na trzymanie rybki :shake:[/QUOTE]

a mogło tak być,bo w innym wypadku to pomysł porąbany :roll:

Posted

A ja na dzień dziecka, zrobiłam Torce zapas żarcia w zamrażarce :diabloti:
A Theoś sobie sam wybrał autko-Złomka :)

Obroża fajna, ale nie mój kolor :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Lunka dostanie zabawkę,konga może,ale dopiero jak odbiorę wypłatę za kurs,czyli po 9.06

Guest wolfheart
Posted

Lunka zawsze bardzo się cieszy z nowej zabawki,wtedy przez długi czas bawi się tylko tą nową:p A ja uwielbiam sprawiać jej radość,więc podaruję jej wkrótce coś fajnego :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']po 10tym poprosze o twój adres to wyśle Lunce prezencik :evil_lol:[/QUOTE]

trzymam Cie za słowo:diabloti:

Posted

trzymaj trzymaj :diabloti: u nas takie zabawki tylko marnieją , a kiedys wygrałam w konkursie internetowym 500 zł na zakupy w sklepie zoologicznym i kupiłam te zabawki ( miedzy innymi ), mam wlasnie przed sobą dwie , a szkoda zeby tylko leżały i marniały ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Patrz, a mi to nic nie chce wysłać :mad: Menda :eviltong:[/QUOTE]

Kurde , następna rzecz jaka mi wpadnie do łap "psia" na pozbycie pójdzie do Ciebie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie, to tylko piłki i szarpaki mają popyt ;)[/QUOTE]

szarpaków na pewno nie mam a piłka jakaś moze sie kiedyś znajdzie :eviltong:

ja mam jakiegos dziwacznego Onka , że sie nie bawi dosłownie niczym :roll: