*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [IMG]http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/czesc_co_u_ciebie_0.jpg[/IMG] Quote
Baski_Kropka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Mnie się wydaje, że to 8h pracy to nei tragedia, pod warunkiem, ze się psa nie oleje doszczętnie i jakiś dłuższy spacer czy atrakcje mimo wszystko mu sie zapewni. Nie dramatyyyyzuj, dobrze jeeest :D Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='dOgLoV']ciekawe dlaczego jej nie ma :roll:[/QUOTE] Oj Aga, Aga :evil_lol: Przecież pisała: [quote name='marta.k9080']Od jutra raczej będą na dogo w weekendy,od pn do pt nie znajdę czasu na dogo.Rano spacer z Luną ,później ten kurs co Wam pisałam,do 16.00 no i zaraz po powrocie z kursu,spacer z Luną,taki długi co by dziewczynie wynagrodzić 8h bez pańci. I tak przez 3tyg:diabloti:[/QUOTE] Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie czytałam tego :oops:[/QUOTE] Czemu mnie to nie dziwi :diabloti: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='magdabroy']Czemu mnie to nie dziwi :diabloti:[/QUOTE] hehe ostatnio mnie nic nie dziwi ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 hej :) jestem dzisiaj:lol: okropne nudy na tym kursie,robimy Worda,siedzimy 8h przy kompie,są przerwy po 15min ,ale zanudzić się można na śmierć.Następny tydzień będą inne rzeczy,ale te do końca to tylko praca na kompie:roll: Pogoda 16'C i padało trzy razy.Taki sobie ten dzień. Quote
Guest wolfheart Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 skończyłam o 15.30 i poszłam z mamą do miasta to Lunę od razu zabrałam z nami:lol: Jutro jej wynagrodzę dzisiejszy dzień i zabiorę na długi popołudniowy spacer:lol: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='marta.k9080']skończyłam o 15.30 i poszłam z mamą do miasta to Lunę od razu zabrałam z nami:lol: Jutro jej wynagrodzę dzisiejszy dzień i zabiorę na długi popołudniowy spacer:lol:[/QUOTE] O ile was nie zaleje :eviltong: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 u nas wlasnie przestało ale Qwendi weszła otrzepała sie i w domu jest powódź heh Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Hejka Marta ;) Ty masz nudy na kursie a ja w szkole, ale tobie płacą a ja muszę płacić :evil_lol: Nie narzekaj :D Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='dOgLoV']u nas wlasnie przestało ale Qwendi weszła otrzepała sie i w domu jest powódź heh[/QUOTE] Opitol ją na łyso :diabloti: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='magdabroy']Opitol ją na łyso :diabloti:[/QUOTE] w takich przypadkach miała bym na to ochotę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 siemka :) u nas 11'C,siąpi i pizga:diabloti: na kursie było całkiem zabawnie,aż się popłakałam ze śmiechu z taką dziewczyną co obok mnie siedzi:evil_lol: kawę tam mamy,herbatkę i ciastka ...tylko nudne to jest tyle godzin pracować na Wordzie omawiając każdą funkcję już trzeci dzień. Luna zbiera na spacerach po 3-4 kleszcze...ryczeć mi się chce, normalnie wysyp jakiś tego g*wna:placz: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) u nas 11'C,siąpi i pizga:diabloti: na kursie było całkiem zabawnie,aż się popłakałam ze śmiechu z taką dziewczyną co obok mnie siedzi:evil_lol: kawę tam mamy,herbatkę i ciastka ...tylko nudne to jest tyle godzin pracować na Wordzie omawiając każdą funkcję już trzeci dzień. Luna zbiera na spacerach po 3-4 kleszcze...ryczeć mi się chce, normalnie wysyp jakiś tego g*wna:placz:[/QUOTE] super że miło spędzasz czas ;) no ostatnio to sie co chwile słyszy o tych paskudach :shake: Quote
Guest wolfheart Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 wolałabym robić inne rzeczy przez te 8h,ale płacą mi za to:diabloti: Lunka jest grzeczna zostając w domu z moją mamą,ale nie wychodzi na dwór,ona nawet jak jesteśmy wszyscy na dworze to wyrywa się jak ja odejdę chociaż parę metrów i ją zostawię z mamą czy siostrą:roll: Może lękliwe psy tak mają,że ufają tylko przewodnikowi... Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Kawa, ciasto...i jeszcze kasę za to dostanie :eviltong: Nie za dobrze Ci tam trochę :mad: Quote
Recommended Posts