Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Mnie się wydaje, że to 8h pracy to nei tragedia, pod warunkiem, ze się psa nie oleje doszczętnie i jakiś dłuższy spacer czy atrakcje mimo wszystko mu sie zapewni.
Nie dramatyyyyzuj, dobrze jeeest :D

Posted

[quote name='dOgLoV']ciekawe dlaczego jej nie ma :roll:[/QUOTE]

Oj Aga, Aga :evil_lol:
Przecież pisała:

[quote name='marta.k9080']Od jutra raczej będą na dogo w weekendy,od pn do pt nie znajdę czasu na dogo.Rano spacer z Luną ,później ten kurs co Wam pisałam,do 16.00 no i zaraz po powrocie z kursu,spacer z Luną,taki długi co by dziewczynie wynagrodzić 8h bez pańci.
I tak przez 3tyg:diabloti:[/QUOTE]

Guest wolfheart
Posted

hej :)

jestem dzisiaj:lol: okropne nudy na tym kursie,robimy Worda,siedzimy 8h przy kompie,są przerwy po 15min ,ale zanudzić się można na śmierć.Następny tydzień będą inne rzeczy,ale te do końca to tylko praca na kompie:roll:
Pogoda 16'C i padało trzy razy.Taki sobie ten dzień.

Guest wolfheart
Posted

skończyłam o 15.30 i poszłam z mamą do miasta to Lunę od razu zabrałam z nami:lol: Jutro jej wynagrodzę dzisiejszy dzień i zabiorę na długi popołudniowy spacer:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']skończyłam o 15.30 i poszłam z mamą do miasta to Lunę od razu zabrałam z nami:lol: Jutro jej wynagrodzę dzisiejszy dzień i zabiorę na długi popołudniowy spacer:lol:[/QUOTE]

O ile was nie zaleje :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas 11'C,siąpi i pizga:diabloti:
na kursie było całkiem zabawnie,aż się popłakałam ze śmiechu z taką dziewczyną co obok mnie siedzi:evil_lol: kawę tam mamy,herbatkę i ciastka ...tylko nudne to jest tyle godzin pracować na Wordzie omawiając każdą funkcję już trzeci dzień.
Luna zbiera na spacerach po 3-4 kleszcze...ryczeć mi się chce, normalnie wysyp jakiś tego g*wna:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)

u nas 11'C,siąpi i pizga:diabloti:
na kursie było całkiem zabawnie,aż się popłakałam ze śmiechu z taką dziewczyną co obok mnie siedzi:evil_lol: kawę tam mamy,herbatkę i ciastka ...tylko nudne to jest tyle godzin pracować na Wordzie omawiając każdą funkcję już trzeci dzień.
Luna zbiera na spacerach po 3-4 kleszcze...ryczeć mi się chce, normalnie wysyp jakiś tego g*wna:placz:[/QUOTE]

super że miło spędzasz czas ;)

no ostatnio to sie co chwile słyszy o tych paskudach :shake:

Guest wolfheart
Posted

wolałabym robić inne rzeczy przez te 8h,ale płacą mi za to:diabloti:

Lunka jest grzeczna zostając w domu z moją mamą,ale nie wychodzi na dwór,ona nawet jak jesteśmy wszyscy na dworze to wyrywa się jak ja odejdę chociaż parę metrów i ją zostawię z mamą czy siostrą:roll: Może lękliwe psy tak mają,że ufają tylko przewodnikowi...