Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Karmi jest piwem z zaw.0,5% alk. I jest piwem bezalkoholowym ;)
Jeżeli Radler ma 0,0% alk., to nie zawiera chmielu. Jeśli nie ma chmielu, to nie jest piwem :eviltong:

A ja w necie znalazłam, że Warka Radler ma 2% alk.
[URL]http://gameplay.pl/galeria/ilustracja/68_105293921.jpg[/URL][/QUOTE]

Tak ale to jest inna warka radler ;) całkiem inna puszka ;)

Posted

[quote name='kalyna']buuu a ja mam taką ochotę na piwo.. a w domu ani grama :placz:
a tu w galerii taki piwny temat :shake:[/QUOTE]

Musisz sobie zrobić zapas w domu, jak prawdziwy alkoholik :diabloti:

Cześć Marta :)

Guest wolfheart
Posted

hej :)

od 7.00 do 13.00 byłam z Luną na dworze:diabloti:
wyszłyśmy na spacerek ,później doszła do nas moja mama i poszłyśmy do miasta itp i wracając ja poszłam z Luną znów do lasu i tak wyszło,że dopiero o 13.00 do domu wróciłyśmy:p

Guest wolfheart
Posted

22'C od jutra niby grad ma być i burze:cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']22'C od jutra niby grad ma być i burze:cool3:[/QUOTE]

To u mnie nadal 28 stopni ;) i niebo czyściutkie wiec na pewno na deszcz ani na burze się nie zapowiada :)

Guest wolfheart
Posted

mnie szlag trafia jak idę lasem w takie ciepło,komary nade mną latają,muchy brzęczą,pajęczyny są wszędzie....:placz:

Guest wolfheart
Posted

farba mi się zmyła z włosów,znów mam dziwny kolor ni to brąz ni rudy:roll: coś mnie stale korci na rozjaśnienie,ale pewna nie jestem...

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie szlag trafia jak idę lasem w takie ciepło,komary nade mną latają,muchy brzęczą,pajęczyny są wszędzie....:placz:[/QUOTE]
w tym roku za długo ciepło nie bedzie wiec nie ma co narzekać ;)

[quote name='marta.k9080']farba mi się zmyła z włosów,znów mam dziwny kolor ni to brąz ni rudy:roll: coś mnie stale korci na rozjaśnienie,ale pewna nie jestem...[/QUOTE]

ja bym na Twoim miejscu nie rozjaśniała , strasznie sobie włosy zniszczysz a "naprawić" je później to masakra ;)

Guest wolfheart
Posted

no wiem,ale chce mi się jakiejś zmiany:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']no wiem,ale chce mi się jakiejś zmiany:roll:[/QUOTE]

w takim razie moze i bym sie skusiła na rozjaśnienie ale tylko u fryzjera , na własną rękę bym nie próbowała na pewno :shake:

Guest wolfheart
Posted

sama nie wiem co zrobić z tymi włosami:shake:
jako dziecko byłam blondynką i tak se pomyślałam ,że po latach wrócę do blondu:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']sama nie wiem co zrobić z tymi włosami:shake:
jako dziecko byłam blondynką i tak se pomyślałam ,że po latach wrócę do blondu:evil_lol:[/QUOTE]

Ale że taką "białą" blondynką jesteś ? :crazyeye: