Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hejka :)
jutro jeszcze dzielnicowy pójdzie do tych kłamców.Co będzie dalej nie wiem,ale może wytoczę sprawę cywilną.Bo mam dowody,ze ten osobnik wcześniej dręczył inną sąsiadkę z naszego bloku:razz:

U nas pada co chwilę,ale jest ciepło.Rano jak spacerowałyśmy to okropnie padało,wróciłyśmy przemoczone i brudne:diabloti:

Posted

Pewnie z takimi nie ma co się cackać ;)

u mnie rano lało , nawet zmokłam jak jechałam do pracy a teraz słonce tak wali w okna ze nie widze prawie co piszę ;)

Guest wolfheart
Posted

oni mają tu opinię kłamców,awanturników i takich ogólnie specyficznych ludzi :evil_lol: gardzić takim należy ot co.

Guest wolfheart
Posted

heej :)

był dzisiaj u nas dzielnicowy i sprawa się skończyła.Wiadomo ,ze ja mówiłam prawdę :) Nawet sąsiad który niy przyjazni sie z tamtymi,poświadczył na moją korzyść:p. Ale idę sobie jeszcze w Pn do adwokata,bo są darmowe porady prawne u nas w mieście w poniedziałki,wiec pójdę tak na wszelki wypadek:lol:

U nas przepaduje co chwilę tak jak wczoraj,rano byłyśmy z Rokim na spacerku,a niedawno wróciłyśmy z drugiego.
Kupiłam Lunie ogromne ćwiartki z kurczaka,akurat promocja w PoloMarkecie była:p

Guest wolfheart
Posted

hej :)

cały dzień padało,a teraz słonecznie jest:evil_lol: tosty se zrobiłam na kolację,dawno ich nie jadłam,a Luna zajada się tłustymi ćwiartkami:p

Posted

My dzisiaj mielismy i ulewy i deszcze i sloneczko , pełen pakiet , przez cala droge w tą i w tamtą stronę to lało to siweciło slonce , na wystawie na szczescie nie padało ;)

tosta bym se zjadła ;)

Guest wolfheart
Posted

za późno już zjadłam oba:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

pizze też mam ale taką mrożoną:eviltong: