Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Baski_Kropka']A co Luncias ma problem z grupą ludzi i miastem?
My też nad tym jeszcze pracujemy.

Zazdroszczę, że możesz puścić ją tam gdzie jest trop zwierzyny... u nas w momencie Dex podejmuje trop i leci gdzie go nos zawiedzie :)
Ale psiura widać, że mega zadowolona :D[/QUOTE]

Luna swego czasu wpadała w panikę na mieście:roll:
Ależ moja Luna ściga wszystko co żyje:diabloti:ale akurat tam już zwierzaków nie było więc trop się po czasie urwał.

Hej Wszystkim,
u nas nadal chłodno,ale wiecie że ja tak lubię :)
Luna wybiegana z kolegą i drugi spacer też już zaliczyłyśmy:)

Guest wolfheart
Posted

Luna masakruje kartonik po butach,w środku ukryłam smaczki:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

3h to w sam raz:p

Mam dość gotowania dla Luny,ale ona marudzi na surowe:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']3h to w sam raz:p

Mam dość gotowania dla Luny,ale ona marudzi na surowe:placz:[/QUOTE]

Moja surowe uwielbia i jadłaby cały czas :loveu:

Magda 3h zaszalałaś ;) Ale z mężem to nie dziwota :p

Guest wolfheart
Posted

Luna jest wybredna:watpliwy: a podawanie surowego byłoby wygodniejsze i szybsze niż ciągłe gotowanie:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna jest wybredna:watpliwy: a podawanie surowego byłoby wygodniejsze i szybsze niż ciągłe gotowanie:roll:[/QUOTE]

No fakt to jest wygodniejsze. Luna musi być bardzo wybredna jak surowe jej nie pasi, moje raz dwa zjadają ;)

Posted

[quote name='marta1624']
Magda 3h zaszalałaś ;) Ale z mężem to nie dziwota :p[/QUOTE]

Ja spacerowałam z psem i czasem z Theosiem, a Bogdan jeździł na quadzie :evil_lol:
Potem jeszcze przyjechał kolega z synem i ich psem, więc te 3h szybko minęły ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']No fakt to jest wygodniejsze. Luna musi być bardzo wybredna jak surowe jej nie pasi, moje raz dwa zjadają ;)[/QUOTE]

mogłabym podać jej surowe i albo zje albo będzie głodna:diabloti: tylko obawiam się że raczej zamarudzi i będzie głodna :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja spacerowałam z psem i czasem z Theosiem, a Bogdan jeździł na quadzie :evil_lol:
Potem jeszcze przyjechał kolega z synem i ich psem, więc te 3h szybko minęły ;)[/QUOTE]

No w takim towarzystwie to na pewno :)

Posted

[quote name='marta.k9080']mogłabym podać jej surowe i albo zje albo będzie głodna:diabloti: tylko obawiam się że raczej zamarudzi i będzie głodna :roll:[/QUOTE]

Tora potrafi 3 dni nie jeść, ale mnie to już nie rusza :diabloti:

[quote name='marta1624']No w takim towarzystwie to na pewno :)[/QUOTE]

I nawet będą zdjęcia :p

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czy ona nie surowego je bo jej nie smakuje ,czy nie je z lenistwa,bo gotowane łatwiej zjeść niż surowe:roll:

Posted

[quote name='marta1624']To będę czekać ;)

Kaja też nieraz nie je obiadu, ale trudno. Rano dostaje to z wczoraj :lol:[/QUOTE]

To sobie trochę poczekasz :diabloti:

Ja robię tak samo ;) 15 min. i jak nie zje to chowam do lodówki i dostaje w kolejnej porze posiłku ;) Jak nie zje, to znowu chowam :diabloti: Maksymalnie ile wytrzymała, to dwie doby i się poddała :diabloti:
Tylko teraz jak byliśmy w PL to 3 dni strajkowała, ale to dlatego, że my ciągle gdzieś jechaliśmy, ona zostawała z teściami i tęskniła za nami :( Zawsze to w PL przerabiamy :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']To sobie trochę poczekasz :diabloti:

Ja robię tak samo ;) 15 min. i jak nie zje to chowam do lodówki i dostaje w kolejnej porze posiłku ;) Jak nie zje, to znowu chowam :diabloti: Maksymalnie ile wytrzymała, to dwie doby i się poddała :diabloti:
Tylko teraz jak byliśmy w PL to 3 dni strajkowała, ale to dlatego, że my ciągle gdzieś jechaliśmy, ona zostawała z teściami i tęskniła za nami :( Zawsze to w PL przerabiamy :roll:[/QUOTE]

Biedną Torę pańciostwo zostawiało na pastwę losu :placz: Tak poważnie to jak jestem w szkole 12h to Kaja też nic nie je, czeka aż przyjdę. I taka smutna chodzi :roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna też się smuci jak wyjdę chociaż na pół godziny:roll:

Posted

[quote name='marta1624']Biedną Torę pańciostwo zostawiało na pastwę losu :placz: Tak poważnie to jak jestem w szkole 12h to Kaja też nic nie je, czeka aż przyjdę. I taka smutna chodzi :roll:[/QUOTE]

Nie moja wina, że w PL nawet do pierdzielonego sklepu z psem nie można wejść :mad: A w aucie jej nie zostawię, tym bardziej, że całe 2 tyg. miałam po około 23 stopnie, więc w aucie było ponad 30'C :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie moja wina, że w PL nawet do pierdzielonego sklepu z psem nie można wejść :mad: A w aucie jej nie zostawię, tym bardziej, że całe 2 tyg. miałam po około 23 stopnie, więc w aucie było ponad 30'C :roll:[/QUOTE]

No u mnie był taki inteligent, co psa zostawił w aucie pod biedronką :angryy: Przyjechała policja w momencie jak wychodził, i na mandacie się skończyło.

Zależy od miasta, u mnie z psem można do kilku ;)

Posted

[quote name='marta1624']No u mnie był taki inteligent, co psa zostawił w aucie pod biedronką :angryy: Przyjechała policja w momencie jak wychodził, i na mandacie się skończyło.

Zależy od miasta, u mnie z psem można do kilku ;)[/QUOTE]

Widzisz, do kilku ;) A ja tutaj mogę wejść wszędzie, oprócz sklepu spożywczego :) Ba, nawet do lodziarni/kawiarni mogę wejść z psem :p

Posted

[quote name='magdabroy']Widzisz, do kilku ;) A ja tutaj mogę wejść wszędzie, oprócz sklepu spożywczego :) Ba, nawet do lodziarni/kawiarni mogę wejść z psem :p[/QUOTE]

No u mnie do spożywczego jednego też można :p Nie wiem jak sprawa z sanepidem itp., ale chodzę często i nigdy nic nie mówili (a chodzą chyba wszyscy psiarze). Jedynie psiak na smyczy musi być. Do niespożywczych z psem wchodzę wszędzie, oprócz chińczyka ;)

Posted

[quote name='marta1624']No u mnie do spożywczego jednego też można :p Nie wiem jak sprawa z sanepidem itp., ale chodzę często i nigdy nic nie mówili (a chodzą chyba wszyscy psiarze). Jedynie psiak na smyczy musi być. Do niespożywczych z psem wchodzę wszędzie,[B] oprócz chińczyka[/B] ;)[/QUOTE]

A co, boisz się, że przerobi Ci psa na potrawkę? :diabloti: