Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A co Luncias ma problem z grupą ludzi i miastem? My też nad tym jeszcze pracujemy. Zazdroszczę, że możesz puścić ją tam gdzie jest trop zwierzyny... u nas w momencie Dex podejmuje trop i leci gdzie go nos zawiedzie :) Ale psiura widać, że mega zadowolona :D[/QUOTE] Luna swego czasu wpadała w panikę na mieście:roll: Ależ moja Luna ściga wszystko co żyje:diabloti:ale akurat tam już zwierzaków nie było więc trop się po czasie urwał. Hej Wszystkim, u nas nadal chłodno,ale wiecie że ja tak lubię :) Luna wybiegana z kolegą i drugi spacer też już zaliczyłyśmy:) Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 No to dzionek udany ;) U mnie też dzisiaj zabiegana jestem, pół dnia na rowerze z kolegami Kajki, a drugie pół spacer z kol :) Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Luna masakruje kartonik po butach,w środku ukryłam smaczki:diabloti: Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 A ja jestem po 3h spacerku z Torą, młodym i mężem :) Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 3h to w sam raz:p Mam dość gotowania dla Luny,ale ona marudzi na surowe:placz: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta.k9080']3h to w sam raz:p Mam dość gotowania dla Luny,ale ona marudzi na surowe:placz:[/QUOTE] Moja surowe uwielbia i jadłaby cały czas :loveu: Magda 3h zaszalałaś ;) Ale z mężem to nie dziwota :p Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Luna jest wybredna:watpliwy: a podawanie surowego byłoby wygodniejsze i szybsze niż ciągłe gotowanie:roll: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna jest wybredna:watpliwy: a podawanie surowego byłoby wygodniejsze i szybsze niż ciągłe gotowanie:roll:[/QUOTE] No fakt to jest wygodniejsze. Luna musi być bardzo wybredna jak surowe jej nie pasi, moje raz dwa zjadają ;) Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624'] Magda 3h zaszalałaś ;) Ale z mężem to nie dziwota :p[/QUOTE] Ja spacerowałam z psem i czasem z Theosiem, a Bogdan jeździł na quadzie :evil_lol: Potem jeszcze przyjechał kolega z synem i ich psem, więc te 3h szybko minęły ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624']No fakt to jest wygodniejsze. Luna musi być bardzo wybredna jak surowe jej nie pasi, moje raz dwa zjadają ;)[/QUOTE] mogłabym podać jej surowe i albo zje albo będzie głodna:diabloti: tylko obawiam się że raczej zamarudzi i będzie głodna :roll: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='magdabroy']Ja spacerowałam z psem i czasem z Theosiem, a Bogdan jeździł na quadzie :evil_lol: Potem jeszcze przyjechał kolega z synem i ich psem, więc te 3h szybko minęły ;)[/QUOTE] No w takim towarzystwie to na pewno :) Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta.k9080']mogłabym podać jej surowe i albo zje albo będzie głodna:diabloti: tylko obawiam się że raczej zamarudzi i będzie głodna :roll:[/QUOTE] Tora potrafi 3 dni nie jeść, ale mnie to już nie rusza :diabloti: [quote name='marta1624']No w takim towarzystwie to na pewno :)[/QUOTE] I nawet będą zdjęcia :p Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 nie wiem czy ona nie surowego je bo jej nie smakuje ,czy nie je z lenistwa,bo gotowane łatwiej zjeść niż surowe:roll: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='magdabroy'] I nawet będą zdjęcia :p[/QUOTE] To będę czekać ;) Kaja też nieraz nie je obiadu, ale trudno. Rano dostaje to z wczoraj :lol: Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624']To będę czekać ;) Kaja też nieraz nie je obiadu, ale trudno. Rano dostaje to z wczoraj :lol:[/QUOTE] To sobie trochę poczekasz :diabloti: Ja robię tak samo ;) 15 min. i jak nie zje to chowam do lodówki i dostaje w kolejnej porze posiłku ;) Jak nie zje, to znowu chowam :diabloti: Maksymalnie ile wytrzymała, to dwie doby i się poddała :diabloti: Tylko teraz jak byliśmy w PL to 3 dni strajkowała, ale to dlatego, że my ciągle gdzieś jechaliśmy, ona zostawała z teściami i tęskniła za nami :( Zawsze to w PL przerabiamy :roll: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='magdabroy']To sobie trochę poczekasz :diabloti: Ja robię tak samo ;) 15 min. i jak nie zje to chowam do lodówki i dostaje w kolejnej porze posiłku ;) Jak nie zje, to znowu chowam :diabloti: Maksymalnie ile wytrzymała, to dwie doby i się poddała :diabloti: Tylko teraz jak byliśmy w PL to 3 dni strajkowała, ale to dlatego, że my ciągle gdzieś jechaliśmy, ona zostawała z teściami i tęskniła za nami :( Zawsze to w PL przerabiamy :roll:[/QUOTE] Biedną Torę pańciostwo zostawiało na pastwę losu :placz: Tak poważnie to jak jestem w szkole 12h to Kaja też nic nie je, czeka aż przyjdę. I taka smutna chodzi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Luna też się smuci jak wyjdę chociaż na pół godziny:roll: Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624']Biedną Torę pańciostwo zostawiało na pastwę losu :placz: Tak poważnie to jak jestem w szkole 12h to Kaja też nic nie je, czeka aż przyjdę. I taka smutna chodzi :roll:[/QUOTE] Nie moja wina, że w PL nawet do pierdzielonego sklepu z psem nie można wejść :mad: A w aucie jej nie zostawię, tym bardziej, że całe 2 tyg. miałam po około 23 stopnie, więc w aucie było ponad 30'C :roll: Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='magdabroy']Nie moja wina, że w PL nawet do pierdzielonego sklepu z psem nie można wejść :mad: A w aucie jej nie zostawię, tym bardziej, że całe 2 tyg. miałam po około 23 stopnie, więc w aucie było ponad 30'C :roll:[/QUOTE] No u mnie był taki inteligent, co psa zostawił w aucie pod biedronką :angryy: Przyjechała policja w momencie jak wychodził, i na mandacie się skończyło. Zależy od miasta, u mnie z psem można do kilku ;) Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624']No u mnie był taki inteligent, co psa zostawił w aucie pod biedronką :angryy: Przyjechała policja w momencie jak wychodził, i na mandacie się skończyło. Zależy od miasta, u mnie z psem można do kilku ;)[/QUOTE] Widzisz, do kilku ;) A ja tutaj mogę wejść wszędzie, oprócz sklepu spożywczego :) Ba, nawet do lodziarni/kawiarni mogę wejść z psem :p Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='magdabroy']Widzisz, do kilku ;) A ja tutaj mogę wejść wszędzie, oprócz sklepu spożywczego :) Ba, nawet do lodziarni/kawiarni mogę wejść z psem :p[/QUOTE] No u mnie do spożywczego jednego też można :p Nie wiem jak sprawa z sanepidem itp., ale chodzę często i nigdy nic nie mówili (a chodzą chyba wszyscy psiarze). Jedynie psiak na smyczy musi być. Do niespożywczych z psem wchodzę wszędzie, oprócz chińczyka ;) Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='marta1624']No u mnie do spożywczego jednego też można :p Nie wiem jak sprawa z sanepidem itp., ale chodzę często i nigdy nic nie mówili (a chodzą chyba wszyscy psiarze). Jedynie psiak na smyczy musi być. Do niespożywczych z psem wchodzę wszędzie,[B] oprócz chińczyka[/B] ;)[/QUOTE] A co, boisz się, że przerobi Ci psa na potrawkę? :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']A co, boisz się, że przerobi Ci psa na potrawkę? :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie, lepiej losu nie kusić :diabloti: (a tak na serio to jest zakaz) Quote
Recommended Posts