Guest wolfheart Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dopiero jak wezmę prysznic to przestaję się denerwować:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Dzień dobry Luniaste :) A u mnie chyba cały rok można kupić preparaty na owady :hmmmm: Quote
Baski_Kropka Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ja kupiłam w tym sezonie Foresto, w końcu można było go dostać! Na razie jestem zachwycona :D Nie śmierdzi, w sumie w ogóle jej nie czuć, jedynie delikatnie takim jak by olejkiem migdałowym! Mam nadzieje że się sprawdzi i będzie chroniła kudłacza odpowiednio przed pasożytami :) Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas tez są cały rok dostępne ;)[/QUOTE] U mnie też można kupić :p Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 no hej :) mamy 14'C komar na mnie usiadł i łaził po mnie kleszcz,strzepnęłam go z prędkością światła i chyba wyglądałam przy tym jakby poraził mnie prąd:diabloti: także,wiosno pie** się:placz: zimno,lód,śnieg ,mróz to jest to,zimo wróć!kocham cię:placz: Luna dostała dzisiaj głupawkę,wszystko co żyje musiało przed nią dosłownie spier*alac :diabloti: Padła po 2h biegania bez przerwy,nie wiem jak ona to robi:evil_lol: Jem chipsy,Wiejskie Ziemniaczki-pomidor malinowy:p Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='magdabroy']Znowu chipsy :flaming:[/QUOTE] mniam:diabloti: sprzedałam Juliusy:p Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 To miałaś akcje z kleszczem :shake: A Lunka może mieć gorszy dzień, jak każda kobieta :lol: Za pieniądze z Juliusów kupiłaś dużo paczek chipsów? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 no fuj,okropnie się ich brzydzę:placz: gorszy...nieee ona tylko miała trochę więcej energii:diabloti: raczej odłożę na skórzany komplet smycz+obroża:p Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Tylko trochę więcej energii? To ja wolę nie wiedzie jak dużo ma energii po np. 2 dniach krótkich spacerków :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='marta1624']Tylko trochę więcej energii? To ja wolę nie wiedzie jak dużo ma energii po np. 2 dniach krótkich spacerków :evil_lol:[/QUOTE] a co to krótkie spacery?:diabloti: bo my tylko długie mamy:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='marta.k9080']a co to krótkie spacery?:diabloti: bo my tylko długie mamy:diabloti:[/QUOTE] Dobrze wam :) Kaja ma co drugi weekend 0 spacerów, bo ja w szkole siedzę cały dzień :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ehh jak zwykle nie ma wszystkiego co chcę w jednym sklepie :roll: potrzebny mi łańcuszek zaciskowy(bo stary jest już brzydki),adresówka grawerowana i może jeszcze jeden kaganiec ,a nie bardzo chcę trzy razy płacić za wysyłkę:roll: Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='marta.k9080']ehh jak zwykle nie ma wszystkiego co chcę w jednym sklepie :roll: potrzebny mi łańcuszek zaciskowy(bo stary jest już brzydki),adresówka grawerowana i może jeszcze jeden kaganiec ,a nie bardzo chcę trzy razy płacić za wysyłkę:roll:[/QUOTE] Znam ten ból. Na szczęście obroże/szelki biorę w hand-made (różne firmy, ale jak już zamawiam to kilka:)), adresówki mam takie plastikowe beczułki (chciałam więcej, ale się skończyły :shake:), a kaganiec od diabełkowej :p Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 łańcuszki wymieniam co jakiś czas,są niedrogie bo 10zł,ale niestety z czasem brzydną:evil_lol:te beczułki też kupowałam,ale o wiele lepiej będzie wyglądała grawerowana adresówka;) kagańce chcę dwa w razie jak jeden wypiorę czy coś ;) Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='marta.k9080']łańcuszki wymieniam co jakiś czas,są niedrogie bo 10zł,ale niestety z czasem brzydną:evil_lol:te beczułki też kupowałam,ale o wiele lepiej będzie wyglądała grawerowana adresówka;) kagańce chcę dwa w razie jak jeden wypiorę czy coś ;)[/QUOTE] To chcesz drugi skórzany? Ja adresówki mam takie i takie, ale beczułki kupowałam po niecałe 2zł, a zaskoczyły mnie tym że ani jedna się nie rozkręciła ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 może metalowo-skórzany,nie są drogie ,a jestem ciekawa jakby Lunie pasował :diabloti: [url]http://dino.pl/resize_image3.php?image=images/zdjecia/5_3_3314.jpg[/url] te beczułki szybko się nam niszczą,bo Luna biega po krzakach,skacze w błoto,włazi w gnój i inne takie ekstremalne rozrywki:diabloti: a ja lubię jak ona ma wszystko takie nowe i ładne:p Quote
łamAga Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ja mialam taki do Nerona , miałam przez niego same since na nogach ;) Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Taki metalowy ja mam i nie polecam :shake: W zimę moja nie dawała sobie go założyć, bo jej jęzor przymarzał i śniegu nie dało się jeść, a w lato na słońcu jest strasznie gorący :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja mialam taki do Nerona , miałam przez niego same since na nogach ;)[/QUOTE] Luna raczej mnie nie obije,bo ona biegnie przed siebie do lasu i nie zaczepia mnie wtedy;)a w lesie kagańca nie nosi. Quote
Recommended Posts