Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dopiero jak wezmę prysznic to przestaję się denerwować:evil_lol:

Posted

Ja kupiłam w tym sezonie Foresto, w końcu można było go dostać! Na razie jestem zachwycona :D Nie śmierdzi, w sumie w ogóle jej nie czuć, jedynie delikatnie takim jak by olejkiem migdałowym!
Mam nadzieje że się sprawdzi i będzie chroniła kudłacza odpowiednio przed pasożytami :)

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

mamy 14'C
komar na mnie usiadł i łaził po mnie kleszcz,strzepnęłam go z prędkością światła i chyba wyglądałam przy tym jakby poraził mnie prąd:diabloti: także,wiosno pie** się:placz:
zimno,lód,śnieg ,mróz to jest to,zimo wróć!kocham cię:placz:

Luna dostała dzisiaj głupawkę,wszystko co żyje musiało przed nią dosłownie spier*alac :diabloti: Padła po 2h biegania bez przerwy,nie wiem jak ona to robi:evil_lol:

Jem chipsy,Wiejskie Ziemniaczki-pomidor malinowy:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Znowu chipsy :flaming:[/QUOTE]

mniam:diabloti:

sprzedałam Juliusy:p

Guest wolfheart
Posted

no fuj,okropnie się ich brzydzę:placz:
gorszy...nieee ona tylko miała trochę więcej energii:diabloti:
raczej odłożę na skórzany komplet smycz+obroża:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Tylko trochę więcej energii? To ja wolę nie wiedzie jak dużo ma energii po np. 2 dniach krótkich spacerków :evil_lol:[/QUOTE]

a co to krótkie spacery?:diabloti: bo my tylko długie mamy:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a co to krótkie spacery?:diabloti: bo my tylko długie mamy:diabloti:[/QUOTE]

Dobrze wam :) Kaja ma co drugi weekend 0 spacerów, bo ja w szkole siedzę cały dzień :shake:

Guest wolfheart
Posted

ehh jak zwykle nie ma wszystkiego co chcę w jednym sklepie :roll:
potrzebny mi łańcuszek zaciskowy(bo stary jest już brzydki),adresówka grawerowana i może jeszcze jeden kaganiec ,a nie bardzo chcę trzy razy płacić za wysyłkę:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ehh jak zwykle nie ma wszystkiego co chcę w jednym sklepie :roll:
potrzebny mi łańcuszek zaciskowy(bo stary jest już brzydki),adresówka grawerowana i może jeszcze jeden kaganiec ,a nie bardzo chcę trzy razy płacić za wysyłkę:roll:[/QUOTE]

Znam ten ból. Na szczęście obroże/szelki biorę w hand-made (różne firmy, ale jak już zamawiam to kilka:)), adresówki mam takie plastikowe beczułki (chciałam więcej, ale się skończyły :shake:), a kaganiec od diabełkowej :p

Guest wolfheart
Posted

łańcuszki wymieniam co jakiś czas,są niedrogie bo 10zł,ale niestety z czasem brzydną:evil_lol:te beczułki też kupowałam,ale o wiele lepiej będzie wyglądała grawerowana adresówka;)
kagańce chcę dwa w razie jak jeden wypiorę czy coś ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']łańcuszki wymieniam co jakiś czas,są niedrogie bo 10zł,ale niestety z czasem brzydną:evil_lol:te beczułki też kupowałam,ale o wiele lepiej będzie wyglądała grawerowana adresówka;)
kagańce chcę dwa w razie jak jeden wypiorę czy coś ;)[/QUOTE]

To chcesz drugi skórzany? Ja adresówki mam takie i takie, ale beczułki kupowałam po niecałe 2zł, a zaskoczyły mnie tym że ani jedna się nie rozkręciła ;)

Guest wolfheart
Posted

może metalowo-skórzany,nie są drogie ,a jestem ciekawa jakby Lunie pasował :diabloti:
[url]http://dino.pl/resize_image3.php?image=images/zdjecia/5_3_3314.jpg[/url]

te beczułki szybko się nam niszczą,bo Luna biega po krzakach,skacze w błoto,włazi w gnój i inne takie ekstremalne rozrywki:diabloti:
a ja lubię jak ona ma wszystko takie nowe i ładne:p

Posted

Taki metalowy ja mam i nie polecam :shake: W zimę moja nie dawała sobie go założyć, bo jej jęzor przymarzał i śniegu nie dało się jeść, a w lato na słońcu jest strasznie gorący :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mialam taki do Nerona , miałam przez niego same since na nogach ;)[/QUOTE]

Luna raczej mnie nie obije,bo ona biegnie przed siebie do lasu i nie zaczepia mnie wtedy;)a w lesie kagańca nie nosi.