Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):

a Ty Magda masz zjeba,,,e kubki smakowe , pierniki , wątróbka i do tego wieprzowa a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :eviltong:

Moje kubki smakowe są dobre i lubią wszystko :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

a zapomniałabym się pochwalić ,ze dzisiaj kurier dostarczył mi kurtkę z wygranej aukcji :cool1: jest super:multi:

Guest wolfheart
Posted

w sklepie dzisiaj widziałam bardzo podobną za 150zł,a ja moją kupiłam za 75:razz:

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

z rana było 0'C,a teraz jest 10'C i pizga zimny wiatr.Właśnie wróciłyśmy ze spacerku :)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no hej :)

z rana było 0'C,a teraz jest 10'C i pizga zimny wiatr.Właśnie wróciłyśmy ze spacerku :)

u nas jest 11 stopni i slońce pizga jak głupie ale na dworze jest zimno brrrrr ;)

Guest wolfheart
Posted

rano rękawiczki założyłam ,bo dłonie mi odmarzają już przy takiej temperaturze :placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
rano rękawiczki założyłam ,bo dłonie mi odmarzają już przy takiej temperaturze :placz:

już niestety trzeba nosic rękawiczki , u nas w nocy musiało być na minusie bo rano wszystko było pokryte szronem , i jak sloneczko zaczęło sie opierać na drzewach to z naszego orzecha normalnie strumienie wody leciały tak się wszystko topiło ....

Guest wolfheart
Posted

a podobno najbliższe 2tyg mają być do 17'C

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja słyszałam że nawet 22,23 stopnie mają być....

ja nie chcę już tak dużo,teraz przynajmniej Luna kleszczy nie łapie i chociaż jej nie zakropliłam

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja nie chcę już tak dużo,teraz przynajmniej Luna kleszczy nie łapie i chociaż jej nie zakropliłam

to fakt , chociaż nasze psy w tym roku nie mialy kleszczy :shake:

Guest wolfheart
Posted

Luna złapała kilka,ale jak ją zakropliłam to już ani jednego:multi:

Guest wolfheart
Posted

przyjemniej spacerować jak nie leje się na łeb,chociaż nam deszcz niestraszny:cool1:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonia w tym roku to też mało kleszczy miała :cool3: tylko 2 złapała w ciągu całych wakacji :D

najbardziej w tej jesieni to i tak wkurzają mnie spadające liście , zgrabić tego nie idzie bo mokre , tylko se znowu odcisków na łapach porobiłam :mad:

Guest wolfheart
Posted

a ja bym się pizgła z górki bo liście leżały na błoto-glinie :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a ja bym się pizgła z górki bo liście leżały na błoto-glinie :diabloti:

nooooo na takich liściach to idzie niezłego orła wywinąć :diabloti: lepiej się jedzie niż na śniegu :diabloti: