LittleMy Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no to zapisalam jednego psa na razie na szkolenie. czy ktos bedzie chodzil od 15ego wrzesnia na Kazury tez sie szkolic ? Quote
Taishi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witam. Podobno odbywają się jakieś szkolenia/działa jakaś grupa w okolicy Pola Mokotowskiego. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Ogólnie jestem zainteresowany szkoleniem grupowym najlepiej na terenie ochoty. Quote
jo_ann Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 widuje 2 grupy na polach-szczeniaczkowa i bardziej dorosla-nie podoba mi sie, i nie tylko mi:p z ciekawosci-co to jest szkolenie indywidualne w szkole Russ? trwa miesiac, pies trenuje z trenerem sam? Quote
crazydaisy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy ktoś wie co się dzieje z Russem? W okresie wakacyjnym zapisywaliśmy się na PT, który miał się rozpocząć na początku września, wcześniej jednak ktoś miał się ze mną kontaktować. Kontaktu nie było, więc sama chciałam dowiedzieć się o termin szkolenia, niestety - tel komórkowy ma zapchaną skrzynkę, a stacjonarny wyłączony. Czy ktoś ma może jeszcze jakiś inny kontakt poza tymi telefonami na stronie? Quote
martita Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zalamalam sie, gdy dzis przypadkowo znalazlam sie na szkoleniu psow na Ursynowie,a po przeczytaniu tego watka, podejrzewam, ze bylo to szkolenie prowadzone przez szkole russ...Nie wiedzialam, ze sa jeszcze chetni na tak prowadzone zajecia:crazyeye:Wojsko! Quote
mela2 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Russ szkoli na Ursynowie przy ul.Moczydłowskiej ,na takiej łączce przy lesie. Quote
michau Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='martita']Nie wiedzialam, ze sa jeszcze chetni na tak prowadzone zajecia:crazyeye:Wojsko! Napisz coś więcej, bo jestem ciekawy :) Nigdy nie miałem okazji oglądać, a tym bardziej brać udziału w tresurze psów. Kolczatki i te sprawy? Quote
WŁADCZYNI Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Martita wojsko nie jest złe - pod warunkiem że to właścicieli się ciśnie i od nich się wymaga. Bo dzięki temu robi się z nich dobrych ludzi do towarzyszenia psom;) Quote
Nicka* Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Powiedz konkretnie o co Ci chodzi. Tak się składa, że chodzimy na Ursynów do Russa ( na polu, nie daleko górki ). Nie jest to szkolenie iście pozytywne, ale bazujemy na wzmocnieniu pozytywnym. I w jakim sensie wojsko ? owszem chodzimy w szeregach, ale nie widze w tym nic dziwnego. Quote
Forest1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Właśnie mam pytanie i jakie wrażenia z tego szkolenia, bo jutro mam podpisać umowę, ale nie wiem czy jednak nie zrezygnować i do Baritusa nie zapisać się... Powiedz jakie metody, ile ludzi i kto prowadzi szkolenie jak możesz. Będę ogromnie wdzięczna. Quote
Nicka* Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Forest1 napisał(a):Właśnie mam pytanie i jakie wrażenia z tego szkolenia, bo jutro mam podpisać umowę, ale nie wiem czy jednak nie zrezygnować i do Baritusa nie zapisać się... Powiedz jakie metody, ile ludzi i kto prowadzi szkolenie jak możesz. Będę ogromnie wdzięczna. Zwróć też uwagę na to http://www.dogomania.pl/forum/f1076/trucizna-warszawa-ursynow-natolin-127973/index5.html#post11546801 jeśli chodzi Ci o ursynowskiego. W Baritusie byłyśmy w przedszkolu więc mam jako takie porównenie.Tam mają bardziej pozytywne metody, kliker itd. za to w russie ( ursynów ) już troche mniej, zależy to na jakiego szkoleniowca trafisz. I tam grupy są dość spore ( kilkanaście ), ale się szybko wykruszają. Jak masz zamiar mimo wszystko na Ursynów to mogę Ci powiedzieć kilka szczegółów, bo tak to nie ma sensu, bo każdy ma inne metody, nawet jeśli pracują w tym samym ośrodku. Quote
Recommended Posts