Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
No niestety Berni nie ma jeszcze domu... A rośnie szybko... Sama w boksie siedzi, nie ma sie z kim pobawić... Ta charakterna dama powinna szybko trafić do domu, marnuje się w hotelu...

dokladnie... a energia ja roznosi...

Posted

karusiap dziekuje za zdjecia:loveu: od razu widac, ze ciocia Mariola pieknie ja wyczesuje:)
cale szczescie kwarantanna po szczepieniu Bernisi konczy sie za 4 dni (czyli akurat po swietach), wiec bedzie juz mogla hasac po trawce, a nie tylko po pawilonie, choc 'wpadanie' miedzy worki z karma jest jej zdecydowanie ulubionym zajeciem:evil_lol:
Kiwi dziekujemy za kundla:)

Posted

Bernisa zaczela wychodzic juz na polko, wiec jak tylko pogoda sie polepszy bedzie mogla wygrzewac sie na slonku:)

Mialam pare tel z allegro w sprawie suni, ale...bez komentarza...

Posted

dziewczyny gdzie Berni się aktualnie znajduje??? w hotelu czy w DT???
Będe dziś rozmawić z P. Magdą Hejdą, bo miałam iść z Yoko, do programu ale znalazłam już jej dom, i jeśli Pani Magda się zgodzi to może wzięła bym ją w miejsce Yoko.
Tylko ważne jest tyo, zebyście mi napisały coś więcej o malej...wiek charakter, jej historię (to najważniejsze)

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny gdzie Berni się aktualnie znajduje??? w hotelu czy w DT???
Będe dziś rozmawić z P. Magdą Hejdą, bo miałam iść z Yoko, do programu ale znalazłam już jej dom, i jeśli Pani Magda się zgodzi to może wzięła bym ją w miejsce Yoko.
Tylko ważne jest tyo, zebyście mi napisały coś więcej o malej...wiek charakter, jej historię (to najważniejsze)

Berni jest w hotelu w Lednicy...
Ja moge o niej tylko tyle powiedzieć, że jak każdy szczeniak jest pełna energii... ale ponad wszystko ceni kontakt z człowiekiem, zamiast biegać woli się wtulić i oddać pieszczotom... :loveu:

Posted

Berni wyciagnelysmy z Olkusza w tragicznym stanie. Miala lyse tylne lapy, a poduszeczki napuchniete i gorace. Wet powiedzial, ze to od trzymania psa w zlych warunkach...Rzeczywiscie - cieplo, sucho, kocyki do spania, dobra karma przywrocily mala do formy. Dziewczynka zarosla i wypiekniala:)
Bernisia ma ok. 4 mies, jest kochana, pragnaca bliskosci czlowieka madra psiczka. Doskonale dogaduje sie z innymi psami, ale tych wiekszych sie troche boi...

Asior jezeli tylko masz mozliwosc ja zabrac do programu, to bardzo dziekuje:Rose: :Rose: :Rose: Oczywiscie przywioze ja na miejsce, bo potem (w razie ewentualnych tel. musialabym jechac posprawdzac domy). Niestety swirow nie brakuje - ostatnio tez juz jechalam z nia do nowego domku, jednak jak przyjechalam na miejsce...zabralam psa i wrocilam do hotelu, mimo, ze pani bardzo chcila ja zostawic...Do tej pory czuje niesmak...

• 2 weeks later...
Posted

Berni pojechala dzis do nowego domku:multi: :loveu: :multi: Bedzie mieszkac w Krakowie ze wspaniala rodzinka, ale o szczegolach napisze karusiap, bo to ona z Madzia odwozila Barnisie. Zdjecia zrobimy w tygodniu:loveu: