Aga-ta Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jagienka napisał(a):No niestety Berni nie ma jeszcze domu... A rośnie szybko... Sama w boksie siedzi, nie ma sie z kim pobawić... Ta charakterna dama powinna szybko trafić do domu, marnuje się w hotelu... dokladnie... a energia ja roznosi... Quote
kiwi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kurcze biedna mała... wyslalam ja do kundla moze sie zmiesci... Quote
Aga-ta Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 karusiap dziekuje za zdjecia:loveu: od razu widac, ze ciocia Mariola pieknie ja wyczesuje:) cale szczescie kwarantanna po szczepieniu Bernisi konczy sie za 4 dni (czyli akurat po swietach), wiec bedzie juz mogla hasac po trawce, a nie tylko po pawilonie, choc 'wpadanie' miedzy worki z karma jest jej zdecydowanie ulubionym zajeciem:evil_lol: Kiwi dziekujemy za kundla:) Quote
Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 kurcze nie chce mi się wierzyć że tak piękny nietypowy psiak jeszcze nie znalazł domku.... Quote
Aga-ta Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Bernisa zaczela wychodzic juz na polko, wiec jak tylko pogoda sie polepszy bedzie mogla wygrzewac sie na slonku:) Mialam pare tel z allegro w sprawie suni, ale...bez komentarza... Quote
fizia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Mam nadzieję, że niedługo już będzie musiała czekać! Quote
Asior Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Karusiap pogadac z \magda Hejda o suńce??? może by ją wzięła do programu Quote
karusiap Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 to by trzeba bylo Agaty spytac,ale na pewno sie zgodzi;)tzn jesli byloby miejsce to my mamy sporo kandydatow:) Quote
Aga-ta Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 DZIEKUJE Asior:Rose: Jezeli tylko bedzie taka mozliwosc, to super:) Quote
Asior Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oczywiście :) porozmawiam z P.Magdą w programie ;) Quote
Asior Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dziewczyny wyslijcie mi na poczte oryginalnej wielkości zdjęcia suńki..... wysle do programu do P. Magdy Hejdy :) [email protected] Quote
Asior Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dziewczyny gdzie Berni się aktualnie znajduje??? w hotelu czy w DT??? Będe dziś rozmawić z P. Magdą Hejdą, bo miałam iść z Yoko, do programu ale znalazłam już jej dom, i jeśli Pani Magda się zgodzi to może wzięła bym ją w miejsce Yoko. Tylko ważne jest tyo, zebyście mi napisały coś więcej o malej...wiek charakter, jej historię (to najważniejsze) Quote
Jagienka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny gdzie Berni się aktualnie znajduje??? w hotelu czy w DT??? Będe dziś rozmawić z P. Magdą Hejdą, bo miałam iść z Yoko, do programu ale znalazłam już jej dom, i jeśli Pani Magda się zgodzi to może wzięła bym ją w miejsce Yoko. Tylko ważne jest tyo, zebyście mi napisały coś więcej o malej...wiek charakter, jej historię (to najważniejsze) Berni jest w hotelu w Lednicy... Ja moge o niej tylko tyle powiedzieć, że jak każdy szczeniak jest pełna energii... ale ponad wszystko ceni kontakt z człowiekiem, zamiast biegać woli się wtulić i oddać pieszczotom... :loveu: Quote
Aga-ta Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Berni wyciagnelysmy z Olkusza w tragicznym stanie. Miala lyse tylne lapy, a poduszeczki napuchniete i gorace. Wet powiedzial, ze to od trzymania psa w zlych warunkach...Rzeczywiscie - cieplo, sucho, kocyki do spania, dobra karma przywrocily mala do formy. Dziewczynka zarosla i wypiekniala:) Bernisia ma ok. 4 mies, jest kochana, pragnaca bliskosci czlowieka madra psiczka. Doskonale dogaduje sie z innymi psami, ale tych wiekszych sie troche boi... Asior jezeli tylko masz mozliwosc ja zabrac do programu, to bardzo dziekuje:Rose: :Rose: :Rose: Oczywiscie przywioze ja na miejsce, bo potem (w razie ewentualnych tel. musialabym jechac posprawdzac domy). Niestety swirow nie brakuje - ostatnio tez juz jechalam z nia do nowego domku, jednak jak przyjechalam na miejsce...zabralam psa i wrocilam do hotelu, mimo, ze pani bardzo chcila ja zostawic...Do tej pory czuje niesmak... Quote
Aga-ta Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 A! i jeszcze jedno, oczywiscie nie oddam jej do budy:) Quote
Asior Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nooo to wiadomo, do budy to nawet w schronisku nie dają :P Quote
Aga-ta Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Berni pojechala dzis do nowego domku:multi: :loveu: :multi: Bedzie mieszkac w Krakowie ze wspaniala rodzinka, ale o szczegolach napisze karusiap, bo to ona z Madzia odwozila Barnisie. Zdjecia zrobimy w tygodniu:loveu: Quote
Recommended Posts