Eden Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Nugat na Festiwalu Chartów w Konopiskach k/Częstochowy: Uploaded with ImageShack.us Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Troszkę mnie tu nie było, ale wyjeżdżałam i dogów też parę wysypało więc na ich wątkach byłam. Nugat świetnie się prezentuje w charcim towarzystwie Quote
docha Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 to są charty polskie długowłose? ten szary jest śliczny, wygląda w tej pozycji jak wilczarz. Quote
Eden Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Szare to charty szkockie Deerhoundy a biała to lurcher (mieszanki chartów z innymi rasowcami) suczka przygarnieta z chorzowskiego schroniska. Quote
docha Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 z tym szkockim to mogłabym się bez wstydu pomylić ;) ciekawie wyglądają te psy. Quote
_Dunaj_ Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 polskie długowłose choć nie uznane jako odmiana trafiają się, ale mają prostszą sierść, a szkockie są raczej szorstowłowse powiedziałabym że bardzo podobne do wilczarzy tylko smuklejsze, ale rodzaj sierści i umaszczenie niemal identyczne Quote
Eden Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Nugat ma szanse na dom w Warszawie Wesołej szukam osoby do wizyty PA nie znacie kogoś? Quote
docha Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Eden']Nugat ma szanse na dom w Warszawie Wesołej szukam osoby do wizyty PA nie znacie kogoś? dopiero teraz zauważyłam tę wiadomość. jeżeli to jeszcze aktualne to proponuję Mazowszankę http://www.dogomania.pl/forum/members/119183-Mazowszanka inga.mm http://www.dogomania.pl/forum/members/111197-inga-mm 3 x http://www.dogomania.pl/forum/members/74094-3-x próbuj popytać. Quote
Eden Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 wizyta już załatwiona :-) Oby wszystko przebiegło dobrze dla Nugata. Quote
Eden Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Nugat już pojechał do swojego domu. Ma wspaniała "mamę" Pania Monikę a jako dodatek dom z duzym ogrodem> :-) Oby innym bidom też udało się znależć tak wspaniały dom ! Quote
docha Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 przyjechali po niego z Warszawy? będzie kontakt i zdjęcia? jak się zachowywał? bądź co bądź to przyzwyczaił się do Lenki. Nugat, niech ci się chłopie szczęści w nowym domku!!!!! Quote
Eden Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Jak mógl się zachowywać, niepewny, rozkojarzony ale Pani Monika dawała smaczki i ciepłe slowa i chłopak się ciutkę przekonał. Kontakt zapewniony, będą zdjęcia, maile i Pani Monika zarejestruje się na charcim forum. Ja juz dzwoniłam i pytałam jak Nugat znosi rozstanie i wiecie co....bardzo dobrze....zdrajca jeden ;-) wiedziałam że pokocha Panią Monikę, czulam jego spokój przy odjeździe. Będzie tam szczęśliwy a to najważniejsze. Quote
Recommended Posts