kate_m. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Monalisa4']Piszę w Imieniu Hodowcy i właścicielki Gratki Jamnika Czy dostanie zgodę na skopiowanie zdjęcia i wstawienia na swojej stronie internetowej!. Lub jeśli można prosić o fotki na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [URL]http://jamniki.w8w.pl/[/URL][/QUOTE] Tak, oczywiście zdjęcia można skopiować i zamieścić na stronie. Bardzo mi się ten maluch spodobał :-) Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 moje też nieźle :) sznaucery miniaturowe cz-sr JET LI Mengo Celebration - BOB Puppy IIBIS Puppy FIONKA FANTASIA Nadpilickie Bestyjki - CWC CACIB INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki - dosk. I (klasa weteranów, ur. 28.01.1999) FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - dosk. II/4 Quote
lilix4 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Gratulacje dla wszystkich w 1 dzień miałam krajową wystawę klubu pudla TOCZKA Morelowa Radość dosk1,CWC,BOS(Zwycięzca krajowej wystawy klubu pudla) a na CACIB-ie TOCZKA Morelowa Radość dosk1,CWC,BOS,CACIB Quote
izabela.szczepaniak Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wiem, że już trochu czasu upłyneło od wystawy ale jeszcze wkleje swoje fotki [URL]http://foto.onet.pl//cg53f,wo4xogduxcwm,u4yt4,u.html#u4yt4[/URL] Quote
bety Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Czy ktoś byłby tak miły i podał mi stawkę Eurasierów (gr V FCI) - były tylko dwie sztuki. Pzdr Quote
kate_m. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Eurasier: Były zgłoszone dwa samce, w otwartej ULVEN vom Traventhal, a w championach BRISKO vom Elfensee. Oba w rękach tego samego właściciela z Niemiec. Quote
bety Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='kate_m.']Eurasier: Były zgłoszone dwa samce, w otwartej ULVEN vom Traventhal, a w championach BRISKO vom Elfensee. Oba w rękach tego samego właściciela z Niemiec.[/QUOTE] Ślicznie dziękuję. :) Pzdr Quote
Recommended Posts