Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzialenos napisał(a):
Ja nic nie wiem o jego chorobie w sumie też nic nie zauważyłam na spacerze prócz tego że to 14 letni psiak więc na spacery krótkie chodzi bo dalej nie pójdzie zresztą dowiem się od pracowników bo w sobotę nie było czasu za mało ludzi za dużo psów

okey,rozumiem :)

Posted

Madzialenos napisał(a):
mam nadzieje że się znajdzie :)

a może wpisać w tytule,że psiak już ma 14 latek?
to zawsze inaczej działa na ludzi,niż fakt,że jest 4 lata w schronisku.Nie wiem,takie moje zdanie:roll:

Posted

Jeśli chodzi o takie staruszeczki, to 14 letnia również jest Szaza z naszego schronu :(

Może zrobić im wspólny wątek? Dwa 14 latki czekają w schronisku, czy to już ich ostatnia przystań?

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Jeśli chodzi o takie staruszeczki, to 14 letnia również jest Szaza z naszego schronu :(

Może zrobić im wspólny wątek? Dwa 14 latki czekają w schronisku, czy to już ich ostatnia przystań?

moim zdaniem świetny pomysł :)

A napisz proszę coś więcej o suni ;)

Posted

Już wklejam tekst :)

Szaza
Blisko 14-letnia suka, u nas od 2.10.2010. Pobyt u nas jest dla niej jak wakacje w raju, ponieważ całe swoje wcześniejsze życie spędziła na zbyt krótkim łańcuchu, bez budy. Ma zdeformowaną starym, nie leczonym złamaniem przednią łapę. W bieganiu jej to zupełnie nie przeszkadza. Nie zna wcale stadnych zachowań, nie potrafi odpowiednio zaprosić drugiego psa do zabawy(podszczypuje go tylko boleśnie), a miałaby ochotę podokazywać z innymi. Nauczyła się chodzić na smyczy, ale z miernym wynikiem. Przykro patrzeć na pełnego młodzieńczej energii psa, który niczego nie umie, bo całe życie spędził uwiązany. Jest trochę szczekliwa, ale bardzo lubi ludzi. Może znajdzie dla siebie podwórko bez łańcucha????

Posted

Szaza ma bardzo smutną historię:( rozumiem,że trafiła do schroniska z interwencji? A masz może więcej jej fotek? albo stronę na której je znajdę?
jak się patrzy w jej oczka to normalnie łzy napływają....

Posted

Cioteczki kochane temat zmieniony dodana Szaza i mają wspólny wątek więcej psów nie chcę dodawać bo się zrobi zamieszanie najpierw tym znajdźmy dom na ostatnie miesiące lata życia :)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
No i wspaniale, wątek teraz jest super!! dwa starszaki czekają, domku nie mają, ale postaramy sie ze wszystkich sił to zmienić. :)

dokładnie po kolei i wyciągniemy dziadki ze schronu :)

Posted

tymuś napisał(a):
jestem na zaproszenie Beatki ponieważ na sercu leżą mi szczególnie starsze psiaki w beznadziejnych sytuacjach..........

dzięki za przybycie :)

Madzialenos napisał(a):
Cioteczki kochane temat zmieniony dodana Szaza i mają wspólny wątek więcej psów nie chcę dodawać bo się zrobi zamieszanie najpierw tym znajdźmy dom na ostatnie miesiące lata życia :)

super,niech mają staruszki na szczęście swój wątek :)