Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 W imieniu swoim i Gruniego dziękujemy bardzo :) Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Madzialenos napisał(a):Ja nic nie wiem o jego chorobie w sumie też nic nie zauważyłam na spacerze prócz tego że to 14 letni psiak więc na spacery krótkie chodzi bo dalej nie pójdzie zresztą dowiem się od pracowników bo w sobotę nie było czasu za mało ludzi za dużo psów okey,rozumiem :) Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 W 100% adopcyjny odwiedzę go choć wirtualnie :) Quote
Igiełka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jaki fajny psiak :) trzymam kciuki za najlepszy domek :) Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Igiełka napisał(a):jaki fajny psiak :) trzymam kciuki za najlepszy domek :) mam nadzieje że się znajdzie :) Quote
Nadziejka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :iloveyou:sliczny chopczyk ciociu , prosze dziewczyny o pomoc w ogloszeniach:modla: Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Madzialenos napisał(a):mam nadzieje że się znajdzie :) a może wpisać w tytule,że psiak już ma 14 latek? to zawsze inaczej działa na ludzi,niż fakt,że jest 4 lata w schronisku.Nie wiem,takie moje zdanie:roll: Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jeśli chodzi o takie staruszeczki, to 14 letnia również jest Szaza z naszego schronu :( Może zrobić im wspólny wątek? Dwa 14 latki czekają w schronisku, czy to już ich ostatnia przystań? Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Ewelinaaa']Jeśli chodzi o takie staruszeczki, to 14 letnia również jest Szaza z naszego schronu :( Może zrobić im wspólny wątek? Dwa 14 latki czekają w schronisku, czy to już ich ostatnia przystań? moim zdaniem świetny pomysł :) A napisz proszę coś więcej o suni ;) Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Już wklejam tekst :) Szaza Blisko 14-letnia suka, u nas od 2.10.2010. Pobyt u nas jest dla niej jak wakacje w raju, ponieważ całe swoje wcześniejsze życie spędziła na zbyt krótkim łańcuchu, bez budy. Ma zdeformowaną starym, nie leczonym złamaniem przednią łapę. W bieganiu jej to zupełnie nie przeszkadza. Nie zna wcale stadnych zachowań, nie potrafi odpowiednio zaprosić drugiego psa do zabawy(podszczypuje go tylko boleśnie), a miałaby ochotę podokazywać z innymi. Nauczyła się chodzić na smyczy, ale z miernym wynikiem. Przykro patrzeć na pełnego młodzieńczej energii psa, który niczego nie umie, bo całe życie spędził uwiązany. Jest trochę szczekliwa, ale bardzo lubi ludzi. Może znajdzie dla siebie podwórko bez łańcucha???? Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Szaza ma bardzo smutną historię:( rozumiem,że trafiła do schroniska z interwencji? A masz może więcej jej fotek? albo stronę na której je znajdę? jak się patrzy w jej oczka to normalnie łzy napływają.... Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ma tylko 2 zdjęcia na stronie naszego schroniska(to niewiele), zapraszam tutaj: http://schroniskowopolu.pl/szaza-3616/ Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Ewelinaaa']Ma tylko 2 zdjęcia na stronie naszego schroniska(to niewiele), zapraszam tutaj: http://schroniskowopolu.pl/szaza-3616/ ok,dzięki :) tylko 2 ale bardzo ładne ;) Quote
tymuś Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jestem na zaproszenie Beatki ponieważ na sercu leżą mi szczególnie starsze psiaki w beznadziejnych sytuacjach.......... Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 A 5letnie, które wciąż szukają domu , i cały czas siedziały w schronisku? :) Bo u mnie jest własnie takie słodkie coś: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228110-Wspania%C5%82a-suczka-Tina-od-ponad-5-lat-szuka-DS!-Pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-go-znale%C5%BA%C4%87 W razie czego zapraszam do odwiedzin :) Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Cioteczki kochane temat zmieniony dodana Szaza i mają wspólny wątek więcej psów nie chcę dodawać bo się zrobi zamieszanie najpierw tym znajdźmy dom na ostatnie miesiące lata życia :) Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 I zapraszam bardzo na wątek Tinki suni która jest w DT u Ewelinaaa :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228110-Wspania%C5%82a-suczka-Tina-od-ponad-5-lat-szuka-DS!-Pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-go-znale%C5%BA%C4%87 Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No i wspaniale, wątek teraz jest super!! dwa starszaki czekają, domku nie mają, ale postaramy sie ze wszystkich sił to zmienić. :) Quote
tymuś Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 ja zapraszam do odwiedzin innej bidy która rozmiękczyła nasze serca i dostała dom.................na zawsze!! https://www.facebook.com/events/422146144493849/426238234084640/?ref=notif¬if_t=event_mall_comment Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No i teraz wystarczy pozapraszać kochane cioteczki na wątek naszych bidulek! :) Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 To mam pytanko kto zrobiłby wydarzenie dla Gruniego i Szazy na facebook ? Quote
Madzialenos Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ewelinaaa napisał(a):No i wspaniale, wątek teraz jest super!! dwa starszaki czekają, domku nie mają, ale postaramy sie ze wszystkich sił to zmienić. :) dokładnie po kolei i wyciągniemy dziadki ze schronu :) Quote
Ewelinaaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja mam już Tinkę na FB: http://www.facebook.com/events/436450013041868/ Drugiego wydarzenia narazie nie robię :) Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 tymuś napisał(a):jestem na zaproszenie Beatki ponieważ na sercu leżą mi szczególnie starsze psiaki w beznadziejnych sytuacjach.......... dzięki za przybycie :) Madzialenos napisał(a):Cioteczki kochane temat zmieniony dodana Szaza i mają wspólny wątek więcej psów nie chcę dodawać bo się zrobi zamieszanie najpierw tym znajdźmy dom na ostatnie miesiące lata życia :) super,niech mają staruszki na szczęście swój wątek :) Quote
Recommended Posts