Estowa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Macie takie dwa z ProCanibusa z soboty. jak chcecie więcej to się postarać proszę :D Quote
Kaaasia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 http://img29.imageshack.us/img29/2504/dsc00052lm.jpg Rany, ale słodziak :loveu:. Uwielbiam bernolki. Będziemy często zaglądać :smile: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 piękna Esta, :loveu: sama myślałam o berneńczyku i chyba kolejnym psem będzie bernek:loveu: Quote
Leokadia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ale słodkie kluchy z nich kiedyś były, ale czemu psiaki tak szybko rosną no?Dawaj coś dalej ze sportów bo miło się ogląda twoje psiury w ruchu:loveu: Quote
Estowa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='justysiek']piękna Esta, :loveu: sama myślałam o berneńczyku i chyba kolejnym psem będzie bernek:loveu: tylko uważnie wybierz hodowlę :) [quote name='leónowa']Ale słodkie kluchy z nich kiedyś były, ale czemu psiaki tak szybko rosną no?Dawaj coś dalej ze sportów bo miło się ogląda twoje psiury w ruchu:loveu: już wrzucam :) [quote name='Kaaasia']Uwielbiam bernolki. Będziemy często zaglądać :smile: zapraszamy :loveu: Eściorek: Shaggy: Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja chcę, ja chcę jeszcze :multi: My też :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Miiiiiiśki :loveu: Jeszcze 9 dni i wygłaszczę Shagulca :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-DSZaEV3CmGA/UB6SWup12TI/AAAAAAAAHhY/sMtuIN2AETE/s912/IMG_1534.JPG ale wzrok :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 slicznie się prezentuje https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/64807_316945198362543_584804928_n.jpg Esta wygląda jakby ją ktoś zawiesił :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-nQx-qO83Rpo/UB6ST9TdpHI/AAAAAAAAHhI/VfuPkvapUnA/s912/IMG_1529.JPG Znajomy bernuś miał straszną dysplazję :( Quote
Estowa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Miiiiiiśki :loveu: Jeszcze 9 dni i wygłaszczę Shagulca :loveu: muszę tylko wieczorem ogarnąć nocleg, ale nieważne :loveu: [quote name='Alicja'] Znajomy bernuś miał straszną dysplazję :( to jest niestety wielka masakra u bernów :-( Na szczęście Esta ma HD-A i ED 0/0 Z serii głupich min: i się dziecko ogarnęło Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 na pewno będę wybierała bacznie, choć boję się tej dysplazji... straszna choroba, ale nie tylko berny choruja. Quote
Leokadia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Fajne foty, ale ich nigdy za dużo, więc proszę się starać dodawać z kolejnych treningów:loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ale Shaggy wydoroślał :-o piękny pies z niego :loveu::loveu: pamiętam go z forum... hmmm nie wiem którego :evil_lol: A Esta piękna w nowej fryzurce :loveu::loveu::loveu: Quote
dianusia921 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Shaggy śliczny :) A dlaczego ogoliłaś Estę ? Quote
Estowa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']na pewno będę wybierała bacznie, choć boję się tej dysplazji... straszna choroba, ale nie tylko berny choruja. Niestety, nie tylko dysplazja. Krótkie życie, nowotwory, oczy.... trzeba na wszystko zwrócić już uwagę :) [quote name='leónowa']Fajne foty, ale ich nigdy za dużo, więc proszę się starać dodawać z kolejnych treningów:loveu::loveu: Aktualnie dałam im spokój z treningami, z Shaggim za 2 tygodnie jadę na obóz agilitowy, więc mam nadzieję, na zdjęcia stamtąd :) [quote name='cockermaister']Ale Shaggy wydoroślał :-o piękny pies z niego :loveu::loveu: pamiętam go z forum... hmmm nie wiem którego :evil_lol: A Esta piękna w nowej fryzurce :loveu::loveu::loveu: No Shaggiś zmienia się w sumie z dnia na dzień :D i dziękujemy :loveu: [quote name='dianusia921']Shaggy śliczny :) A dlaczego ogoliłaś Estę ? dziękujemy :loveu: bo hodowczyni Shagga jest fryzjerką i jak byłam kiedyś Glucia zrobić na wystawę to tak napomknęła, że ścięła mamę Esty tak i od razu NIna zrobiła się chętna do zabawy i wgl (Nincia ma 9 lat, więc jak na berna sporo). Wtedy tak usiadłam i pomyślałam, że można spróbować. Napierw po ścięciu trudno było się przyzwyczaić do widoku 'łysego' psa, ale widzę ile jej to dało - wychodzi na podwórko! jest chętniejsza do zabaw i ruchu. Non i widać, ze nie jest gruba :) Jeszcze kilka: Quote
cockermaister Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Cudownie Esta wygląda bez futra :loveu: bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Leokadia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Fajne foty, będziemy czekać na te z obozu;)Fakt Esta ładnie wygląda po ścięciu, ale i tak o wiele bardziej wolę berneńczyki z dłuższym włosem:p Quote
Lucky. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 esta teraz wygląda genialnie ! :loveu: widać, że odżyła. utrzymujesz jeszcze kontakt z magdą o szili ? Quote
Estowa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 cockermaister napisał(a):Cudownie Esta wygląda bez futra :loveu: bardzo mi się podoba :loveu: Mi też się podoba, ale na zimę wraca wersja old :loveu: leónowa napisał(a):Fakt Esta ładnie wygląda po ścięciu, ale i tak o wiele bardziej wolę berneńczyki z dłuższym włosem:p też tak mówiłam póki nie przyzwyczaiłam się do berneńczyka smooth :) Jednak jak napisałam wcześniej - zima będzie w wersji rough :) Lucky. napisał(a):esta teraz wygląda genialnie ! :loveu: widać, że odżyła. utrzymujesz jeszcze kontakt z magdą o szili ? Od czasu do czasu zagadamy coś, ale to nie to co wcześniej. Quote
Kaaasia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-9OSBRx9TIAE/UB6VUYyrOZI/AAAAAAAAH28/QQdPEb0T6yA/s912/IMG_1829.JPG Estka super sportowa :loveu: Quote
Recommended Posts