Patikujek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Śliczny jest wolly:loveu: emadziolku jesteś pewna że jego rodzice to buldozki?? bo zastanawiam się czy on gdzies w rodowodzie nie ma doga:evil_lol: Quote
emdziolek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Patikujek']Śliczny jest wolly:loveu: emadziolku jesteś pewna że jego rodzice to buldozki?? bo zastanawiam się czy on gdzies w rodowodzie nie ma doga:evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] też mi takie dziwne mysli chodzą po głowie:hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Cieplutkaa. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ale piękności! :loveu: Mi szczególnie sie dogi podobają... Tak bym chciała kiedys mieć takiego olbrzymka... Jak na razie miałam wspaniała bokserke /Rucię/ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/najfajniejsza-galeria-na-dogomani-bokserka-rucia-wielorasowy-agent-zapraszaja-131619/[/URL] Kochane moje MALUTKIE :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 hehe czlowieka troche na kompie nie bylo i juz sie dowiaduje ze plota idzie o pseudo w jego domu - ladie to tak?!:mad: :lol: chwalimy sie ze w Katowicach zajelismy II miejsce i tralalallaal :lol: jestesmy dumni i to bardzo bardzo:) ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu: Quote
Patikujek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dorotko przejeba*****ś sobie właśnie, dlaczego ja nic nie wiedziałam że ty w Katowicach jestes na wystawie??? choćbym miała na wstęp pozyczke w banku wziąć to bym była Zraniłaś mnie na całego:placz::cool1::placz: Quote
Okamia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='mrowa23']hehe czlowieka troche na kompie nie bylo i juz sie dowiaduje ze plota idzie o pseudo w jego domu - ladie to tak?!:mad: :lol: chwalimy sie ze w Katowicach zajelismy II miejsce i tralalallaal :lol: jestesmy dumni i to bardzo bardzo:) ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu:[/quote] Wieści cudowne :loveu: Gratuluje A zdjęcia jakieś cudnej Fan i reszty dzieciarni to nie łaska:mad: Wnuk to Ci Dorotko cudowny rośnie :loveu: Quote
mrowa23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 heheh no jeszcze troszke... a kogo typujesz Natalia moze byc na pw bom ciekawa ;) ja juz teraz szukam osoby na warunek hodowlany dla dziewuszki- wierze ze marzenia sie spelniaja ;) przeprazam Pati nei pomyslalam zupelnie... ale my bylismy tylko na zasadzie siup na ring i siup do domu bo Frania czekala na nas, pomimo opieki psiapsielow i tak i tak bylo nam teskno do dziewuszki... zmienia sie z dia na dzien slonce zolte...a zdjecia beda jutro jak pogoda dopisze bo w domu to miejsa nawetnei ma jak im robic te zdjecia...ehhh... Pati widzisz dluzej sie widziec nei bedziemy to chetniej przyjedziesz ;) Quote
moon_light Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='mrowa23'] ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu:[/quote] ee, no to jeszcze lepiej ;). publika czeka !!...mistrzynio budowania napięcia:evil_lol: Quote
moon_light Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja odpadam z typowania, bo myślałam ze tatuś polski...a cofnelam sie kilka stron wstecz...i widze ze to jakas podroz dluzsza byla :). No nic, to poczekam jeszcze troche , lubie niespodzianki:cool1:. A kiedy dożki zaszczycą nas swoją obecnością na świecie ? Quote
mrowa23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 z polskie niet... podroz nei jakas baaaardzo daleko ale daleka ;) a planujemy tak w wielkanoc porod odbierac ;) tak kolo 15 kwietnia powinny wyjsc na swiat :loveu: Quote
mrowa23 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 pochwalimy sie naszym sloneczkiem blekitnym.... troche pracy i prosze jaka klase dziecko pokazalo na ringu- duma mnie rozpiera i jestem nieskoromna ale no co no....kazdemu czasami sie zdaza...;) [IMG]http://images40.fotosik.pl/85/9d3c7a728fbd1beamed.jpg[/IMG] Quote
Patikujek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 OOO Misio wystawiał LILI pięknie się prezentuje ciotka, i wreszcie widzę trochę tłuszczyku straciła wycałuj ją ode mnie:loveu: i pozdrów Michała:cool3: No i oczywiście resztę bandy też Quote
Okamia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nom na tej fotce to wygląda jak dostojna kobita :loveu: a nie dogowe dziecie cielakowate :loveu::evil_lol: śliczności i przy tatusiu taka grzeczna :evil_lol: Pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki :loveu::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 dziekujemy bardzo za mile slowa:oops: tylko malz jest zdolny wystawiac- ja jestem zbyt nerwowa, moge co najwyzej wystawiac buldogi :lol: na tej wystawie nam bardzo zalezalo, stawka bardzo mocna ale moje dwa slonca daly rade- spisali sie na medal (srebro:evil_lol: ) i dostalismy ocenke dosk. gdzie tylko I sunia i my dostalismy a reszta bdb... wiec jakos takos dumna jestem :lol: Quote
halbina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Mrówo, jestem beznadziejnie zakochana w całym Twoim stadku... :placz::loveu::placz: Quote
Patikujek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nie tylko ty halbinko:loveu: Mrówa a ja mam takie ciche pytanie, co robicie w weekend bo może mam dla was zajęcie Quote
mrowa23 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 a w ktory ten co bedzie? a jakie zadanie? brzmi interere, halbinko zapraszamy :) i bardzo dziekujemy za mile slowka....:oops: Quote
Patikujek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zadaniem miała być opieka nade mną przez weekend:eviltong: no ale niestety już nierealne:shake: O kwietnia prawdopodobnie (tak na 95%) zaczynam pracę taka gdzie będzie ciężko o wolne, tak tez chciałam od rodziców kasę pożyczyć i przyjechać na weekend bo potem nie wiem kiedy by mi się udało, ale niestety pokłóciłam się dość ostro dziś z rodzicami, więc to nie wchodzi w grę:placz: Quote
CASIA&ttb Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 czarne pamiętają i tęsknią... :placz: [IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f121/casia_2008/mix022.jpg[/IMG] Quote
Apbt_sól Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tio nie bull to Tapir :evil_lol: Dora ty wez wsadz lape w ta wielka pape Fany i namacaj od srodka co tam w macicy slychac :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='moon_light']bull jest boski[/quote] wypadnięty mini bull :diabloti: [IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f121/casia_2008/mix021.jpg[/IMG] PS znalazłam jeszcze cosik :loveu: [IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f121/casia_2008/mix010.jpg[/IMG] Quote
Okamia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Czarne są boskie :loveu: zwłaszcza te najmłodsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bulwy mają szkołę życia :diabloti:. Mini bull prze prze przeeee piękny:loveu: , chcialabym kiedys na zywo spotkac (jezdzicie na wystawy ?) . A Fan zrobila sliczna buzie na ost. foto. Quote
CASIA&ttb Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='moon_light']bulwy mają szkołę życia :diabloti:. Mini bull prze prze przeeee piękny:loveu: , chcialabym kiedys na zywo spotkac (jezdzicie na wystawy ?) . A Fan zrobila sliczna buzie na ost. foto.[/quote] jak tylko Demona dorośnie do wystaw(będziemy w częstochowie,lesznie,bratysława w maju i światówka później) to będzie nas widać na polskich i europejskich ringach :razz: Quote
Recommended Posts