Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Śliczny jest wolly:loveu:
emadziolku jesteś pewna że jego rodzice to buldozki?? bo zastanawiam się czy on gdzies w rodowodzie nie ma doga:evil_lol:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
też mi takie dziwne mysli chodzą po głowie:hmmmm:[/B][/COLOR]

Posted

Ale piękności! :loveu:
Mi szczególnie sie dogi podobają...
Tak bym chciała kiedys mieć takiego olbrzymka...
Jak na razie miałam wspaniała bokserke /Rucię/
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/najfajniejsza-galeria-na-dogomani-bokserka-rucia-wielorasowy-agent-zapraszaja-131619/[/URL]
Kochane moje MALUTKIE :evil_lol:

Posted

hehe czlowieka troche na kompie nie bylo i juz sie dowiaduje ze plota idzie o pseudo w jego domu - ladie to tak?!:mad: :lol:

chwalimy sie ze w Katowicach zajelismy II miejsce i tralalallaal :lol: jestesmy dumni i to bardzo bardzo:)

ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu:

Posted

Dorotko przejeba*****ś sobie właśnie, dlaczego ja nic nie wiedziałam że ty w Katowicach jestes na wystawie??? choćbym miała na wstęp pozyczke w banku wziąć to bym była

Zraniłaś mnie na całego:placz::cool1::placz:

Posted

[quote name='mrowa23']hehe czlowieka troche na kompie nie bylo i juz sie dowiaduje ze plota idzie o pseudo w jego domu - ladie to tak?!:mad: :lol:

chwalimy sie ze w Katowicach zajelismy II miejsce i tralalallaal :lol: jestesmy dumni i to bardzo bardzo:)

ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu:[/quote]

Wieści cudowne :loveu: Gratuluje
A zdjęcia jakieś cudnej Fan i reszty dzieciarni to nie łaska:mad:
Wnuk to Ci Dorotko cudowny rośnie :loveu:

Posted

heheh no jeszcze troszke... a kogo typujesz Natalia moze byc na pw bom ciekawa ;)

ja juz teraz szukam osoby na warunek hodowlany dla dziewuszki- wierze ze marzenia sie spelniaja ;)

przeprazam Pati nei pomyslalam zupelnie... ale my bylismy tylko na zasadzie siup na ring i siup do domu bo Frania czekala na nas, pomimo opieki psiapsielow i tak i tak bylo nam teskno do dziewuszki... zmienia sie z dia na dzien slonce zolte...a zdjecia beda jutro jak pogoda dopisze bo w domu to miejsa nawetnei ma jak im robic te zdjecia...ehhh...

Pati widzisz dluzej sie widziec nei bedziemy to chetniej przyjedziesz ;)

Posted

[quote name='mrowa23']

ja powiem tylko co do ojca Franowych dzieci to chcielismy sie przyznawac juz powoli bo Frania wyglada cudownie :loveu: i dzisiaj tak mi sie wydaje ze wyczulam dwie fasolki :loveu:[/quote]
ee, no to jeszcze lepiej ;). publika czeka !!...mistrzynio budowania napięcia:evil_lol:

Posted

Ja odpadam z typowania, bo myślałam ze tatuś polski...a cofnelam sie kilka stron wstecz...i widze ze to jakas podroz dluzsza byla :).

No nic, to poczekam jeszcze troche , lubie niespodzianki:cool1:.

A kiedy dożki zaszczycą nas swoją obecnością na świecie ?

Posted

z polskie niet... podroz nei jakas baaaardzo daleko ale daleka ;) a planujemy tak w wielkanoc porod odbierac ;) tak kolo 15 kwietnia powinny wyjsc na swiat :loveu:

Posted

pochwalimy sie naszym sloneczkiem blekitnym.... troche pracy i prosze jaka klase dziecko pokazalo na ringu- duma mnie rozpiera i jestem nieskoromna ale no co no....kazdemu czasami sie zdaza...;)
[IMG]http://images40.fotosik.pl/85/9d3c7a728fbd1beamed.jpg[/IMG]

Posted

OOO Misio wystawiał LILI

pięknie się prezentuje ciotka, i wreszcie widzę trochę tłuszczyku straciła

wycałuj ją ode mnie:loveu: i pozdrów Michała:cool3:

No i oczywiście resztę bandy też

Posted

Nom na tej fotce to wygląda jak dostojna kobita :loveu: a nie dogowe dziecie cielakowate :loveu::evil_lol: śliczności i przy tatusiu taka grzeczna :evil_lol:

Pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki :loveu::evil_lol:

Posted

dziekujemy bardzo za mile slowa:oops:

tylko malz jest zdolny wystawiac- ja jestem zbyt nerwowa, moge co najwyzej wystawiac buldogi :lol:

na tej wystawie nam bardzo zalezalo, stawka bardzo mocna ale moje dwa slonca daly rade- spisali sie na medal (srebro:evil_lol: ) i dostalismy ocenke dosk. gdzie tylko I sunia i my dostalismy a reszta bdb... wiec jakos takos dumna jestem :lol:

Posted

Zadaniem miała być opieka nade mną przez weekend:eviltong:
no ale niestety już nierealne:shake:
O kwietnia prawdopodobnie (tak na 95%) zaczynam pracę taka gdzie będzie ciężko o wolne, tak tez chciałam od rodziców kasę pożyczyć i przyjechać na weekend bo potem nie wiem kiedy by mi się udało, ale niestety pokłóciłam się dość ostro dziś z rodzicami, więc to nie wchodzi w grę:placz:

Posted

[quote name='moon_light']bull jest boski[/quote]

wypadnięty mini bull :diabloti:
[IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f121/casia_2008/mix021.jpg[/IMG]

PS znalazłam jeszcze cosik :loveu:
[IMG]http://i46.photobucket.com/albums/f121/casia_2008/mix010.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='moon_light']bulwy mają szkołę życia :diabloti:.

Mini bull prze prze przeeee piękny:loveu: , chcialabym kiedys na zywo spotkac (jezdzicie na wystawy ?) .
A Fan zrobila sliczna buzie na ost. foto.[/quote]

jak tylko Demona dorośnie do wystaw(będziemy w częstochowie,lesznie,bratysława w maju i światówka później) to będzie nas widać na polskich i europejskich ringach :razz: