argo Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 :) :) W zeszłym tygodniu Zachraniarka. wraz z pozostałymi uczestnikami akcji ratowniczej w Algierii, odbierała medal Benemerenti :D :modla: :D Króciutki fotoreportaż z tej uroczystości znajdziecie tutaj :roll: :hand: Quote
Mokka Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 GRATULUJEMY :angel: :angel: :angel: Zachraniarka (jak zwykle skromna) zapomniała się pochwalić :D Quote
zachraniarka Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Za to nie zapomniałam zajrzeć na Psy użytkowe i teraz tak wyglądam :o A za chwilę będe wyglądać tak :oops: :oops:, więc uciekam z moim labem na dłuuugi spacer do lasu, co by trochę ochłonąć :wink: Pozdrawiam wszystkich :D Quote
Inka Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Asiu, nie :oops: się i wracaj szybciutko odbierać spóźnione gratulacje!!!!! :laola: które jutro mam nadzieję złożyć osobiście :beerchug: a tymczasem :buzi: Inka z Misią i Asterką (której pani nie pozwoli jeszcze gratulować Hugusiowi :wink: ) Quote
aga 2 Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Asia, moje najszczersze gratulacje!!!!! Nie wiem, czy wiesz, ale my się znamy, jeszcze z placu na Spacerowej, parę razy tam byliście i ja nawet raz byłam obiektem do szukania! Ale to już było dawno... Quote
zachraniarka Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Dzięki wszystkim :D Inka ja mogę być dopiero w sobotę, mam nadzieję, że wtedy się spotkamy. Aga plac na Spacerowej wspominam bardzo miło i Huguś też.. Szkoda, że skończyły się spotkania boxeromaniaków, bo były doskonałą okazją do wizyty i zawsze znalazł sie ktoś kto się schował w pobliskim pięknym lesie. A wiadomo, że obce ludziki do pozorowania, czyli tak zwane "świeże mięsko" :evilbat: to najlepsze co może być dla psiego ratownika. Quote
Arni Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 Gratulacje... Należało sie Wam, za tyle pracy... Przynajmniej tyle :) Quote
Recommended Posts