sharka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 mogłabym otwierać, macie jakieś uwagi? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-w-budowie_Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_do-03-08?p=21107063#post21107063[/url] Quote
Malgoska Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='sharka']mogłabym otwierać, macie jakieś uwagi? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-w-budowie_Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_do-03-08?p=21107063#post21107063[/URL][/QUOTE] bardzo dziękujemy za bazarek jutro będziemy rozsyłać zaproszenia Dostałam od Sylwii 30 zł na Trufelkę, zaraz uaktualnię jej rozliczenia Quote
sharka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zapraszam na bazarro: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_do-03-08[/url] :) Quote
krakowianka.fr Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Czy mozesz napisac o kigo chodzi aby ktos inny sie nie przejechal? Klatke w koncu odzyskalas?[quote name='Ikusia']Nie wiem, jak mogłabym Trufli pomóc. Sama mam przecież Fiorda na głowie już od lutego, nie mam nawet już nadziei, że ten stan się zmieni:-(. Tyle, że Fiord jest w domu, a Trufla w hotelu tak długo, za długo!!! Ona powinna zostać zabrana do domu i przystosowana do życia w rodzinie. Nie jest to piesek super otwarty na ludzi, boi się nadal obcych, przynajmniej tak było, kiedy ją ostatni raz widziałam na żywo, ale to się mogło zmienić i na pewno by się zmieniło w nowym domu wśród mądrych i spokojnych ludzi. Jestem pełna podziwu dla Twojej decyzji o przejęciu wątku, ale i tak do tej pory dziewczyna ma opłacany hotel dzięki Tobie i innym Cioteczkom. Ja mam trochę fantów na bazarki (teraz na jeden bazar by już było chyba). Jest jeszcze dług Soniaka do pokrycia, ale jak będzie trzeba, to dam cynk u znajomych i zbiorę więcej. Tak mogę pomóc. Gdybyś tylko chciała, to dawaj znać, przekażę fanty i jakoś podzielimy dochód na najpilniejsze potrzeby. Ja mam za dużo na głowie bezdomniaków i swoich chorych domowych, żeby zająć się teraz bazarowaniem. Będę zaglądała do dziewczynki. Zapisuję wątek. Z Fiordem próbowałyśmy wiele razy w ubiegłym roku wybrać się na akcję TOZ, na której Kejsi "pracowała" , prosiłyśmy, prosiłyśmy...Raz dostałyśmy zgodę na rozdawanie ulotek Fiorda. Nie jest to taka prosta sprawa, chyba, że macie większą siłę przebicia. Ja się nie pcham, gdzie mnie nie chcą, dlatego Fiord dalej u mnie dupkę grzeje. Ostatnio z miesiąc temu dostałam zaproszenie na akcję ze szczeniakami i Ajrą. W końcu to psy TOZu. Nie skorzystałam. Szczeniaki jeszcze nie były szczepione, pewnie wszyscy ludzie chcieliby sobie poprzytulać, a ja miałabym potem (być może) chore szczeniory. Ajra ledwo zaczęła się otwierać i wyciszać. Nie mogłam jej tego zrobić. I jeszcze na dodatek byłam sama a transport sześciu zwierzaków i pilnowanie ich tam przez jedną osobę + wożenie i dźwiganie klatki to było ponad moje siły. Teraz bym skorzystała. Swoją drogą powiem Wam jeszcze, że jestem ostatnio załamana postępowaniem osób, które powinny zajmować się pieskiem, a tego nie robią. Osoba, która powinna zajmować się Soniakiem, poproszona o zwrot kontenera (mojego prywatnego, którego używała gdzieś od roku, a którego teraz przy szczeniakach potrzebuję) upomniała się o oddanie szelek, które pojechały z Mufką do nowego domu. To były szelki, które kosztowały chyba na gumetree 2 czy 3 zł - używane, sztukowane, zdezelowane. A dług za Soniaka był czterocyfrowy:placz: - dzięki Tobie Malgoska i innym już znacznie mniejszy. A ja Tą osobę tak broniłam:shake:. Cóż niektórzy wstydu nie mają. I chyba nigdy nie dorosną!!![/QUOTE] Quote
krakowianka.fr Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ok. 1 do 30 moje :) jutro powysylam :)[quote name='barb']To na początek po 30 zaproszeń ? Nie będzie za dużo ? krakowianka od 1-30; b-b 31-60, Malgoska 61-90; barb 91-120. Może być ? Jak to zrobimy swoja normę to zglaszamy na wątku i ustalamy co dalej. Chyba, że sa inne propozycje :lol: [B]I jeszcze mam pytanie (propozycję) do Cioci sharki czy widzialaby na bazarku również opcję KT ?[/B][/QUOTE] Quote
barb Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='hotelamok']Do mnie nigdy nikt o nią nie zadzwonił, jakby tak było na pewno bym albo tu powiadomiła albo Iwoniam[/QUOTE] :-( [quote name='hotelamok']17-go Trufla była na zabiegu, już prawie wszystko zagojone. Sterylizacja była u innego weta niż zazwyczaj i udało się ją zrobić za 120zł! Wszystkie formalności z Fundacją Ostatnia Szansa już załatwione. Dzięki Olena84:)[/QUOTE] Dziękujemy. :lol: Rozumiem, ze dobrze się czuje ? [quote name='paula_t']Nie pierwszy raz jest taki przypadek, że jest sporo odsłonięć telefonu i ani jedna osoba nie dzwoni :( Choć zawsze ma się ogromną nadzieję....i jest to strasznie frustrujące ;)[/QUOTE] :shake: [quote name='iwoniam'] jestem pod wrażeniem Pamiętaj Trufelko - jeśli uda mi się wyadoptować jeszcze minimum 4 pieski, które się już u mnie trochę "zasiedziały", to jedziesz do mnie. Potwierdzam. Iwonka ma rękę do adopcji, zawsze o wszystkim szybciutko informuje. Hotel na piątkę z plusem ! Ogłasza, leczy, pomaga w adopcjach podsuwając potencjalne domki, dowozi na miejsce nierzadko, na sterylizację tez... [B]Najlepszy psi hotelik jaki znam ![/B] No a nie mówiłam ! ? :) nie TY jedna.. albo Ci, którzy już mają brać, a później... nawet nie mają odwagi napisać, że sprawa nieaktualna... :([/QUOTE] Hotelik na piątke z plusem :lol: Może zamiast Diega zrobić wyróznienie tablicy jakiemuś pieskowi od iwoniam lub Fiordowi ? Podmienilam na szybko, jak Barry znalazl dom... [quote name='asiuniab']Trufla jesteś piękna i na prawdę jesteś siostrą mojego psa; i niestety też wiem, że taki typ (mój ulubiony) nie jest tak łatwo wyadoptować, natomiast można założyć, że jak ktoś się zdecyduje to jest przemyślana decyzja;[/QUOTE] :lol: [quote name='sharka']Zapraszam na bazarro: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_do-03-08[/URL] :)[/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']Ok. 1 do 30 moje :) jutro powysylam :)[/QUOTE] Czyli dziś :lol:Ja też zacznę wysyłać po pracy - moje numerki 60-90 :lol: Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='sharka']Zapraszam na bazarro: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_do-03-08[/URL] :)[/QUOTE] bardzo dziękujemy [quote name='krakowianka.fr']Ok. 1 do 30 moje :) jutro powysylam :)[/QUOTE] czyli ja od 61? Quote
barb Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Malgoska']bardzo dziękujemy czyli ja od 61?[/QUOTE] Wysyłaj od 91, bo jak sie rozpędzisz to nie bedziesz wiedzieć kiedy sie zatrzymać :lol::lol::lol: Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='barb']Wysyłaj od 91, bo jak sie rozpędzisz to nie bedziesz wiedzieć kiedy sie zatrzymać :lol::lol::lol:[/QUOTE] ok........................................ Quote
margoth137 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 zaglądam na bazarek:) to Trufcia pewnie z Romusiem razem spacerują:loveu: Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='margoth137']zaglądam na bazarek:) to Trufcia pewnie z Romusiem razem spacerują:loveu:[/QUOTE] to nie bazarek ale margoth zostan z nami i zaglądaj Quote
barb Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Malgoska']to nie bazarek ale margoth zostan z nami i zaglądaj[/QUOTE] margoth137 miała na mysli bazarek sharki :lol: Quote
krakowianka.fr Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Zapraszamy na te nasze bazarki bo jak iwoniam pisala dlugi sa wieeeeeeelkie a zwierzeta nadal choruja.... Quote
b-b Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Melduję, że 31-60 wysłane :) Zapchane skrzynki u : kasiek0502,*zaba* Postaram się wysłać jeszcze raz za jakiś czas :) Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='b-b']Melduję, że 31-60 wysłane :) Zapchane skrzynki u : kasiek0502,*zaba* Postaram się wysłać jeszcze raz za jakiś czas :)[/QUOTE] bardzo dziekuje:) Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 po sąsiedzku zaproszę do dziadziusia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245605-Yoda-zaprasza-szaliczki-i-torby-do-03-08-13r-godz-22-00[/URL] Quote
margoth137 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 tak miałam na myśli bazarek dla Trufci, że zaglądnę;) Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam Trufle Słodką.....:)[/QUOTE] [quote name='margoth137']tak miałam na myśli bazarek dla Trufci, że zaglądnę;)[/QUOTE] jak miło Trufelka dziękuje:) Quote
wojtuś Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Trufelka piękna na zdjęciach - dzięki :) Trufelka ma tylu wielbicieli :multi: Malgoska jeszcze raz dziękuję za przejęcie wątku :) i to prawda, głównie dzięki bazarkom Małgośki sunia jest w hoteliku ponad rok. Quote
wojtuś Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Malgoska']Wojtuś jak Twoje zdrówko?[/QUOTE] wiem, ponawiasz pytanie :) Otóż "ku dobremu idzie" ;), jeszcze po tej niedzieli znowu szpital, potem leczenie ;);) Buziak :loveu: Quote
Marycha35 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Wojtusiu sto kilogramów zdrowia przesyłam, trzymaj się!!!:) Quote
b-b Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [B]Malgoska i barb[/B] rozesłałyście już zaproszenia czy mam pomóc ?:) Quote
barb Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='b-b'][B]Malgoska i barb[/B] rozesłałyście już zaproszenia czy mam pomóc ?:)[/QUOTE] A dałabyś radę ? Malgoska napisała, że wysłala do numeru 170. Quote
Recommended Posts